NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma bubnes sad premiju za Isakovica 5.000km koje ce forumasi sakupiti i kazemo sljedeca utakmica premija igracunkoji odluci utakmicu. Mi ucestvujemo novcem ne tipkama a igraci ce imati motivaciju. Al nema ovde niko za germe a svi psuju i kritikuju.
Eto učestvuj.De druže malo budi realan, ne piše pomozi.ba nego N.K. Čelik.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svi koji bi da "rizikuju" treba da znaju da je u igri reprogram. Zakasni jedan mjesec i sta onda? A vodite se pretpostavkom da ce "navijaci" to prepoznati i podrzati, a sta ako se ne uklopi taj igrac? Sta ako navijaci ne podrze? I sta mi dobijamo? Necemo biti 8., bicemo 3.? To kao razlika?
@truhlo dakle vezni red u pet deka u odnosu na sad, imenima naravno. Salkic nije bio na nivou u DLCu, ali je imao jednu stvar koja je cinila razliku, a to je dribling. To je valjda Zuna trebao raditi, ali nazalost nije. Mahir radi svoj posao, zavezati ga za odbranu i nek udara, ali nam je tranzicija lopte uzasna. Treba se sjetiti i losih utakmica gdje su igrali i Arezina i Salkic. Nije to bas sve bilo idealno.
@truhlo dakle vezni red u pet deka u odnosu na sad, imenima naravno. Salkic nije bio na nivou u DLCu, ali je imao jednu stvar koja je cinila razliku, a to je dribling. To je valjda Zuna trebao raditi, ali nazalost nije. Mahir radi svoj posao, zavezati ga za odbranu i nek udara, ali nam je tranzicija lopte uzasna. Treba se sjetiti i losih utakmica gdje su igrali i Arezina i Salkic. Nije to bas sve bilo idealno.
Celik!3,2,2.
Ovo sinoc sto nam se desilo, ova utakmica sa Radnikom, to je nesto najbolje sto nam se moglo desiti. Nek ekipa zajedno ponovo pregleda utakmicu jos barem dva puta. Tu sto se moze uociti, to im ni deset trenera i psihologa ne bi moglo objasniti. Ma samo drugo poluvrijeme nek gledaju.
Meni uopste nije krivulja sto nismo pobjedili, cak mi je drago kako se sve izdesavali. Mnogo pouka za naucit.
Meni uopste nije krivulja sto nismo pobjedili, cak mi je drago kako se sve izdesavali. Mnogo pouka za naucit.
Brate evo emocije su se kod svakog slegle i kod mene.Mi nemamo 2-3 igrača za startni 11. Duvnjak pokušava ubacuje, ali nema kvalitete i možemo se mi na glavu na saditi.Mijenja, izlaze na poluvremenu.Počinjao je sa Žunom,Talhom,Alijem,Arnautovićem,Bajramovic, ubacivao i Salkanovica i te igrače vadi mijenja, ali ništa kad nemaš kvalitet, ništa ne dobijaš.Izvedeš ih na poluvremenu, 2.poluvrijeme još gore, ponovo opet iduću utakmicu drugih 11. počinje i opet isto, nemaš ni klupu opet klupa puna djece.Mlado luta na terenu, ne mogu sporvesti u djela sta im se kaže, fali jednostavno starijih iskusnih glava na terenu, 2 igrača na sredini minimalno fale da koordiniraju sa njima.Evo ti primjer odbrane zašto je bolja.Mene je Vardo isto iznenadio,solidno igra nazad ali on je dobar zato što imaš tu uvijek Isakovića ili Horica, onda su Vardo i Smajic sigurniji sami u sebe prvo, pa onda slušaju šta im Hora kaže i imaš s kim da igraš.Stavi ga u sredinu sa dječurlijom ili bilo koju poziciju izgubit će se neće znati gdje je.redbull93 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 11:15Koga dovesti sad? Po meni ova ekipa, kakva i jeste moze zavrsiti do 5tog mjesta, fali ovdje jos malo uigranosti. Hrelja kada se vrati, vjerujem da ce to po strani ici puno bolje. Ima tu jos i Bronja, koji moze pomoci dosta.
