treba biti onda i ovdje realan ni za milijardu godina niko nece preci JUVENTUSu ni milan a kamoli ove lopine iz istog grada ali ipak ima tu pet derbija ili ti ono skim god igra JUVENTUS to je za tu ekipu derbi!Genghis je napisao/la:Treba biti realan, ima tu i do nedostatka konkurencije Bavarcima... treba neki tim od npr. sledecih 15ak titula osvojiti makar 6-7 da bi se konacno uspostavio neki jaci rivalitet.bh hrvat je napisao/la:ok svako ima svoju omiljenu ligu i to postujem, mada moja nije serija. tko je god se jednom zadesio u milanu za vrijeme gradskoga derbija zna da su neradni dani prije i poslije utakmice, a i oni koji rade vise pricaju o utakmici nego sto svome sefu opravdaju svoju platu. gomila gradskih derbija sa sjajnom atmosferom . u njemackoj koliko znam ne postoji cak ni jedan, bar ne u prvoj ligi
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Re: SERIE A 2008/2009
U ime Gospodara...
-
- Kontakt:
Re: Serie A 2008/2009
To se podrazumjeva.Mont0 je napisao/la:Blog izgleda OK sadrzajem, vidjecemo ubuduce. Prvi postovi i vise nego odlicni..Keep on

-
- Kontakt:
Boja promjenjenaMont0 je napisao/la:Blog izgleda OK sadrzajem, vidjecemo ubuduce. Prvi postovi i vise nego odlicni..Keep on

-
- Kontakt:
Današnjim odigranim utakmicama je završeno prvenstvo Serie A. Otklonjene su i zadnje dileme koje su bile nepoznate prije ovog zadnjeg kola. Juventus i Milan su osigurali direktno učešće u Ligi Prvaka, dok će Fiorentina morati proći kvalifikacije da bi se u nju plasirala.
Bologna je sačuvala prvoligaški status pobjedom nad Catanijom,...
Više na:
Bologna je sačuvala prvoligaški status pobjedom nad Catanijom,...
Više na:
Kod: Označi sve
http://calcioitaliano.blog.hr/
- el-fighter
- Kontakt:
Milan i Juve osigurali direktnu LP. Fiorentina će morati igrati mislim jedno pretkolo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
batistutina fiorentina vec drugu godinu zaredom igra ligu prvaka, roma polako tone
Ja mislim da ce biti u mogucnosti da naleti na neki Stutgart, tako da nece to biti ni najlakse ...el-fighter je napisao/la:Milan i Juve osigurali direktnu LP. Fiorentina će morati igrati mislim jedno pretkolo.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
kako direktno ta zabraska liga daje 3 ekipe direktno po cemu ??? da nije jaca od spanske i engleske ne kontam 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
sada kao stutgart nesto jaci od firentine pogotovo nakon odlaska brazilca u bayernGenghis je napisao/la:Ja mislim da ce biti u mogucnosti da naleti na neki Stutgart, tako da nece to biti ni najlakse ...el-fighter je napisao/la:Milan i Juve osigurali direktnu LP. Fiorentina će morati igrati mislim jedno pretkolo.
Nije jaci, ali ukoliko ponovo procitas sta sam rekao ( nece biti ni najlakse), shvatices da sam htio da kazem da to nece biti toliko lagano, kao sto bi bilo po starom sistemu...bh hrvat je napisao/la:sada kao stutgart nesto jaci od firentine pogotovo nakon odlaska brazilca u bayernGenghis je napisao/la:Ja mislim da ce biti u mogucnosti da naleti na neki Stutgart, tako da nece to biti ni najlakse ...el-fighter je napisao/la:Milan i Juve osigurali direktnu LP. Fiorentina će morati igrati mislim jedno pretkolo.
-
CRNI_SA je napisao/la:kako direktno ta zabraska liga daje 3 ekipe direktno po cemu ??? da nije jaca od spanske i engleske ne kontam
e momcino idi igraj klisa fudbal gledas od jucer a za najbolju ligu svijeta u proteklih 30ak godina sa respectom pricaj!
U ime Gospodara...
Daju i spanska i engleska direktno 3 ekipe.CRNI_SA je napisao/la:kako direktno ta zabraska liga daje 3 ekipe direktno po cemu ??? da nije jaca od spanske i engleske ne kontam
-
- Kontakt:
Problem kod igranja pretkola je što ekipa mora nekih mjesec dana ranije započeti sezonu od ostalih ekipa.Genghis je napisao/la:Ja mislim da ce biti u mogucnosti da naleti na neki Stutgart, tako da nece to biti ni najlakse ...el-fighter je napisao/la:Milan i Juve osigurali direktnu LP. Fiorentina će morati igrati mislim jedno pretkolo.
zato nase ekipe nikada ne stignu do finala lige prvaka. stigne ih umor. kod nasih euro ucesnika pripreme pocinju sredinom juna. ubije ih jako sunce
-
- Kontakt:
Potpisujem ovaj odgovor u potpunosti.LeBronJamesKing je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:kako direktno ta zabraska liga daje 3 ekipe direktno po cemu ??? da nije jaca od spanske i engleske ne kontam
e momcino idi igraj klisa fudbal gledas od jucer a za najbolju ligu svijeta u proteklih 30ak godina sa respectom pricaj!
Posjetite:
Kod: Označi sve
http://calcioitaliano.blog.hr/
-
- Kontakt:
Dobra fora, ali uistinu kod jačih liga gdje ekipe igraju aktivno u europi , prvenstvu te kupovima to može biti ozbiljan hendikep.Primjer je recimo Napoli koji je ovu sezonu započeo probojem kroz intertoto kup, započeo prvenstvo sjajno, da bi u finišu lige poptuno pao u formi.bh hrvat je napisao/la:zato nase ekipe nikada ne stignu do finala lige prvaka. stigne ih umor. kod nasih euro ucesnika pripreme pocinju sredinom juna. ubije ih jako sunce
stani papak ja nisam neki balavac i znam sve o svakoj ligi calcio je bio najjaca liga u 90-tim daleko ali u zadnjih 10 godina je daleko ispod nivoa spanske lige i engleske po svemu po evropskim titulama po gledanosti a jos namjestaju utakmice znaci u rangu je tvoja seria a sa bundes ligom a mislim da je bolja bundes liga u ovom trenutku !!!!LeBronJamesKing je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:kako direktno ta zabraska liga daje 3 ekipe direktno po cemu ??? da nije jaca od spanske i engleske ne kontam
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
mato jajalo bh hrvat rodjen u jajcu, mladi reprezentativac hrvatske potpisao za sienu za cifru vecu od dva miliona. sjecam se da je prosle godine sa belupom sjajno odigrao utakmice kup uefa. znao sam da to nece ostati neprimjeceno. moderni veznjak
@ CRNI_SA
cuj od 90' do danas spanski timovi imaju vise titula od talijanskih...sta pratis??bocanje mozda??pa sine sam Milan ima od 90' vise titula od svih spanskih timova zato reci svaka cast!
cuj od 90' do danas spanski timovi imaju vise titula od talijanskih...sta pratis??bocanje mozda??pa sine sam Milan ima od 90' vise titula od svih spanskih timova zato reci svaka cast!