Poraz je morao doc, lose je jer je dosao od losiie ekipe al jbg. Naucit lekciju barem i molit za jos pojacanja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Siguran sam da će Bašić naučiti iz ovog poraza, loše, preloše. Ne znam šta je pokušao, ali nadam se da neće više.
Puna podrška treneru i ekipi.
Veceras je fulio sve. Oko Cosica pogotovo.
A ni traga od one tecne i brze igre.
Posusje veceras pokretljivo i zatvaralo dobro i mi nismo migli sastaviti se sa loptom.
Turunjanin uđe u igru i nastade na terenu kakva prevara odi graca.
Cocalic isto los. Domaci se poceli valjati, krasti vrijeme, a kapiten Coca jos nesto divlja, glumi neko ludilo, dodatno oduzima vrijeme.
Onaj papak Karacic nadmudri Basica na jeftinu foru. Spuca mu tac iza uha i spusti ga da ne poleti previse.
Poraz ne valja nikad, ali ovaj bi trebao posluziti kao dobar šamar i prizemljenje nakon evropskog leta.
Rustemovićuuuuuuuuuuuuu, odlazi iz svetinje!!!
Povedi i Drinu sa sobom!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Ali buraz,za onog Turanjanina kako vec neko mora odgovarati,sta je ba ono
Promasena akvizicija, bas promasaj.
Necu da ga vrijeđam, da pisem ovakav onakav, nebitno je, sta imam od toga...nije se momak sam doveo u Zelju, neko ga je doveo.
Ali u pravu si, taj koji ga je doveo treba da odgovara.