Isto tako, klub je ulozio u igrace i pojacao je budjet (naravno koliko smo bili u mogucnosti). Druga stvar, uprava se ne mijesa strucnom stabu u posao, sto je pozitivno stvarno, ali isto tako za lose rezultate strucni stab mora snositi posljedice. Ovo kad kazem ne mislim nakon 5 kola tjerati Duvnjaka, nek zavrsi sezonu, pa kako god zavrsili.
Treca stvar, pruzi se koliko ti je jorgan dug. Svi bi mi volili da igraju najbolji igraci, ali... ljudi mi ni na pripreme nismo otisli, jer... jos uvijek plivamo u dugovima. Pod emocijama svi padnemo i napisemo svasta, ali trijezne glave svi mi znamo gdje skripi i kako ustvari jest. Na vise frontova u isto vrijeme vodimo yebene borbe, da klub paralelno na svim nivoima raste. Ko misli da je to lahko, nek malo ode do kluba, ukljuci se u rad, pa vidi kako to sve ide.
Iskreno, koliko god bi zelio odmah povratak u PL, toliko i ne bi. Ova ekipa mora se za pl jos puno nadograditi, a to ne mozes u jedan-dva prelazna roka ili mozes da odrijesis kesu, a mi nismo nesto u tom fazonu.
Znamo mi svi kako uprava radi, pričali smo cijelo vrijeme o surovoj relanosti.Ljudi vi možete pričati šta hoćete, ali ljudi koji dolaze na utakmicu očekuju da dobiješ jedan Radnik i ta manja mjesta pogotovo.Po meni mnogo se okrenulo samo dugovi dugovi dugovi.Kod nas se to samo spominje a skoro nikako rezultat i sportski segment evo godinama i ovo je šamar.Uprava nek odluči šta hoće, ali pune tribine donose novac, to ne može zamjeniti sad 10 sponzora da dođe, jer nisi ti neka selendra, gde je standard po utakmici 100-200 ljudi.Jednostavno se od drveta ne vidi šuma, kratko i jasno.
-
- Kontakt:
One seljacine sto su ubacivali predmete i gadjali protivnicku klupu dobro treba nauciti pameti kakva malogradjanstina i rohanluk sjeme im j....
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jedan Salkic vrijedi kao 5 Tabakovica. Problem je sto se dovelo previse igraca koji nisu neki kvalitet.
Bajramović se i nekako pokazao ali opet je klupa Hondi. Piljug ce i napustit klub nece dobit priliku. Mozes dovesti jos jednog Šarića al Durmis ce opet igrati prije njih. Previse se paznje dalo i Durmisu i Karalicu i Hondi.
Dok je bio Salkic pravile se iole neke sanse kroz sredinu. Dosao Arezina nastavio jos bolje. Zasto se nije dovelo pojacanje u veznom redu? Prije sezone standardna prica, necemo da gomilamo igrace, a kod nas evo igraca za izvoz jer ne mogu dobiti priliku.
Salkanović bespotreban, Pehilj sumnjam da ce 3 utakmice odigrat, Bronja nema ni dozvole, ovi povrijeđeni, Piljug klupa, Bajramović klupa, Begic i Behadarević nece nikad igrat, Talha obicni napuhani pitar ni u Olovu se nije vidio a sinoc jos gori.
Sljedeca tekma opet ocekujem istu postavu.. Daj Boze samo da se Durmo ne povrijedi, bez njega bi kanta bili obicna
Bajramović se i nekako pokazao ali opet je klupa Hondi. Piljug ce i napustit klub nece dobit priliku. Mozes dovesti jos jednog Šarića al Durmis ce opet igrati prije njih. Previse se paznje dalo i Durmisu i Karalicu i Hondi.
Dok je bio Salkic pravile se iole neke sanse kroz sredinu. Dosao Arezina nastavio jos bolje. Zasto se nije dovelo pojacanje u veznom redu? Prije sezone standardna prica, necemo da gomilamo igrace, a kod nas evo igraca za izvoz jer ne mogu dobiti priliku.
