Celik-Olimpic Tesko je biti objektivan,ali Celiku dajem vece sanse,prije svega zbog cinjenice da ce Olimpic igrati dvije utakmice na strani,jer se na kosevu moze ocekivati do 1000 robova ,oni pet vukova na sjeveru ce tesko doci do izrazaja

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja samo kažem da nije korektno. Kakve vi veze imate sada sa ovogodišnjim izdanjem kupa BiH?!jubitubi je napisao/la:Moderator,je li ovaj deckic zakupio temu?!Da znam da stvarno ne pisem?Željovac je napisao/la:Jeste. Ovo su nove kuglice od kinder jaja. Imaju gripharry_90 je napisao/la:Jel ovo zuto od kinder jajeta ??
I da, na ovoj temi neću da vidim navijače Borca i Sarajeva! Imate svoje teme i na njima piskarajte!Opusteno samo...
Inace mislim da ce finale biti Zeljeznicar-Celik,i da ce sarajlije osvojiti.Naravno tu ce istrositi svu svoju snagu,i liga ce ici Borcu.Ne moze se na dva fronta.
e lave ja mislim da nas olimpik prije moze dobiti na bilinom polju vec na kosevu to svi vec znaju al izvini st cu ovo napisati jer tako mislim kup kup kup je nas navijackiGrbavica moj zivot je napisao/la:Vidim mnogi potcjenjuju olimpik.Pazite sta vama kazem oni ce na Kosevu Celika dobiti bez problema a na BP ce biti gisto.
Ocekujem finale Željo-Olimpic tad bi zeljo imo dvje domace i siguran kup po meni![]()
zeljo je tada vio kao gost http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/remi ... cara/51931
Olimpic nema sanse protiv Celika, izuzev ako taj njihov tzv Berslusconi nesto ne sredi u savezu da prodju, ali i tada mislim da nemaju sanse za prolaz jer ce na oba stadiona za Celik biti domaci terenGrbavica moj zivot je napisao/la:Vidim mnogi potcjenjuju olimpik.Pazite sta vama kazem oni ce na Kosevu Celika dobiti bez problema a na BP ce biti gisto.
Ocekujem finale Željo-Olimpic tad bi zeljo imo dvje domace i siguran kup po meni![]()
zeljo je tada vio kao gost http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/remi ... cara/51931
iz tvoji tipki u bozije usi heheheheRugby je napisao/la:Olimpic nema sanse protiv Celika, izuzev ako taj njihov tzv Berslusconi nesto ne sredi u savezu da prodju, ali i tada mislim da nemaju sanse za prolaz jer ce na oba stadiona za Celik biti domaci terenGrbavica moj zivot je napisao/la:Vidim mnogi potcjenjuju olimpik.Pazite sta vama kazem oni ce na Kosevu Celika dobiti bez problema a na BP ce biti gisto.
zeljo je tada vio kao gost http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/remi ... cara/51931![]()
Ocekujem finale Celik Zeljo !!!
I za mene bi ovo bio najbolji scenario. 2 spektakla, 2 puna stadiona, 2 pobjede Želje.Penaltik je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi u finalu bili Zeljo-Celik..sigurno bi dobre tekme bile..dobar fudbal plus puni stadioni..
Al u qrcutanzla je napisao/la:I za mene bi ovo bio najbolji scenario. 2 spektakla, 2 puna stadiona, 2 pobjede Želje.Penaltik je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi u finalu bili Zeljo-Celik..sigurno bi dobre tekme bile..dobar fudbal plus puni stadioni..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.