NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Opet nema sredine apsolutno nikako.Mislim više da i ptice na grani znaju kuda kreće napad, a ne kamoli protivnik.Fale nam 2 veznjaka na sredini.
Patnja sredina 0 Arnautovic nemoze ni lopte ustopat igra nam provaljena stoperi dodaj na stranu i tako unedogled
A za posjetu dobro im je i doslo raje ako ovako budu igrali i patnja pogotovo na Bilinom nece bit ni 1000 ljudi po tekmi
A za posjetu dobro im je i doslo raje ako ovako budu igrali i patnja pogotovo na Bilinom nece bit ni 1000 ljudi po tekmi
Niko ne kaze da je usora ili mosevac, prica se ono sto se vidi. Sta sad ako nije kantonalna liga? Ne kontam.
Ono sto je na terenu to se komentarise.
Ja iskreno kazem da ne vjerujem da mogu bolje, ne bih nista ni pisao, al sam siguran da moze daleko bolje..
Ono sto je na terenu to se komentarise.
Ja iskreno kazem da ne vjerujem da mogu bolje, ne bih nista ni pisao, al sam siguran da moze daleko bolje..
Ponosni smogovac!
Ma buraz, sve je to ok.samocelik je napisao/la: ↑19 avg 2023, 20:50Protivnik stoji u duplom bloku i brane se u svakom momentu sa barem 8-9 igrača. Čekaju kontre, to se moglo vidjeti i na korneru. Imaju spremu igrače i taktiku. Morate i vi shvatiti da ne igramo više sa Moševcom i Usorom. Čelik napada i pokušava stvarati šanse. Radnim ja mislim šuta nije imao.
Vardo se povrijedio ušao Isaković. Probao bih sa Šarićem lijevo.
Niko nije očekivao da ćemo se izdrkavat i prošetavat ligom, al brate dragi nismo ni prešli iz Centra u Premiership.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 19 avg 2023, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma nije lose ali smo mi umislili da je ekipa za veceg dometa. Imamo prosjecne a mozda i ispod prosjecne igrace. Puno trce ,trose se ali samo bezveze. U duelu pola igraca gubi loptu,tehnika ispod prosjeka . Par igraca je klasa ovo ostalo trudi se ali slabo. Pozitiva je sto imamo timski duh i borimo se. Tako da mozemo se nadati oko pete pozicije.
Duvnjak brate reci im da igraju malo od noge do noge.Zašto se samo forsiraju bekovi i ubacuje lopta.Daj jedna lopta može li kroz sredinu.
Može sigurno bolje ali moje mišljenje je da se i protivnik nešto pita, zatim sigurno je ajmo ga nazvati loš Radnik bolji od najboljeg iz prošlih sezona. Pri tome užasno je teško igrati po ovakvom terenu. Ne bih samo volio da se sudovi donose nakon odigrana 3 poluvremena
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Samar realnosti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ovo je ekipa koja je ostala na levelu DLC-a i to je realnost, to se vidi po igri.Nadam se sto prije da s vraćanju duga.
Iz kornera hebaji ga. Bit ce poravnanje i to ako uspiju bit ce dobro.
Duvnjakova utakmica 100% nikakve taktike strategije niti plana, ovo je hrkljus od igre.
1000% bi ih dobilo 2 0 drigacijim pristupom i postavkom.
1000% bi ih dobilo 2 0 drigacijim pristupom i postavkom.
Ponosni smogovac!
Drugo poluvrijeme skroz slabo, do sad se sastavili nismo sa loptom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nikakva igra, ne moze se vise igrati izbij nabij, dodaj Sivcu il Karalicu pa nek trce ne prolazi to.
Katastrofa, zavrsava ovo 0:1
Katastrofa, zavrsava ovo 0:1
Ma 7 km ne bìh dao da mi OTAC igra a kamo li ovi antitalwnti medjusrljac, karalic i durmis koji nisi nista uradili
Žali Bože ovih navijaca..
Ovo je mučno gledati, ista igra isto sve.Ideš istrčaješ kontru opet prebacuju igru.Obavezno i out vježbati.Koliko je samo fulano sa pojačanjima kao isto kad su se dovodili Zukic,Mujic i ostalim.Ista stvar sarajevski manekeni sad Talha, onaj drugi pojačanje isto sve griju klupu.
Hoce ustat ovi Radnici s travnjaka?
Čovjek u pravu 100%. Svaka čast Sivcu, ostali slabo skroz…
Jbg. ko i svaki put kad se raja naloži, slijedi neki šamar...
Proigrat će ekipa, ali valja opet vraćati te "derbi navijače".
"Vjerni navijači" donose klubu oko 5-6 hiljada po tekmi, a "derbi navijači" još 15 hiljada. Tako da kada sljedeći put zatjerate nekog u qurac, razmislite i o tome...
Proigrat će ekipa, ali valja opet vraćati te "derbi navijače".
"Vjerni navijači" donose klubu oko 5-6 hiljada po tekmi, a "derbi navijači" još 15 hiljada. Tako da kada sljedeći put zatjerate nekog u qurac, razmislite i o tome...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!