Instagram post gdje su Edin i Ajdin skupa sa Ibrom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Gledao sam ja,dosta bolji su bili od Širokog,ne da nisu zaslužili da izgube vec po onom na terenu trebali su pobjediti.
Mislim da moramo isforsirat i ovu tekmu Baltu na stoperu zbog njhovog Hadzica. Mehanovic je pokretac svega prema naprijed,što kažu plin od igraca

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadam se samo bez Mustafica i Francisa u prvih 11
Zadnjih 10 tekmi protiv Tuzle: 3 pobjede, 3 remija i 4 poraza. Mislim da su nas ljudi čak i u ovim našim pobjedama nadigravali, tako da najmanje što možemo i trebamo uraditi je respektirati protivnika.
Prošle sezone su nam sezonu uništili i fudbal ogadili u Zenici...
Prošle sezone su nam sezonu uništili i fudbal ogadili u Zenici...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bolji su bili, mada su imali malo i sreće, umalo da izgube 2:0. Uglavnom sve što rade jesu bekovi i krila centaršutevi sa skraćenih kornera i sl. na Hadžića, i još nešto što rade jeste Mehanović i još jedan-dva igrača ulaze iskosa na nekih 18ak metara i šutaju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Renan on fire 

Ne znam za vas al bih ja ovog Hasica na 10-ku bez razmisljanja stavio
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ako Rozman bude igrao kao prošlu, mi desetke nemamo, tako da može samo na krilo.
Samo naprijed Saraj'vo!
Čovjek je pjevač, šta ima paziti na pravopis.boki86 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 09:25Hazre ima istog lektora kao nas pitar678GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 avg 2023, 09:13Cuva ce mo se, cuva jte se i vi kad se zahuk ta rožmanova maši na

- ElCartel11
- Kontakt:
Sanjao sam da nas je Tuzla mlatnula 3:1 nakon sto smo mi poveli sa 0:1 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ziljkić - Oliveira - Viveros
Vrančić - Buljubašić - Julardžija
Kapetanović - Aničić - Šerbečić - Beganović
Šahinović
Šahinović
Hoce li Hasić i Julardzija moći sutra igrati, jesul u Cometu
Ne znam zašto bi igrali igrači koji ni 2 treninga nemaju s ekipom. Ne mogu ni imena ostalih da nauče za 2 dana a kamoli da nešto uigraju. Očekujem protiv Veleža tek nekoliko minuta na kraju u slučaju pozitivnog rezultata.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ćosić 90 minuta odigrao za kone nakon 4 treninga, što ne bi i kod nas Hasić i Julardžija dobili sutra 30ak minuta?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ta vezna linija ne moze ni u jednom univerzumu da igra. Mora biti Zeljkovic u toj vezi.bordobijeli4 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:26Ziljkić - Oliveira - Viveros
Šahinović
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Pa vidjeli smo kako su prošliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:41Ćosić 90 minuta odigrao za kone nakon 4 treninga, što ne bi i kod nas Hasić i Julardžija dobili sutra 30ak minuta?
NO FEAR
Sta predstavlja ova slika iznad i kakve veze ima sa temom FKS?
Govori protiv Borca ,tad je igrao a dan prije bukvlano potpisao,nidze veze i kod nas je Besim u prvom mandatu iz aviona došao pravo na utakmicu i razvalio.Uinatsvima je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:46Pa vidjeli smo kako su prošliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:41Ćosić 90 minuta odigrao za kone nakon 4 treninga, što ne bi i kod nas Hasić i Julardžija dobili sutra 30ak minuta?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nema vise dovođenja Indijanci
Ovu veznu liniju ćemo da gledamo vrlo brzo ja mislim.vedinjo98 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:43Ta vezna linija ne moze ni u jednom univerzumu da igra. Mora biti Zeljkovic u toj vezi.bordobijeli4 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:26Ziljkić - Oliveira - Viveros
Šahinović
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bordobijeli, Ferrante071, JuricaSpindl, keli, NazorUso, nedimmmm1337, nokee, OsmanhodzicBuco, Rule_hz, SamoDaKazeem, tajsamja, USB, Vanja8, ŠTA_JE i 146 gostiju.