FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad kad bi dosao Jakirevic za trenera odmah na prvu bi rekao
- ovog sam vec jednom otjerao tako da mozes odmah ici ( Vrancic)
- ovaj izvikani veznjak kojeg vec 2god navijaci Sarajeva pruzeljkuju da sastavi 3 utakmice kako treba isto moze ici (Avramovski)
- ti dijete idi u Celik ili Slobodu al dok su 1.FBiH liga (Trako)
- ti ganjaj penziju i dobar neki štap da se mozes osloniti na njega (Anicic)
- ovaj izvikani veznjak kojeg vec 2god navijaci Sarajeva pruzeljkuju da sastavi 3 utakmice kako treba isto moze ici (Avramovski)
Ni Rozman ne vidi one njegove predastitencije i strasni uticaj na igru. A Dal se oprao na ruke i noge i donese bar 2 milionceka.
-
- Kontakt:
Sretno Edine!
Meni je nepoznanica,vidim pisu da je puno obecavao.Ali to je bilo prije 4 godine,za 4 godine ne da nije napredovao nego je pao.U svakom slucaju bolja opcija od Grahovca.
Kazete da je bio najbolji igrac Domzala u ove 3 utakmice,ima jedan gol(do duse prvi u seniorskom fudbalu)nadam se da to znaci da se probudio i da ce krenuti uzlaznom putanjom.Prednost je sto nije star i igra sve u veznom redu,ako eksplodira mi cemo uzeti ozbiljne pare na njemu.Vjerujem da Simon i Ibricic znaju sta rade i da ge ne bi tek tako samo onako dovodili.
Avramu sretno na zimu.2 godine ga cekamo da proradi on stoji u mjestu ili odigra 1 u 10 utakmica dobro.Ono sto je odigrao bas vanserijski da pamtim to je njegova druga utakmica protiv Posusja kad je 3 asistencije upisao,i prva utakmica protiv Borca kad im je sa Musom yebo majku prvo poluvrijeme po desnoj strani ali nije htjela u gol.Ovo ostalo prosjek nazalost a to nije dovoljno za masnu platu kakvu sigurno ima,obzirom da je bio mokri san prvi put kad se tek spominjao.I povrede su sigurno ucinile svoje
Meni je nepoznanica,vidim pisu da je puno obecavao.Ali to je bilo prije 4 godine,za 4 godine ne da nije napredovao nego je pao.U svakom slucaju bolja opcija od Grahovca.
Kazete da je bio najbolji igrac Domzala u ove 3 utakmice,ima jedan gol(do duse prvi u seniorskom fudbalu)nadam se da to znaci da se probudio i da ce krenuti uzlaznom putanjom.Prednost je sto nije star i igra sve u veznom redu,ako eksplodira mi cemo uzeti ozbiljne pare na njemu.Vjerujem da Simon i Ibricic znaju sta rade i da ge ne bi tek tako samo onako dovodili.
Avramu sretno na zimu.2 godine ga cekamo da proradi on stoji u mjestu ili odigra 1 u 10 utakmica dobro.Ono sto je odigrao bas vanserijski da pamtim to je njegova druga utakmica protiv Posusja kad je 3 asistencije upisao,i prva utakmica protiv Borca kad im je sa Musom yebo majku prvo poluvrijeme po desnoj strani ali nije htjela u gol.Ovo ostalo prosjek nazalost a to nije dovoljno za masnu platu kakvu sigurno ima,obzirom da je bio mokri san prvi put kad se tek spominjao.I povrede su sigurno ucinile svoje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 avg 2023, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta ste pisali o Dalu a Avramovski 10x losiji igrac, i to je bilo jasno svakom sa strane, samo vas pojela mrznja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BordoBBoja
- Kontakt:
To sto je avramovski zadro ne znaci da dal i ćaća mu nisu ****
Imam opravdane umnje kao i vecina ljudi ovdje, ali neka on dodje prvo, pa cemo da vidimo kako ce se pokazati.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pa ovaj je sa ozljedama tu negdje sa avramom... da je zdrav ne bi prvi gol zabio sa skoro 23.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa Simon je kvalitetama otprilike kao Jakirović. Već se pokazao da je odličan trener sa Rijekom. Sve je to lijepo što ti govoriš, samo ne može Rožman usred sezone to uraditi. Vrančić će mu igrati jer boljeg sa loptom nemamo, a vidjet ćemo onda na zimu. Avramovski je tu i biti će tu do isteka ugovora, jer zašto bi mu sad raskidali i odjednom ga morali keširati, kad može još pomoći pa nek ide onda na zimu.ado-hz je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:41Sad kad bi dosao Jakirevic za trenera odmah na prvu bi rekao
Aničića se riješi i onda i na onako tanke stopere ima još jednog manje, ne bi ja baš rekao da bi to pametno bilo? Aničić je više povrijeđen, ali tu će biti najmanje do dolaska novog nekog stopera.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Potpisao

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Obavezno sad jedno 10ak poređenja Dala sa Avramovskim.
Nemojte slučajno ići dalje. Nismo do sad analizirali. Kompleksaši.
Nemojte slučajno ići dalje. Nismo do sad analizirali. Kompleksaši.

Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 19 avg 2023, 13:03, ukupno mijenjano 2 puta.
The saddest thing in life is wasted talent.
Novi Halilovic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sinan nam je od sada glavna exkluziva ,ubode i sastav sad i igraca kojeg niko spominjao nije 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Grahovac i Edin su skroz drugačiji tip igracaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:50Sretno Edine!
Ali sretno Edinu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@MikyHz nisam bezveze Sanchezu rekao da prati 18kuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:35Povrijeđen. Prati 18ku, Ismir ga zapratio neki dan![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
“Edina poznajem još iz perioda dok je bio u Dinamu gdje je bio kapiten u mlađim selekcijama. Prvu priliku smo iskoristili da ga dovedemo u Domžale, a on je svojim pobjedničkim mentalitetom i odličnim karakterom uvjerio sve oko sebe da se radi o odličnom igraču”, zaključio je sportski direktor FK Sarajevo, Senijad Ibričić.
-
- Kontakt:
Iskreno dobar je bio protiv Olimpije,ono sto sam vidio medju tri najbolja u svojoj ekipi,dosta prekrsaja na njemu bilo bas se poigravao sa protivnicima u par navrata,vidi se da ima slifa samo ga izgleda volja yebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:07@MikyHz nisam bezveze Sanchezu rekao da prati 18kuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2023, 17:35Povrijeđen. Prati 18ku, Ismir ga zapratio neki dan![]()
![]()

Avramovski je beskrajno bolji igrac od mirzinog kopileta. I ako nije doprinosio golovima i asistencijama, makar nije upropastio po 3 4 odlicne prilike po utakmici sutanjem na zetru/jezero.
Prestanite spominjati gov.nara, nije vise dio kluba, daleko im kuca obojici.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Normalno kad pusi qurac Ibricicu, onako rekreativno, jos iz doba reprezentacije i kad je ovaj igrao za nju.
- FKS -
Edin jednu veliku povredu imao i pauzirao od Aug 2, 2021 do Mar 15, 2022. Nadam se da će on i Avram moći odigrati sezonu bez većih povreda i da ćemo biti u slatkim mukama koga stavit da igra.
Po meni ne treba više pojačanja sad se fokusirat na igru. Dosta bi bio kup i top 3 u ligi za ovu sezonu.

Po meni ne treba više pojačanja sad se fokusirat na igru. Dosta bi bio kup i top 3 u ligi za ovu sezonu.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Neka je sa srecom Edine
Sigurno dobar igrac
Sigurno dobar igrac