Mozda zato sto je Borac sam sebe nokautirao prosli vikend.
Katastrofalan pristup toj utakmici je i doveo do naseg poraza. Malo previse hvalospjeva klovnu u ovih 7 dana se obilo fino o glavu. Otreznjenje.
Mozda zato sto je Borac sam sebe nokautirao prosli vikend.
Sta vas boli briga,sutra uz Vicu,Telgetiju i Irenu mozda predjete centar kao na Grbavici uz 304475 u vasu korist. Aj BojacZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑19 avg 2023, 23:06Mozda zato sto je Borac sam sebe nokautirao prosli vikend.
Katastrofalan pristup toj utakmici je i doveo do naseg poraza. Malo previse hvalospjeva klovnu u ovih 7 dana se obilo fino o glavu. Otreznjenje.
Što pokušavaju na silu prodat priču da su neka gospoda
I sad ćete svi citirati taj jedan post.
Oni sto su ih napustili sa ovog foruma i presili na drugi su bili gospoda,ovo ovdje sve sljam koji im je ostao.FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 avg 2023, 23:10Što pokušavaju na silu prodat priču da su neka gospoda
Normalno da ide podrska, sta ce ublehe nego prozivati, naravno da im yebem zene, a ne znaju da 90% njih nemaju zene, bitno je da Rustem ima . Gospoda bili, a oni Mirvine qravele ostali
Daaa. Dolazi nam mocni Igman pa ce nam trebati sva zabranjena sredstva.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 23:08Sta vas boli briga,sutra uz Vicu,Telgetiju i Irenu mozda predjete centar kao na Grbavici uz 304475 u vasu korist. Aj BojacZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑19 avg 2023, 23:06Mozda zato sto je Borac sam sebe nokautirao prosli vikend.
Moj Virto, skupa ste je prodali samo sedam dana kasnije.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Bejker, BeYaZ, club21, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, guadalupe, Hajdeee, jurisicduska, MikiPirs, NebeskaSila96, Pitaristok, riki46, Scholl, senad82 i 66 gostiju.