FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IceTea
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IceTea » 19 avg 2023, 20:56

DamirT je napisao/la:
19 avg 2023, 20:39
Kad skonta covjek za sta su Fukare bojkotovale... Pa nema ih ni 50.....
Ma treba ovo neko od stare garde da preuzme. Bajra dok je bio je bilo najjače. Jbg ne možeš očekivat da će ti neko sad ko je uvijek navijao sa 35 godina doći na tribinu koju vodi neko od 23. Ne ide.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 avg 2023, 21:02

IceTea je napisao/la:
19 avg 2023, 20:56
DamirT je napisao/la:
Ma treba ovo neko od stare garde da preuzme. Bajra dok je bio je bilo najjače. Jbg ne možeš očekivat da će ti neko sad ko je uvijek navijao sa 35 godina doći na tribinu koju vodi neko od 23. Ne ide.
Ma slazem se ja s tobom, ali eto protiv Zelje se skupio i vise nego odlican broj. Zar ne moze upola i sada? Mislim niko od nas ne trazi da ih dodje 500, ali moze se skupiti makar 100 njih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 avg 2023, 21:04

DamirT je napisao/la:
19 avg 2023, 21:02
IceTea je napisao/la:
19 avg 2023, 20:56
DamirT je napisao/la:
Ma slazem se ja s tobom, ali eto protiv Zelje se skupio i vise nego odlican broj. Zar ne moze upola i sada? Mislim niko od nas ne trazi da ih dodje 500, ali moze se skupiti makar 100 njih
To za Želju je bila ložiona jer je bilo biti ili ne biti. Sad kad si u cvajti odmah prepolovi broj navijača. Prvi ja neću ići baš na svaku ali evo na ove prve dvije sam tu, ići ću ako Bog da i u Banoviće.

Na sjever mi se ne da, jer nije to to. Ni navijačke pjesme mi se ne sviđaju, uvijek isto. Kažem ti, mora doći do promjena na čelu grupe.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 avg 2023, 21:41

Bravo za Dilavera. Kritikovao sam njegovo dovođenje ali ovo sad super, samo nek nastavi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 19 avg 2023, 22:08

Dilaver je pokazao zbog cega je dosao ! Klasa od napadaca dva gola petom aferim. Civa neprepoznatljiv ma svi su momci odigrali ekstra
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 19 avg 2023, 22:24

Koliko samo bi nam značila pobjeda iz Banovica....uhh
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 avg 2023, 22:28

Dobro je to dvije utakmice 6 bodova, najbitnije.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 avg 2023, 22:31

mirsonetz je napisao/la:
19 avg 2023, 22:08
Dilaver je pokazao zbog cega je dosao ! Klasa od napadaca dva gola petom aferim. Civa neprepoznatljiv ma svi su momci odigrali ekstra
Zaboravljas da je ovo znatno nizi level takmicenja gdje Civic, Said i slicni dosta mogu pomoci u ciljevima kluba. Sutra da se vratiko u PL, a aBd hocemo, oni nemaju sta traziti tamo.

Sve u svemu odlicam start, ali ne smije nas zavarati i opustiti. Sto je duze moguce ovaj momenat i mentalitet odrzati kod igraca, svako kolo ih forsirati da igraju fudbala, nema predaje i vucaranja po terenu.
Ovo na domacem terenu i dobra posjeta su im vjetar u ledja, a pravi karakter ce tek trebati pokazati kad se redovno bude gostovalo i lomio nas protovnik. Nema predaje niti pritiska ni tad, nego iz kola u kolo bodove sabirati i na zimu obrstiti par dobrih igraca iz protivmickih timova jer cemo biti ambiciozniji i blizi LP, a svaki igrac zeli tamo igrati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 avg 2023, 22:42

Beduin je napisao/la:
19 avg 2023, 22:31
mirsonetz je napisao/la:
19 avg 2023, 22:08
Zaboravljas da je ovo znatno nizi level takmicenja gdje Civic, Said i slicni dosta mogu pomoci u ciljevima kluba. Sutra da se vratiko u PL, a aBd hocemo, oni nemaju sta traziti tamo.

