Moraš biti bas udaren, da ne skontas, da se momak sprda.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:33Evo ih opet deru Fiorentinu. Nikad oni nece nauciti lekciju, dzaba sve.
Sve odmah shvatate ozbiljno.
Moraš biti bas udaren, da ne skontas, da se momak sprda.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:33Evo ih opet deru Fiorentinu. Nikad oni nece nauciti lekciju, dzaba sve.
Tek sad vidim da ste doveli i ovog Julardziju malog, koji je valjda ofanzivni vezni. Fakat naprijed imate igraca za tri ekipe. Cini mi se da je ovo sad daleko najskuplja ekipa u istoriji PLBiHSuki46 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:39Naravno da je gomilanje , od sredine ka gore imaš previše igrača a nazad totalno neizbalansiranu ekipu.Rožmanu treba prevashodno vremena dati da sve ovo ukombinuje.Vidjet ćemo na šta će ovo sve ispasti , ali opekli smo se već hejbet puta sa "imenima" , samo teren.
Ne znam sto ga sad oslovljavate imenom kad ga je sin gospodara familije zvao Klocem
.Transfer bomba s Koševa, Ermin Bičačkić je novi igrač Sarajeva
Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičačkić (33) novi je nogometaš Sarajeva, potvrđeno je za Klix.ba.
Nogometaš s takvom međunarodnom karijerom još nije igrao u Premijer ligi BiH, a na Koševo dolazi nakon što je u Junu napustio redove njemačkog prvoligaša Hoffenheima
Tako je.S tim da se na Salčina ne računa i da se traži opcija za raskid tako da je to 28.Možda ova brojka i nije na prvu vauu velika , ali podosta je novih u ovom prelaznom roku pa zato se čini.zeljovolimte je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:44Ima li neko spisak vasih igraca po pozicijama?Suki46 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:39Naravno da je gomilanje , od sredine ka gore imaš previše igrača a nazad totalno neizbalansiranu ekipu.Rožmanu treba prevashodno vremena dati da sve ovo ukombinuje.Vidjet ćemo na šta će ovo sve ispasti , ali opekli smo se već hejbet puta sa "imenima" , samo teren.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:30
Ne znam. Meni ovo lici na gomilanje igraca u vec neizbalansiranoj ekipi. Ako Rozman uspije nekako uklopiti stvari da svi budu zadovoljni, mogli bi dobro izgledati, ali nece mu biti lako.
Po tm-u 29 igraca nije to previse. Mozda Rozman pravi neki novi tim, vjerovatno ce neke i pustiti da idu. 3-4-3 formacija samo, da se iskoriste ovi igraci.
Ali na prvu djeluje strasna ekipa.
Mislim da nije.Prije ccc 7-8 godina kad su bili Cimirot,Jajalo, Benko i ekipa , bilo je u jednom momentu između 10-12 miliona eura.Ali ta ekipa je mnogo duže bila na okupu i donijela određene trofeje u datom trenutku.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:47Tek sad vidim da ste doveli i ovog Julardziju malog, koji je valjda ofanzivni vezni. Fakat naprijed imate igraca za tri ekipe. Cini mi se da je ovo sad daleko najskuplja ekipa u istoriji PLBiHSuki46 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:39Naravno da je gomilanje , od sredine ka gore imaš previše igrača a nazad totalno neizbalansiranu ekipu.Rožmanu treba prevashodno vremena dati da sve ovo ukombinuje.Vidjet ćemo na šta će ovo sve ispasti , ali opekli smo se već hejbet puta sa "imenima" , samo teren.![]()
Ma i da se nije sprdao njih 10 vrti ovu priču kako Fiorentina nije bauk evo mjesec a njihov forumaš izjavi kako je Željezničar glavni kandidat za grupnu fazu lige prvaka.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:46Moraš biti bas udaren, da ne skontas, da se momak sprda.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:33Evo ih opet deru Fiorentinu. Nikad oni nece nauciti lekciju, dzaba sve.
Sve odmah shvatate ozbiljno.
Uglavnom necemo cekat titulu 12 godina,ili neki play off kao vi
To da, ali ne mislim na TM nego na plate i sl. Cini mi se da je ova najskuplja, ali vi bolje znate svakako.
Ili onaj derpic sto im je bio u upravi, kad je izjavio, da ce za par godina jedan igrač iz Željezničara osvojiti Ballon D'orMortemHz je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:52Ma i da se nije sprdao njih 10 vrti ovu priču kako Fiorentina nije bauk evo mjesec a njihov forumaš izjavi kako je Željezničar glavni kandidat za grupnu fazu lige prvaka.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:46Moraš biti bas udaren, da ne skontas, da se momak sprda.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 avg 2023, 15:33
Evo ih opet deru Fiorentinu. Nikad oni nece nauciti lekciju, dzaba sve.
Sve odmah shvatate ozbiljno.![]()
onaj naš sa Fiorentinom je mila majka
Zar nemaju svoj brendirani bus?
Nije baš kalibar Rustema ali zadovoljit ćemo se