Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Ponovit cu ova reprezentacija ima veliki potencijal ali nedisciplina i neodgovornost ce nas koštati ozbiljnijih rezultata.
Svaka cast momci pgt sto ste izbacilu ova **** cionisticka sjeme im se zatrlo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo momci u finalu jos jace i ozbiljnije bez glupih gresaka.
Luka Garza bravo majstore

Luka Garza bravo majstore

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sa Robersonom sa Eura bi dobili Poljake bez problema. Fali nam taj playmaker koji ce se provuci kad bace fokus u odbrani na Nurka i Garzu i zabiti lake koseve.aqarius je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:32Ma treba momcima dati podršku kako god.Nemamo pleja koji bi ako ičemu valja pridodao bar još 10 poena.Realno loše smo odigrali ovu tekmu a ispade 9 razlike.Mada mi sad zbog Juke,Muse pa i Garze očekujemo da gazimo možda je realnost da mi ustvari i nemamo neku jaku repku..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Respekt za Lazica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li i promil šanse da završimo Garzu?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mi smo na ovom turniru igracki daleko najjaca ekipa i bukvalno ni protiv jednog protivnika ne bi smjeli imati probleme ovakve. Ovo sto prikazujemo na terenu je miljama daleko od stvarnog kvaliteta koji imamo i to je najveci problem. Nurkic i Musa moraju mnogo mnogo bolje u nedjelju ako mislimo dobiti Poljake jer oni sigurno nece fulati otvorene trice kao Izrael veceras. Smijesno je sto uopce pustamo toliko suteva obzirom da smo fizicki opcenito jedna od najjacih ekipa u Europi i ako nista morali bi igrati je.benu odbranu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Da nam je sad makar Gordic iz prajma....
Problem je sto Poljaci igraju kuci. Bice vatreno
Kompenzirali sa 22-23 skoka vise.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Poljaci imaju dva ozbiljna euroligaska igraca Balcerovski i Ponitka nema im Slautera iz Gran Kanarie nisu ni Poljaci toliko jaki po imenima ali ocigledno imaju dobar sistem koji funkcionise
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Imal kakav garo plej da ga naturiluzujemo.
FK SARAJEVO.
Moze mi neko objasniti sta nas ceka ako uzmemo Poljsku?
Gdje onda idemo, ko nas čeka, koliko prolazi, kad se igra, hoce li NBA igraci biti slobodni i td.
Gdje onda idemo, ko nas čeka, koliko prolazi, kad se igra, hoce li NBA igraci biti slobodni i td.
FK Sarajevo !
Imas 14 razlike ako se ne varam, Nurkic dva katastrofalna pasa i faul za 2+1 = ljudi silaze na 7 (mislim). Na kraju poslao mahanje Izraelcima i njihovi navijacima, nije se uopste ni pozdravljao s njima.
Luka Garza odigrao cijelo drugo poluvrijeme, bez nekih posebnih lopti za njega - razvalio
Morat cemo biti barem 3x bolji od Poljaka, inace njihovi skolski i iskusni, izuzetno inteligentni vanjski igraci, vrlo dobri suteri ce nas rutinirati. Ispod kosa Balcerovski, koji ima sta 'ponuditi', takodjer.
Ako Nurkic prvenstveno ne bude maksimalno ozbiljan, nakon njega Musa te ostali vanjski igraci u globalu, bojim se da nam se smijesi siguran poraz. Problem je sto kod nasih Atic, Lazic, Gegic, Vrabac i nesto sto dobro urade i pogode, meni to cesto djeluje kao sreca i slucajnost. Dok kod Garze vidis suhi kvalitet i neki automatizam u svakom potezu.
Iskreno, budu li ovakvi kao veceras - 60:40 za Poljake. Nimalo naivni, odlicni spolja, vjerovatno gotovo puna dvorana i sasvim izvjesno guranja od strane sudija.
I opet na kraju: NEREALNO da Amar Alibegovic nije usao u drugom poluvremenu.
Luka Garza odigrao cijelo drugo poluvrijeme, bez nekih posebnih lopti za njega - razvalio

Morat cemo biti barem 3x bolji od Poljaka, inace njihovi skolski i iskusni, izuzetno inteligentni vanjski igraci, vrlo dobri suteri ce nas rutinirati. Ispod kosa Balcerovski, koji ima sta 'ponuditi', takodjer.
Ako Nurkic prvenstveno ne bude maksimalno ozbiljan, nakon njega Musa te ostali vanjski igraci u globalu, bojim se da nam se smijesi siguran poraz. Problem je sto kod nasih Atic, Lazic, Gegic, Vrabac i nesto sto dobro urade i pogode, meni to cesto djeluje kao sreca i slucajnost. Dok kod Garze vidis suhi kvalitet i neki automatizam u svakom potezu.
Iskreno, budu li ovakvi kao veceras - 60:40 za Poljake. Nimalo naivni, odlicni spolja, vjerovatno gotovo puna dvorana i sasvim izvjesno guranja od strane sudija.
I opet na kraju: NEREALNO da Amar Alibegovic nije usao u drugom poluvremenu.
Kad se sjetim kako su me neki napadali sto sam navalio da Garza igra za nas, da ce potrgati. Samo ovo je bila divlja kosarka, ali fenomenalna odbrana. Vidi se isto da su neki nasi kosarkasi ljubomorni na Garzu, to nije dobro jer smo mi svi u istom timu, DRZAVE BOSNE
Ako bude Beciragic ovako forsirao, zanemario Alibega, mi necemo moci uzeti Poljake. Realno smo bolji od njih, ali
Ako bude Beciragic ovako forsirao, zanemario Alibega, mi necemo moci uzeti Poljake. Realno smo bolji od njih, ali
Al deff,neko je ovdje Balcerowskog predstavio kao random igraca kada nas je unistavao u prvoj utakmici

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakva kosulja kod Ploce