FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zasluzeni poraz! Najgora utakmica pod Basicem! Los eksperiment sa formacijom, igraci bezidejni i mlaki i vise od poraza se nije moglo. Izvuci pouke i snazno naprijed krenuti sa dvije pobjede kuci prema samom vrhu tabele. Puna podrska sefu i ekipi!
-
- Kontakt:
Nije Bašić kriv,što se Drina kod njhovog gola,sam kliza i ne zna gdje glavom udara,jadni smo mi ako je on budućnost kluba i neko na kome će Željo zaraditi,Mekić nema podrške na sredini,ne može momak svaku utakmicu sam držati sredinu,pod hitno nam treba vezni igrač,Rustemović volje za životom nema...
Bio sam sarkastican gore.
Fk Željezničar.
Polahko bit ce uspona i padova ne sjecam se kad smo zadnji put dobili Posusje u gostima. Oscilacija ce biti u ekipi to je neminovno. Samo strpljivo i podrska sefu,a Manijaci ne treba se umarat oko njih rijeci su suvisne. Protiv Tuzle bez 7 8 hiljada je lose.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Meni je smješno kako mnogi navijači, ne našeg kluba, mada ih ima, nego drugih klubova, odmah nakon poraza počinju se šprdati sa Nerminom, tipa buši lopte, bosanski Ferguson, nepismeni itd…
Gdje ste bili hejteri protiv Minska, Neftchija, Slobode, Borca?
Bašić je jedan od rijetkih trenera gospodina u ovoj ligi, nikada nikoga nije uvrijedio, mlad je i previše sve ovo prima srcu, griješi ponekad ali mnogo manje nego 90% trenera u BiH. Čovjek radi svoj posao, ne uzdiže se kao neki (ne želim imenovat ali otprilike znamo ko su pitanju), iz ove ekipe maksimum iznosi, pokušava i eksperimentiše, pravi trener. Od mene puna podrška!
Večeras nije išlo jednostavno, Karačić nas je nadmudrio a i zaslužili su ova 2 prethodna kola, samo šteta što se na nas to slomi, ali nema veze. Potpuno smo bili neutralisani danas, malo sramota, ali šta je tu je. Bolje da je ovaj poraz došao sada nego nekada kada se bude lomila sezona, bar nas je mnogo čemu ovo naučilo, nadam se.
Ova ekipa ima kvalitet, ne možemo reći da nema, fali tu nekada individualnog kvaliteta, ali se to uz dobru taktiku vrati.
Tuzla aBd pada!
Gdje ste bili hejteri protiv Minska, Neftchija, Slobode, Borca?
Bašić je jedan od rijetkih trenera gospodina u ovoj ligi, nikada nikoga nije uvrijedio, mlad je i previše sve ovo prima srcu, griješi ponekad ali mnogo manje nego 90% trenera u BiH. Čovjek radi svoj posao, ne uzdiže se kao neki (ne želim imenovat ali otprilike znamo ko su pitanju), iz ove ekipe maksimum iznosi, pokušava i eksperimentiše, pravi trener. Od mene puna podrška!
Večeras nije išlo jednostavno, Karačić nas je nadmudrio a i zaslužili su ova 2 prethodna kola, samo šteta što se na nas to slomi, ali nema veze. Potpuno smo bili neutralisani danas, malo sramota, ali šta je tu je. Bolje da je ovaj poraz došao sada nego nekada kada se bude lomila sezona, bar nas je mnogo čemu ovo naučilo, nadam se.
Ova ekipa ima kvalitet, ne možemo reći da nema, fali tu nekada individualnog kvaliteta, ali se to uz dobru taktiku vrati.
Tuzla aBd pada!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I Guardiola griješi..
Jednostavno loša priprema utakmice i to je to..
Treba uzeti u obzir i da su livade sastavni dio našeg fudbala..a ne wembliji.
Halal bilo.
Limvo te LjoŽe
Jednostavno loša priprema utakmice i to je to..
Treba uzeti u obzir i da su livade sastavni dio našeg fudbala..a ne wembliji.
Halal bilo.
Limvo te LjoŽe
- MocMahale444
Kako ga hvalimo tako treba i kritikovati.
