Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Mene podsjeća na Ševču 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nasli se pingvini bice dernekaSarmica je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:34AshburtonG je napisao/la: ↑19 avg 2023, 12:29Ovaj lumani isti onaj brat sto brani i botuje za BH Telecom.![]()
![]()

- AshburtonG
- Kontakt:
Dosadan si druze ko dijareja. Po tvojim postovima je sve super, ne treba nista mijenjat, svi igraju perfektno, a dovoljno je pogledat 5 minuta bilo koje utakmice ovih pretkvalifikacija da vidis kako nista od toga sto pricas nema uporiste. Bas totalna diskonekcija od realnosti.
Pobjede se pisu ,pasa moj solidniAshburtonG je napisao/la: ↑19 avg 2023, 13:14Dosadan si druze ko dijareja. Po tvojim postovima je sve super, ne treba nista mijenjat, svi igraju perfektno, a dovoljno je pogledat 5 minuta bilo koje utakmice ovih pretkvalifikacija da vidis kako nista od toga sto pricas nema uporiste. Bas totalna diskonekcija od realnosti.

Nema trenera koji vam nije kriv -bio Nogomet ,Košarka,Tenis i takvi se pojave i traze Barbareza za Selektora..
pišu se i pobjede i porazi
Mali iz Saveza kad god se nađe ugrožen realnošću i zbiljom koja gasi njegovu manipulaciju i demagogiju odmah krene za vrijeđanjem, nekakvim smajlijima, zastavama, ko kakva nesigurna curica koja hoće da sakrije prvu menstruaciju.
Lumani kralj provukao narativ da je Musa povukao u posljednjoj cetvrtini
Nikakav on doprinos nije imao kad se lomio rezultat i kad smo bili u minusu. Izborio bacanja na 8+ i Atic ga spojio sa kosem kad je vec sve gotovo. Nemojte mu bolan radit kontrauslugu, on nije ni blizi onoga sto mi po njegovoj reputaciji ocekujemo...Hajde nek zatrpa sutra poljake pa da ga mirne duse velicamo

Nikakav on doprinos nije imao kad se lomio rezultat i kad smo bili u minusu. Izborio bacanja na 8+ i Atic ga spojio sa kosem kad je vec sve gotovo. Nemojte mu bolan radit kontrauslugu, on nije ni blizi onoga sto mi po njegovoj reputaciji ocekujemo...Hajde nek zatrpa sutra poljake pa da ga mirne duse velicamo
Musa je bio loš, šta više za ulogu koja mu je namijenjena i koja mu pripada je bio užasan. Napuco statistiku kad je sve bilo gotovo.
Nadam se samo da ne može ponoviti istu tekmu uzastopno.
Sve u svemu mislim da uzimamo poljake.
Nadam se samo da ne može ponoviti istu tekmu uzastopno.
Sve u svemu mislim da uzimamo poljake.
Lumani je hinjo, sarajevski smecar osoba s kojom samo guzicu treba obrisati.
Pljuvao je Bosnica jer sarajevski prevaranti nisu mogli krojiti spisak i birati pomocnike, a naravno da uzdize ovog levata sarajevskog na klupi.
Pljuvao je Bosnica jer sarajevski prevaranti nisu mogli krojiti spisak i birati pomocnike, a naravno da uzdize ovog levata sarajevskog na klupi.
- AshburtonG
- Kontakt:
Eh to je kod mene fkt prelilo casu. Ovo sto brani selektora i sve ostalo, ne razumijem se u tu pozadinsku spiku, nit me interesuje, ali svako moze imat oko tih stvari drugaciju percepciju, pa mu i ne zamjerim. Medjutim pokusavat pravit ovdje sve nas pravit budalama, kao da smo gledali radio-prijenos tekme, s ovim narativom o kljucnoj roli Muse je fkt jeftin pokusaj manipulacije. Da je Musa za kljucne momente, ne bi presjedio svaku EL tekmu u najbitnijim momentima, dok penzioneri rjesavaju iste.
Ono sto me kod njega bas nervira je sto npr. nema mjeru i osjecaj kad ga ne ide. Mogao bi naucit od Lazica, koji je jucer nakon par katastrofalnih suteva isao skoro iskljucivo na ulaz i igru ledjima. S druge strane imas Musu, koji ne moze bazen pogodit, a zeli vratit sut i samopouzdanje nekim dalekometnim trojkama s parkinga.

Pa udji sine, jadan ne bio, pod kos, svakako je to jedino sta radis na vrhunskom nivou. Zabij 2 ili 3 polaganja i onda je slobodno baci, pa kad bi tablu promasio. Cak je i Nurkic smirio strasti i odigrao solidno drugo poluvrijeme. Medjutim, ako Musa bude imao ovakvu selekciju suteva uz konstantan brainfart Juke, te koncentracija na sve, osim na situaciju na terenu, pocijepat ce nas Poljaci gore nego u grupi.
Ova ekipa ima strasan upside, ali na terenu izgledaju kao raspustena banda, sto nije ni cudo s trenerom koji nema ni gram autoriteta. Pa jedan yebeni Gegic ti se unosi u facu. Halo, Gegic?! Pa samarcinu bih mu zavezao odmah na klupi i Bog ga ne bi vratio u repku vise.
-6 i 3 minute do kraja je samo pingvinima sa Foruma gotova tekma .hahahah...
Lumani ima 3 E.B iza sebe i vise uzivo tekmi nego vi preko TV..
Samo se prosipajte ..
Lumani ima 3 E.B iza sebe i vise uzivo tekmi nego vi preko TV..
Samo se prosipajte ..
Hahah kakav Debil

Musa je bio los cijelu utakmicu i to je cinjenica ali je imao važnu ulogu zadnje 2,5 minute kada se utakmica lomila i kada je postigao 11 od 15 naših poena.
71:64 nije ni izbliza riješena utakmica i to 2,5 minute do kraja. Pogotovo ne ova sinoćnja.
71:64 nije ni izbliza riješena utakmica i to 2,5 minute do kraja. Pogotovo ne ova sinoćnja.
I jesam li ja sta pogriješio sa izjavom

Je li ne možete u priv. poruka sipati jedni drugima uvrede??
@Lumani,ja koliko kontam ti imaš minimalno 40 godina ako ne i više,zar je tebi ok da ti u tim godinama nekoga konstantno vrijeđaš na forumu,osobu koju uopće ne znaš??
@Lumani,ja koliko kontam ti imaš minimalno 40 godina ako ne i više,zar je tebi ok da ti u tim godinama nekoga konstantno vrijeđaš na forumu,osobu koju uopće ne znaš??
Mi pljujemo nakon pobjede

i drugi to rade,jer svugdje svakakvih ljudi
Znas ti o cemu ja pricam. Tu si ti da branis Sarajlijice nesposobnjakovice jer si i sam takav.
Iz vase kuhinje idu i otrovne strelice prema Mirzi, Juki i svima koji nisu iz vaseg smrdljivog grada.