Salkanović bespotreban, Pehilj sumnjam da ce 3 utakmice odigrat, Bronja nema ni dozvole, ovi povrijeđeni, Piljug klupa, Bajramović klupa, Begic i Behadarević nece nikad igrat, Talha obicni napuhani pitar ni u Olovu se nije vidio a sinoc jos gori.
Sljedeca tekma opet ocekujem istu postavu.. Daj Boze samo da se Durmo ne povrijedi, bez njega bi kanta bili obicna
Ko ti plaća reprogram,klub ?Jel ti to opterećuje budžet? Šta ako ovo šta ako ono.Pa jedan Bayern dovede Manea i plate ga koliko druže i šta su na kraju dobili sa njim?Naravno da ti je razlika biti 3. a ne 8.Gdje ti živiš da ne vidiš kako ljudi naši funkcionišu, pogotovo što je narodu pun klinac amaterskog fudbala.Zdrav projekat treba podržati i gurati, ali to ti je đaba gurati bez novca i publike.Nikako da prihvatite realnost i đaba.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:45Svi koji bi da "rizikuju" treba da znaju da je u igri reprogram. Zakasni jedan mjesec i sta onda? A vodite se pretpostavkom da ce "navijaci" to prepoznati i podrzati, a sta ako se ne uklopi taj igrac? Sta ako navijaci ne podrze? I sta mi dobijamo? Necemo biti 8., bicemo 3.? To kao razlika?
Realno, da je jucer jedna usla u prvom poluvremenu, zavrsilo bi 4-0. Oni su iskusna ekipa i znali su gdje nas i kako cekaji, pogotovo kad nam se uvukla nervoza u drugom poluvremenu.
Prosle godine u ova doba nas je na BP dobila Bosna i iste su ovakve kritike bile. Na kraju smo zavrsili suvereno prvi.
Doci ce ovo na svoje, samo polako. A kritike svakako treba da su tu, al one normalne. Cim vidim da se niko ne zali na ulaze, na hranu, atmosferu, organizaciju, znam da je to bilo top.
Prosle godine u ova doba nas je na BP dobila Bosna i iste su ovakve kritike bile. Na kraju smo zavrsili suvereno prvi.
Doci ce ovo na svoje, samo polako. A kritike svakako treba da su tu, al one normalne. Cim vidim da se niko ne zali na ulaze, na hranu, atmosferu, organizaciju, znam da je to bilo top.
Pravda za flash-a!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
**** te Bayern. Mi nismo Bayern, nego Celik sa gomilom problema i dugova. I bez obzira koliko smo ih rijesili, ostaje nam jos mnogo.
I sad mi trebamo raspravljati sa ovakvim likovima?
I sad mi trebamo raspravljati sa ovakvim likovima?
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Salkic ae ne bavi fudbalom vise o cemu ti pricas ogranicen si ko mazgakirat410 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:53Jedan Salkic vrijedi kao 5 Tabakovica. Problem je sto se dovelo previse igraca koji nisu neki kvalitet.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Sta se palite, pametujete ko treba igrat.Dovedeni su igraci za borbu za vrh ne za ulazak.Kad to ljudi skontaju i kad skontaju PRIORITETE onda ce svima bit bolje.
!
Pokusati uvesti video nadzor. Kazne ,udri podzepu i cao.dinodino2019 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:51One seljacine sto su ubacivali predmete i gadjali protivnicku klupu dobro treba nauciti pameti kakva malogradjanstina i rohanluk sjeme im j....
Uvesti interna pravila ko nesmje u klub nogom vise nikad da kroci. Od ovih sto su nas ojadili do navijacs
Svaka kritika je dobronamjerna i treba da se iz nje nauci nesto. Meni nije krivo sto smo sinoc uzeli bod jer nista ne ocekujem od ove sezone, ali onakva igra je bezidejna, nonsalantna totalno. Ne moze se samo reci mi smo Čelik idemo svaku tekmu na pobjedu i onako igrati, nije niko lud da ti pusti da ga nabijes samo zato sto si ime i stariji klub.
