Nisi postavio jednog naseg navijaca vec dvojicu smradu. Vazno je da tvoje kolege pljuju ovdje danima naseg lika koji ne vrijedja,dok takve kao ti ni ne spominju mada ste ista vanagoMeraak1921 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:15Mma cemu to ? Imas post gdje je obrisan post za 40sekundi nit sam znao da je Rahmetlija, ti mi neces vjerovati jer si pseto, meni je bitno da On zna sta je istina i ja .
To za majke ****, privatne poruke i das lokaciju, popricamo i sve ok, vise da te nisam cuo !
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dzaba pun autobus igraca, al opet nema grupne faze, a bgm
ni titule!
ni titule!

Veceras kad ih zaganjamo riknuce do 60 minute a onda Hamo odlucuje tekmu.1-0.Pitari uzimaju u Tuzli Zrinjski samo bod jer Gosk je dobra ekipa.Borac Igman 1-1.
killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:19Ovako napamet Kenan Bajraktarevic, Sabrija Topalovic, Mirza Kazlagic. Mozda jos i Silic, a mozda i Bandic i on je 2019. sudio 1. ligu fbih. Mada ova trojica prva su sigurno ti likovi

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Od nasih niko njega nije podrzao, a i on je sam priznao da je pogrijesio i evo i sad kaze da nije znao.. ali dzaba nakon uradjenog nema nazad.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:52Nisi postavio jednog naseg navijaca vec dvojicu smradu. Vazno je da tvoje kolege pljuju ovdje danima naseg lika koji ne vrijedja,dok takve kao ti ni ne spominju mada ste ista vanagoMeraak1921 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:15Mma cemu to ? Imas post gdje je obrisan post za 40sekundi nit sam znao da je Rahmetlija, ti mi neces vjerovati jer si pseto, meni je bitno da On zna sta je istina i ja .
To za majke ****, privatne poruke i das lokaciju, popricamo i sve ok, vise da te nisam cuo !
Dok je ovaj vas heroj, "ubica mitomana" u pricama kako je rahmetli Djildu maltretirao, em vrijedja kolektivno zive i nezive navijace, legende kluba, drzave samo zato sto imaju vezu sa FKŽ. Za njega je sigurno cuo, s obzirom da se sjeca sta je bilo 60ih godina, jedino ako nije senilnost uradila svoje. I vi ga i dalje podrzavate, cast izuzecima koji su normalni. Za ostale je heroj.
bajrektarevic azmirov, sabrija vicin, kazlagic irfanov, bandic 2 godine na platnom spisku svinjskog poslije onog penala. Ptice na grani znaju. To se sve zataskalo kao i svaki drugi ozbiljniji problem u BiH.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:19Ovako napamet Kenan Bajraktarevic, Sabrija Topalovic, Mirza Kazlagic. Mozda jos i Silic, a mozda i Bandic i on je 2019. sudio 1. ligu fbih. Mada ova trojica prva su sigurno ti likovi
NEMA NAZAD
Hasić u FKS. Imate daleko najbolju ekipu u ligi, favoriti broj jedan 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Apetiti porasli nakon zasluzenog uspjeha Zrinjskog, ja smatram da ce biti svega u ovoj sezoni sto se tice nepravilnosti.
Mjau !
-
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Ljudi dovedoše Hasića, svaka čast menadžmentu Sarajeva, strašan posao.
Ziljkić,Kyeremeh,Peneranda,Hasić,Ikić i Viveros.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Bazinga12345
- Kontakt:
Potencijalno top pojačanje, ali povreda ga je prilično unazadila.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Stvarno svaka cast. Jos ako dodje Grahovac ko je vec trebao. Ekipa po imenima daleko, daleko najskuplja i najkvalitetnija.
Imaju igraca da NBA ritam izdrze.
Imaju igraca da NBA ritam izdrze.
-
- Kontakt:

Voli Mirvah krila.
1921
Mirvah očito ne voli da mu je dosadno ...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:22![]()
Voli Mirvah krila.
S tim da Peneranda može AMF igrati kao i Hasić , a Viveros špica , alternativne pozicije njihove.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hoce protivnicima u PLBiH biti drago kad ih slikaju sa našim igračima, bit će svrsing
NEMA NAZAD
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam. Meni ovo lici na gomilanje igraca u vec neizbalansiranoj ekipi. Ako Rozman uspije nekako uklopiti stvari da svi budu zadovoljni, mogli bi dobro izgledati, ali nece mu biti lako.Suki46 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:24Mirvah očito ne voli da mu je dosadno ...
S tim da Peneranda može AMF igrati kao i Hasić , a Viveros špica , alternativne pozicije njihove.
1921
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