Poceo tekmu sa Acom, Cocom i Drinom koji nije igrao neko vrijeme.
Cosic pogresna pozicija.
Rustemovic je igrac manje.
Amoah nista ama bas nista nije uradio.
Ne znam jel Krpicu zagarantovano mjesto, jeste da nije dobio lopti ali skroz slabo.
Haracic borio se ali nista.
Pojacanja 2 minimalno nam trebaju.
Nista idemo dalje i najveca snaga Zelje je pun stadion.
Tad igraju kao navijeni.
Poceo tekmu sa Acom, Cocom i Drinom koji nije igrao neko vrijeme.
Cosic pogresna pozicija.
Rustemovic je igrac manje.
Amoah nista ama bas nista nije uradio.
Ne znam jel Krpicu zagarantovano mjesto, jeste da nije dobio lopti ali skroz slabo.
Haracic borio se ali nista.
Pojacanja 2 minimalno nam trebaju.
Nista idemo dalje i najveca snaga Zelje je pun stadion.
Tad igraju kao navijeni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Basic sebi nije smJeo ovo dopustiti, ovo je njegov poraz.
Nit je njega Karacic procitao nit koji ****. Vec je on sam sebi sjebo tekmu s formacijom i ostavljanjem Jasara na klupi.
Cosic nikako na beka to 3-5-2 ili 5-3-2.
Inace stvarno pohvale Basicu ali ovaj put greska.
Sto se tice igraca Amoah njega nema ba nikako jer se njemu ide iz kluba, da mu se ostaje potpisao bi ugovor.
Stvarno nisam mrzitelj ali like samo luta po terenu, korist od njega 0.
Onaj gol nafci jedino.
Mora imati prodore i povuci igrace da ostavi prostora za druge.
Sebicnost mu je najgora mana. Neki kazu nas najbolji igrac pa pokazi to ba.
Krpic samo ganja loptu, izmori se a nista nije uradio jer nema lopti.
Stila bi nam valjao, sta je s njim niko nista o njemu.
Aco gresaka hejbet nema sta stigle ga godine, jednostavno nije to to .
Coca solidno.
Haracic borba ali daj mu loptu u 16 bem mu misa.
Mekic nas najbolji igrac.
Rustemovic, Aco, Drina i Amoah. Vrlo slaba partija.
Glavu gore raja.
Gospodine Samire, nas dobri SD, pojacanja?????
To ti je posao pajdek
Nit je njega Karacic procitao nit koji ****. Vec je on sam sebi sjebo tekmu s formacijom i ostavljanjem Jasara na klupi.
Cosic nikako na beka to 3-5-2 ili 5-3-2.
Inace stvarno pohvale Basicu ali ovaj put greska.
Sto se tice igraca Amoah njega nema ba nikako jer se njemu ide iz kluba, da mu se ostaje potpisao bi ugovor.
Stvarno nisam mrzitelj ali like samo luta po terenu, korist od njega 0.
Onaj gol nafci jedino.
Mora imati prodore i povuci igrace da ostavi prostora za druge.
Sebicnost mu je najgora mana. Neki kazu nas najbolji igrac pa pokazi to ba.
Krpic samo ganja loptu, izmori se a nista nije uradio jer nema lopti.
Stila bi nam valjao, sta je s njim niko nista o njemu.
Aco gresaka hejbet nema sta stigle ga godine, jednostavno nije to to .
Coca solidno.
Haracic borba ali daj mu loptu u 16 bem mu misa.
Mekic nas najbolji igrac.
Rustemovic, Aco, Drina i Amoah. Vrlo slaba partija.
Glavu gore raja.
Gospodine Samire, nas dobri SD, pojacanja?????
To ti je posao pajdek

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Malo previse kenjate ali sta ocekivati od forumasa..
Nit je prvi nit posljednji put da cemo odigrati slabo. Uz to realno Posusje je odlicno odigralo i dali su nam gol sa distance nakon sto se drina katastrofa postavio i onda ispao.
Nama je jedini problem bila organizacija napada jer je mekic bio zatvoren a posusje odlicno markiralo sve igrace u trenucima naseg napada. I mi smo krenuli utakmicu sa nabijanjem vjerovatno zbog terena (koji mi se i nije cinio toliko losim).