Igraci koji se forsiraju koliko vec utakmica, MORAJU otici malo na klupu. Ne mozes cijelu polusezonu nekog gurat i ocekivati da ce nekako magicno proradit od sljedece tekme.
Da se sinoc sa onakvom igrom igralo protiv Buducnosti ili ozbiljnije ekipe od Radnika, ljudi bi nam lagano uvalili 2 3 komada, bez obzira sto smo mi Čelik. Ako sam sebi nameces ulogu favorita nemoj onda dozvoliti da pola ekipe dobije kartone, da se prekida utakmica, da treneri polude od nervoze...
Sinocnji rezultat 100% ide na ruku trenera. Dovedeni nekvalitetni igraci, konstantno forsiranje istih igraca, igra bez veznog reda itd. Okupiti ekipu u press salu, utakmicu na replay i uočiti gdje su greske.
Igraci koji se forsiraju koliko vec utakmica, MORAJU otici malo na klupu. Ne mozes cijelu polusezonu nekog gurat i ocekivati da ce nekako magicno proradit od sljedece tekme.
Da se sinoc sa onakvom igrom igralo protiv Buducnosti ili ozbiljnije ekipe od Radnika, ljudi bi nam lagano uvalili 2 3 komada, bez obzira sto smo mi Čelik. Ako sam sebi nameces ulogu favorita nemoj onda dozvoliti da pola ekipe dobije kartone, da se prekida utakmica, da treneri polude od nervoze...
Sinocnji rezultat 100% ide na ruku trenera. Dovedeni nekvalitetni igraci, konstantno forsiranje istih igraca, igra bez veznog reda itd. Okupiti ekipu u press salu, utakmicu na replay i uočiti gdje su greske.
Ma ne možeš to porediti sa Bosnom i ovim, od igre do ranga.Trebalo ti je 100 prilika da daš gol, ali si makar pravio šanse i falila je završnica, ali kao što rekoh ne možeš sada to ni porediti.Druga stvar doveo si poslije Arežinu.Ovde prva utakmica ista, evo i druga utakmica ista.Jasno vidno fali kvalitet, ne mogu mladi igrači iznositi utakmice za ovaj rang, jer nema tu nekog kvaliteta individualnog i konstantno da su na nivou kao Sivac što odskače i onda na ovaj način ne mogu napredovati, niko ni sakim ne može da igra, nema ni glave ni repa.Vidićeš pokazat će vrijeme kako će napradovati uz još 2 iskusna igrača.macak_ je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:59Realno, da je jucer jedna usla u prvom poluvremenu, zavrsilo bi 4-0. Oni su iskusna ekipa i znali su gdje nas i kako cekaji, pogotovo kad nam se uvukla nervoza u drugom poluvremenu.
Jesam ja igdje rekao da treba vratiti Salkica? Dok je igrao bio je bolji od pitara sto puta, a taj kompliment sebi prisvoji slobodnodinodino2019 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 13:03Salkic ae ne bavi fudbalom vise o cemu ti pricas ogranicen si ko mazgakirat410 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 12:53Jedan Salkic vrijedi kao 5 Tabakovica. Problem je sto se dovelo previse igraca koji nisu neki kvalitet.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ova liga i prosla velka razlika.Tamo amateri sa trbusinama,rade poslove pored fudbala. Ovde momci fizicki superiorni jedino dobra taktika ,tehnika uigranost moze poluciti rezultate. Treba analizirati nase igrace,gdje grijese ,sta rade pogresno i na treningu ispravljati. A za to treba logistika ,sad nove tehnologije ,pratiti snimke,analizirati icovjek koji ima znanja da im da upute kako da se razvijaju
Druže šta ti pišeš al ono realno.Pa šta hoćeš da ti se narod organizuje i odvaja od plate da bi ti doveo pojačanja ili davao premije i pored toga plaćali kartu za utakmicu i bili članovi i još 12. igrač, čelični zid....daj bogati nemoj više.Nemoj mi te kokuzne priče, eto učestvuj hajde prvi ti pola plate odma u klub, može i svi ćemo za tobom.Ej bože dragi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.