Ma ovakvih uvjek bilo kad se gubi.
Slabo skroz. Nista bgm. Treba cekati da se ovi stariji oporave ovi mladi talasika .
Treba ulagati u trenere al nismo mi jos na tom levelu jbg
Moderator/ica: GracanicaAA
Ma ovakvih uvjek bilo kad se gubi.
Zivi ti u svom svijetu, hebo li te oni !!!
Sta ce ti ekipa proigrat imo si kostur ekipe.Pukom srecom nisi izgubio protiv Stupčanice, fulali sa pojacanjima, cekas Bronju, dovodis sarajlice i ostale i sjede ti na klupi a opet igra ekipa iz DLC.Pasha je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:43Jbg. ko i svaki put kad se raja naloži, slijedi neki šamar...
Proigrat će ekipa, ali valja opet vraćati te "derbi navijače".
"Vjerni navijači" donose klubu oko 5-6 hiljada po tekmi, a "derbi navijači" još 15 hiljada. Tako da kada sljedeći put zatjerate nekog u qurac, razmislite i o tome...
Čekaj ljudi nas ubili a preležali drugo poluvrijeme? Pa pogledaj njihove igrače od 60. minute svaki drugi igrač imao grčeve.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 21:51Ubili nas drugo poluvrijeme, mi kompletnu utakmicu polusansu nismo napravili, slabo je ovo skroz. Fizicka sprema vrlo upitna, ne mogu da hodaju poslije 2 kola, znaci liga puno jaca nego sto su neki najavljivali ovdje. Borba sa Slobodom za prolaz, nemoj me zajebavati.
To i jest greska Duvnjaka u pripremnim utakmicama kad je mijenjao odma citav tim na polu vremenu....nama jest drazi Durmis nase je dijete ali Saric je dosta bolji i iskusniji svi to vide pa valjda i Duvnjak progleda<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:06Durmis i Medjuseljac ne mogu nikako igrati u prvih 11, u bilo kakvoj varijanti ne smiju biti ni blizu postave. Saric je vise uradio u ovih par minuta nego Durmis za 365 dana, opet ce poceti sljedecu. Medjuseljac pogubljen za ovaj nivo fudbala, fizicki totalno nespreman, jedva hoda. Mogu se stvari popravti, samo drugi igraci u prvih 11, pa mozda nesto i vidimo od fudbala.
Ma ti si Škot , da malo pratiš ovu borbu koju Čelik vodi nebi tako pričao , opet ko te Yebe ! Derbi navijač , a najbolji za kritikovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.