Sve u svemu za mene ovo nit je smak svijeta nit je poziv da se pljuje po treneru ili igracima. Ko radi taj i grijesi, za mene je bitnije da mi imamo kontinuitet a on se gradi vremenom. Ne mozemo ocekivati uspjeh preko novi a pogotovo ne jer mi nemamo toliko jake igrace koliko neki "navijaci" misle.
Nek sto puta pogrijese, u tome i jeste poenta a ako se ide iz utakmice u utakmicu, sve ce se te greske kasnije ispraviti i imat ces kompaktan tim sa igracima kakve imas.
Nas cilj je i dalje napuniti stadion protiv tuzle sljedeci vikend. Moramo im dati dodatnu snagu sada. Tek je pocetak i trrbaju znati da smo tu bez obzira na rezultate, jer to i jeste istinski navijac.
A to sto posusje nije neki velikan ne igra nikakvu ulogu jer ljudi imaju dobre pojedince od kojih neki nisu ni igrali jucer a pokazali su da znaju igrati fudbal i u svakoj utakmici do sad su pokazali da znaju igrati ali im sd nije isplatilo. Sinoc im se isplatilo i tesko cs biti igrati sa njima bilo kome u ligi, a pogotovo kad su domacini. Iskreno, mene su pozitivno iznenadili svojom igrom i neka je tako jer u nasoj ligi nema opustanja s kim god da se igra. Svako se za nesto bori i mora se pokazati dodatna zelja za pobjedom s kim god se igralo.
NAPRIJED PLAVI!
Nit je prvi nit posljednji put da cemo odigrati slabo. Uz to realno Posusje je odlicno odigralo i dali su nam gol sa distance nakon sto se drina katastrofa postavio i onda ispao.
Nama je jedini problem bila organizacija napada jer je mekic bio zatvoren a posusje odlicno markiralo sve igrace u trenucima naseg napada. I mi smo krenuli utakmicu sa nabijanjem vjerovatno zbog terena (koji mi se i nije cinio toliko losim).
Sve u svemu za mene ovo nit je smak svijeta nit je poziv da se pljuje po treneru ili igracima. Ko radi taj i grijesi, za mene je bitnije da mi imamo kontinuitet a on se gradi vremenom. Ne mozemo ocekivati uspjeh preko novi a pogotovo ne jer mi nemamo toliko jake igrace koliko neki "navijaci" misle.
Nek sto puta pogrijese, u tome i jeste poenta a ako se ide iz utakmice u utakmicu, sve ce se te greske kasnije ispraviti i imat ces kompaktan tim sa igracima kakve imas.
Nas cilj je i dalje napuniti stadion protiv tuzle sljedeci vikend. Moramo im dati dodatnu snagu sada. Tek je pocetak i trrbaju znati da smo tu bez obzira na rezultate, jer to i jeste istinski navijac.
A to sto posusje nije neki velikan ne igra nikakvu ulogu jer ljudi imaju dobre pojedince od kojih neki nisu ni igrali jucer a pokazali su da znaju igrati fudbal i u svakoj utakmici do sad su pokazali da znaju igrati ali im sd nije isplatilo. Sinoc im se isplatilo i tesko cs biti igrati sa njima bilo kome u ligi, a pogotovo kad su domacini. Iskreno, mene su pozitivno iznenadili svojom igrom i neka je tako jer u nasoj ligi nema opustanja s kim god da se igra. Svako se za nesto bori i mora se pokazati dodatna zelja za pobjedom s kim god se igralo.
NAPRIJED PLAVI!
Halo momak.Normalno da krivim Bekrica jer on je doveo Rustemovica Turjanina Alisona nisam ja.Teška fula.To sto mu se posrecilo sa Santosom nemora značiti da je dobar u svojoj struci.Dakle kolko do igraca juce ima i njegove zasluge.Sta ga braniš ba nije valjda legenda Zelje.Od nekih nebitnih likova ovdje se raja lozi ko da su Mesa ili Guto birvaktile.
