Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanimljiva borba ekipa koje pretenduju borbu od sestog do desetog mjesta Posusje puno kvalitetnije 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nevidljiv je dok ne treba nešto zajebatiHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:12To je taj Rustemović koji odrađuje nevidljivi dio posla.![]()
Isti ovakav je i kod nas bio.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Evo sad se vidio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:15Nevidljiv je dok ne treba nešto zajebatiHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:12To je taj Rustemović koji odrađuje nevidljivi dio posla.![]()
Isti ovakav je i kod nas bio.![]()

Kako glupe odluke taj čovjek pravi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nezz sta trazi u prvpj postavi valjda nemaju boljeg.
Rustemovic na svom Federalnom nivou.
Utakmica koja "mirise" na crveni karton Kosorica.
Opet na 16 sam igrac Posusja. Katastrofalna postavka igre.
Utakmica koja "mirise" na crveni karton Kosorica.
Opet na 16 sam igrac Posusja. Katastrofalna postavka igre.
Kako se bore ovi iz Posusja ne bil se prodali u Sarajevo svaka cast momci
NEMA NAZAD
Drina vrijedi 350 000 eura na Transfermarktu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Identičan ko i kad je kod nas igrao, isti. Nakon kona će u Čelik da im drži vezni red. A i to mu je potencijalno previše shodno kvalitetama.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:16Evo sad se vidio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:15Nevidljiv je dok ne treba nešto zajebatiHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:12To je taj Rustemović koji odrađuje nevidljivi dio posla.![]()
Isti ovakav je i kod nas bio.![]()
![]()
Kako glupe odluke taj čovjek pravi.
Al do sada sudi dobro nema sta
Joj Drine ocm 

Drina je na TM-u skuplji od Samira Zeljkovića.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovaj Rustemović je nivo federalnog kluba, taman za Čelika ili Slobode trenutno.... Pati se na sredini
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kontam šta Bašić izmišlja sa igranjem bez lijevog beka? Eto možda Jašarević nije spreman za 90’, ali ima opet onog malog Šehića.
-
- Kontakt:
Bolja igra kona protiv borca, nego vcs su totalno van igre, bolji domacin jbg.
04.10.2009 !
Zeljo sterilan, Basic glumi strucnjaka.
Taktika, formacija 0, sreca pa Posusje nema neki kvalitet inace bi ih malo kvalitetnija ekipa napunila.
Taktika, formacija 0, sreca pa Posusje nema neki kvalitet inace bi ih malo kvalitetnija ekipa napunila.
-
- Kontakt:
Mogu oni ovo okrenut ali na seljakluk, uvijek su kvalitet kompenzirali seljaklukom. Ekipa kojoj zadnju liniju čine Cocalic Drina I Kosoric - kojeg su prije 10 godina otjerali jer nije valjao, i ovi nekakvi federalni igrači tobe jarabi.
Plus na to da dodam da im je najbolji igrač Mekić koji je većinu karijere proveo po Igmanu Gosku etc isto Il opstanak Il federalna, ja ne znam na čemu se zasniva optimizam.
Ekipa koja će kako vrijeme bude odmicalo bivat sve gora za razliku od ekipa koje imaju širinu i kvalitet oni će samo tonut dublje.
Evo sad se u stan smijem kladiti da će slijedeci put kad se sretnu Borac i Željezničar bit 3 razlike za Borac. Jbga ekipa su koja nije puno mijenjala i uigraniji su od mnogih drugih to će u 10kolu postat nebitno.
Čist penal za Posušje nije svirnuo nema guranja rukama s leđa nikakvim intenzitetom u fudbalu je to faul.
Plus na to da dodam da im je najbolji igrač Mekić koji je većinu karijere proveo po Igmanu Gosku etc isto Il opstanak Il federalna, ja ne znam na čemu se zasniva optimizam.
Ekipa koja će kako vrijeme bude odmicalo bivat sve gora za razliku od ekipa koje imaju širinu i kvalitet oni će samo tonut dublje.
Evo sad se u stan smijem kladiti da će slijedeci put kad se sretnu Borac i Željezničar bit 3 razlike za Borac. Jbga ekipa su koja nije puno mijenjala i uigraniji su od mnogih drugih to će u 10kolu postat nebitno.
Čist penal za Posušje nije svirnuo nema guranja rukama s leđa nikakvim intenzitetom u fudbalu je to faul.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 avg 2023, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.