Jasta smo, nosali su nas ko vjetar lisce u nekim napadima. U vise navrata izigrani da nisu znali ko je ciji igrac.VensanKasel je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:25Možda smo ih namjerno ostavljali jer osim Madara slabo ko može pogoditi ?
Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 18 avg 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zao mi je sto ovaj Frank nije dozivio nase prave atmosfere i da mu malom cijela dvorana skandira, ali bice hajd i to
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Sad jedno tesko pitanje
Garza, posto sumnjam da ce mu srediti status domaceg igraca, ili neki americki play koji nam je realno prijeko potreban?
Za mene licno, bez dvojbe Luka. Iz nekih 16 razloga. Navijati da se od Gatarica razvije barem 50% od onoga sto nam treba.

Garza, posto sumnjam da ce mu srediti status domaceg igraca, ili neki americki play koji nam je realno prijeko potreban?
Za mene licno, bez dvojbe Luka. Iz nekih 16 razloga. Navijati da se od Gatarica razvije barem 50% od onoga sto nam treba.
Bukvalno ista odbrana kao i protiv poljaka.SAmo sto poljaci pogode vecinu otvorenih suteva.Veceras je odbrana bila jako losa na sutu za 3Federer17 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:33Jasta smo, nosali su nas ko vjetar lisce u nekim napadima. U vise navrata izigrani da nisu znali ko je ciji igrac.VensanKasel je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:25Možda smo ih namjerno ostavljali jer osim Madara slabo ko može pogoditi ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma nabijem i FIBA-u više. Koliko su nam igrača samo otele druge reprezentacije bez problema i prisvojile ko svoje bez da moraju igrati ko naturalizovani može se nabrajati do sutra: Preldžić, Biberović, Matković itd. Dužni su da nam makar Garzu dozvole da završimo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma zavrsit ce se Garza.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
razum kaze jedno, a srce drugo problem je sto je taj plej nama bas neophodanFederer17 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:39Sad jedno tesko pitanje![]()
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Svaka čast Garzi ali 22 izgubljene lopte protiv reprezentacije ranga Izraela dovoljno govore o tome šta nam je potrebnije.Federer17 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:39Sad jedno tesko pitanje![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
StevieG8 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:59Svaka čast Garzi ali 22 izgubljene lopte protiv reprezentacije ranga Izraela dovoljno govore o tome šta nam je potrebnije.Federer17 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 23:39Sad jedno tesko pitanje![]()
Luku ces Imati narednih 10 godina hoce i voli ovu drzavu.

Atić i Musa 10 izgubljenih lopti. Ma nije problem ni u organizaciji igre, koliko u kolektivnoj koncentraciji, mislim kada bi se malo vise radill na psihičkoj pripremi meča imali bi u pola manje grešaka. Lopte lete preko čitavog terena, Nurkić priča sa sudijom dok mu protivnik izbija loptu iz ruku... Odbrana mlohava, kada se nlajute onda skaču blokiraju.
Kvalitetniji smo od Poljaka, ali to će se morati dokazati na terenu
Kvalitetniji smo od Poljaka, ali to će se morati dokazati na terenu

Ma do EBa, ako se plasiramo insallah, Gataric moze izrasti u finog PGa. A, Allah zna ko jos moze iskociti.
Garza je mrtvi profesionalac, vjerovatno i voli na neki nacin ovu zemlju, vise ce zapeti, kvalitet neosporan, dok su mnogi Ameri macak u vreci sto se tice zalaganja i svega sto ima veze s tim u kontekstu igranja za neke snj nacionalne timove.
Pola tih turnovera je klasicna nesmotrenost i neozbiljnost igraca.
Juka je izgradjen NBA igrac. Mene brine Dzanan i sta se desava u glavi jednog igraca Real Madrida.
Zamislite da nije bilo Garze? Juka bi priveo utakmicu kraju, ali Musa....
Rang KK Vogosca.
Zamislite da nije bilo Garze? Juka bi priveo utakmicu kraju, ali Musa....

Najveci dobitak ovih prekvalifikacija Garza ubjedljivo. Apsolutno nijednu utakmicu nije lose odigrao. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zasto neigra campara, momak pravi play i shooter kosto nam i treba ali mi ga nekakvo seremo..
-
- Kontakt:
Campara je sve osim dobrog sutera
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Campara zadnje dvije sezone ima procenat za tri poena 15-20% volim ga ali brate nije to to.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa Musa je tekmu valjda priveo kraju