Ne sjećaš se zato što si registrovan 18.07.23.g. Da si godinu ranije registrovan sjeto bi se.Kamaga11 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 00:44Polahko bit ce uspona i padova ne sjecam se kad smo zadnji put dobili Posusje u gostima. Oscilacija ce biti u ekipi to je neminovno. Samo strpljivo i podrska sefu,a Manijaci ne treba se umarat oko njih rijeci su suvisne. Protiv Tuzle bez 7 8 hiljada je lose.
-
- Kontakt:
Legendo cekaj kraj sezone i dat cemo sud kako je uradio posao i treba li ga mijenjatiAlipasino je napisao/la: ↑20 avg 2023, 08:56Halo momak.Normalno da krivim Bekrica jer on je doveo Rustemovica Turjanina Alisona nisam ja.Teška fula.To sto mu se posrecilo sa Santosom nemora značiti da je dobar u svojoj struci.Dakle kolko do igraca juce ima i njegove zasluge.Sta ga braniš ba nije valjda legenda Zelje.Od nekih nebitnih likova ovdje se raja lozi ko da su Mesa ili Guto birvaktile.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Rustemovic je igrac manje. Nedopustivo da se gura u prvih 11. Ko je jucer gledao utakmicu mogao je vidjeti situaciju gdje se setka pored igraca koji ga prolazi. Nema utakmice gdje ne napravi 2-3 velike greske. Za njegov dolazak treba neko odgovarati! Jezivo los.
Ove ostale Drine, Mekice, Galice itd mozemo istrpiti jer su pokazali vise puta da mogu i da znaju, ali ovog gore mazluma treba vec sutra otpisati. Amatercina.
Ove ostale Drine, Mekice, Galice itd mozemo istrpiti jer su pokazali vise puta da mogu i da znaju, ali ovog gore mazluma treba vec sutra otpisati. Amatercina.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sa Basicem se jedino ne slazem oko Rustemovica. Nista lik za sad, bas nista.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 avg 2023, 09:17Rustemovic je igrac manje. Nedopustivo da se gura u prvih 11. Ko je jucer gledao utakmicu mogao je vidjeti situaciju gdje se setka pored igraca koji ga prolazi. Nema utakmice gdje ne napravi 2-3 velike greske. Za njegov dolazak treba neko odgovarati! Jezivo los.
Sinoc Nermin zaje.bao ali jbg, za ocekivat je takve utakmice. Valjda je naucio nesto, mislim da jest.
Mi ako ne dovedemo veznjaka bit ce nam bas zeznuta sezona.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Zaigro se Basic previse jbg, bolje sad da se nauci lekcija nego poslije, idemo dalje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Rustemović bi meni još sinoć dobio raskid ugovora. Em je kar'na od kako je došao, em je indirektni krivac za gol. Pogledati njegovo gubljenje lopte na sredini i onda mahanje rukama i odustajanje da trči za igračem. Đe si Ronaldo nismo te prepoznali.
Kakva fula Bekrića sa dovođenjem ovog pitara.
Kakva fula Bekrića sa dovođenjem ovog pitara.
Drina i Rustemović nemaju mjesta u ovakvom Želju. Koliko su loši, to je mučno gledati. Generalno, svi su loše odigrali. Bašićev poraz, sredina u prvom poluvremenu nije postojala (osim Mekića). Odbrana, Drinu nije prošao ko nije htio, Cocalić i Aco ono njihovo klasika odgirano. Napad isto loš, osim što su trčali ko muhe bez glave
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Cekam ja svasta nesto pa i kraj sezone ali sad komentar dajem za trenutnu situaciju.Kako sam pohvalio Evropske tekme kao i tekmu sa Borcem tako i sad ocjenjujem ovo od juce.Ovcina će bit pojacanje i Ćosić zavisi od tekme ali ova 3 su dno dna.Ako se vec moro neko dovest bolje je bilo dovest još jednog ali kako treba nego ovu trojku.Ako me budu iznenadili i bili bolji nego sad licno ću sam sebe demantovat.Znamo mi svi da nema para ali to nema veze za igre pojedinaca.Najmanji problem smo mi navijaci.Samo nekad covjek ne konta kako onako da igraš protiv Borca a juce te nema na mapi.Mi smo ganjali jedni druge po terenu .Lopta se nabijala sto dalje pa ko potrefi.I sta je doktorom Stilom ako ko zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.