Pa slabije, ali znao bi da imaju starting centera i startnu petorku Euro lige koji je usput i osvojio je.
Dakle nidje veze su.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pa slabije, ali znao bi da imaju starting centera i startnu petorku Euro lige koji je usput i osvojio je.
Nemamo!
Bolje i Zahiragić nego neki bek, neka NFL bacanja i šta ja znam.. ne mora biti ništa specijalno talentovan, bitno samo da mu je plej primarna pozicija.
Jer nemamo plejmejkera da razigra ekipuEpidaurus je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:36Mi smo na ovom turniru igracki daleko najjaca ekipa i bukvalno ni protiv jednog protivnika ne bi smjeli imati probleme ovakve. Ovo sto prikazujemo na terenu je miljama daleko od stvarnog kvaliteta koji imamo i to je najveci problem. Nurkic i Musa moraju mnogo mnogo bolje u nedjelju ako mislimo dobiti Poljake jer oni sigurno nece fulati otvorene trice kao Izrael veceras. Smijesno je sto uopce pustamo toliko suteva obzirom da smo fizicki opcenito jedna od najjacih ekipa u Europi i ako nista morali bi igrati je.benu odbranu.
Ovo je bilo daleko od fenomenalne odbrane, mozda je zadnjih par minuta ostavilo neki utisak, kad su imali par blokada, ali je sramotran broj otvorenih suteva bio dopusten cif.utima. Da ih je isao sut, dobili bi nas bez problema. S ovakvom igrom mi ne mozemo nista Poljacima, ako budu suterski raspolozeni kao u prvom mecu.retromoos je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:40Kad se sjetim kako su me neki napadali sto sam navalio da Garza igra za nas, da ce potrgati. Samo ovo je bila divlja kosarka, ali fenomenalna odbrana. Vidi se isto da su neki nasi kosarkasi ljubomorni na Garzu, to nije dobro jer smo mi svi u istom timu, DRZAVE BOSNE
Ako bude Beciragic ovako forsirao, zanemario Alibega, mi necemo moci uzeti Poljake. Realno smo bolji od njih, ali
Kakve to ima veze<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:44Vidi se da Aziz Bekir veze s vezom nema, nacin vodjenja time outa, urlaju Musa i Juka, Amar se svadja s njim ko je kriv, tipicno nase. Ovo je ocajna predstava repke, to je realnost, imas 22 izgubljene lopte. Osim Garze i Lazica ostali su odigrali kao qurac, samo pobjeda maskira sav jad koji je bio veceras.
Fali jedanBosniacum Lilium je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:45Jer nemamo plejmejkera da razigra ekipuEpidaurus je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:36Mi smo na ovom turniru igracki daleko najjaca ekipa i bukvalno ni protiv jednog protivnika ne bi smjeli imati probleme ovakve. Ovo sto prikazujemo na terenu je miljama daleko od stvarnog kvaliteta koji imamo i to je najveci problem. Nurkic i Musa moraju mnogo mnogo bolje u nedjelju ako mislimo dobiti Poljake jer oni sigurno nece fulati otvorene trice kao Izrael veceras. Smijesno je sto uopce pustamo toliko suteva obzirom da smo fizicki opcenito jedna od najjacih ekipa u Europi i ako nista morali bi igrati je.benu odbranu.
Uzeli smo ih na seoski run n gun haha
Kako nema, igraci te ne jebu ni 2 posto, koji ces kurqc na klupi onda. Autoritet sw stice znanjem, a on ga nema.lumani je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:47Kakve to ima veze<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:44Vidi se da Aziz Bekir veze s vezom nema, nacin vodjenja time outa, urlaju Musa i Juka, Amar se svadja s njim ko je kriv, tipicno nase. Ovo je ocajna predstava repke, to je realnost, imas 22 izgubljene lopte. Osim Garze i Lazica ostali su odigrali kao qurac, samo pobjeda maskira sav jad koji je bio veceras.Teo vazda Urlao kod Srbije
![]()
<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:50Kako nema, igraci te ne jebu ni 2 posto, koji ces kurqc na klupi onda. Autoritet sw stice znanjem, a on ga nema.lumani je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:47Kakve to ima veze<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 22:44Vidi se da Aziz Bekir veze s vezom nema, nacin vodjenja time outa, urlaju Musa i Juka, Amar se svadja s njim ko je kriv, tipicno nase. Ovo je ocajna predstava repke, to je realnost, imas 22 izgubljene lopte. Osim Garze i Lazica ostali su odigrali kao qurac, samo pobjeda maskira sav jad koji je bio veceras.Teo vazda Urlao kod Srbije
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.