Sve u svemu odlicam start, ali ne smije nas zavarati i opustiti. Sto je duze moguce ovaj momenat i mentalitet odrzati kod igraca, svako kolo ih forsirati da igraju fudbala, nema predaje i vucaranja po terenu.
Ovo na domacem terenu i dobra posjeta su im vjetar u ledja, a pravi karakter ce tek trebati pokazati kad se redovno bude gostovalo i lomio nas protovnik. Nema predaje niti pritiska ni tad, nego iz kola u kolo bodove sabirati i na zimu obrstiti par dobrih igraca iz protivmickih timova jer cemo biti ambiciozniji i blizi LP, a svaki igrac zeli tamo igrati.
Ma samo jednu po jednu, bice i kikseva sigurno, Jedinstvo nije nikakvo mjerilo ali bitno je da se ovakve utakmice dobiju rutinski i najbitnije bodovi kod kuce ne gube.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 avg 2023, 23:11

Nije vam Jedinstvo mjerilo ni za sta, mi smo katastrofa, odbrana kao da ne postoji, ocekivao sam da cemo primiti i vise golova

Sretno vam do PL, samo lagano

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 19 avg 2023, 23:29

slika
Jusaa kralj naš
Dervisagic, Kurtalic, Kalesic , Delic dobri skroz
Dilaver proradio napokon
Civic dobar bio bas obzirom da zna nekad i zayebat utakmicu
Mujkic mi je nekako nesiguran nije za prvih 11
Hadzibeganovic najvise istrcao od svih, bio je bolji negi prosli put al vidi se neka nesigurnost u njemu, neka vrsta straha
Husejinovic :bow:
Bila je odlična utakmica, iako ne treba se zalijetati tek nas pravi izazovi cekaju
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 avg 2023, 23:37

Moj komentar je da nam je trenutno ova liga taman, mersk otic na utakmicu, ne nerviras se, pobjedjujes, dominiras. Ako ne planiraju pravit neki iskorak da se ponovo nesto pitamo u PL sto se mene tice moze i federalna se igrat koju godinu. Da se malo izlijece silne ove dijagnoze koje smo mi navijaci dobili zadnjih godina.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 avg 2023, 23:54

Odbrana nam je tanka fali stoper jedan visoki pod hitno !!!
Jedinstvo poluamaterska ekipa, ljudi su jedva skupili 11 seniora ostalo sve djeca neka tako da nam on ne treba biti mjerilo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 avg 2023, 23:58

HPCompaq je napisao/la:
19 avg 2023, 22:24
Koliko samo bi nam značila pobjeda iz Banovica....uhh
Treba otići ljudi bar podršku dati, malo navijati. Kad igrači vide da imaju našu podršku, to će im biti vjetar u leđa. Napravit utakmicu kao da igramo na Tušnju. Svi u Banoviće, da dođemo na 3/3. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 20 avg 2023, 01:22

Dobra igra, pravi pristup, golovi, akcije.
Jedinstvo je bilo veoma slabo, pa zbog toga nije ovo mjerilo nikakvo, moglo je biti i 7-0 al smo stali izasli svi najbitniji igraci.
Naredne 4 ako prezivimo bez poraza i uspijemo skupiti bar 10 bodova (3 pobjede i 1 remi), spremni smo za PL.
Stoperi solidni, kao i bekovi jer je protivnik bio slabiji.
Od svih iz odbrane nekako mi je opet Hadzibeganovic najslabiji, nesiguran je fali mu samopouzdanja.
Sredina dobra, Kalesic dobar pravo igrac, kao i Delic.
Dobro je sto je Dilaver dao 3 gola, to je plus za njegovo samopouzdanje i iduce utakmice.
Dervisagic je cini mi se imao preveliku zelju i izgorio u zelji da se pokaze, a dobar je igrac svakako.
Said i Civa su super saradjivali po lijevoj strani.
Pravo mjerilo ce nam biti ove iduce 4 utakmice, sve ekipe iz vrha FL.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 avg 2023, 01:26

Rezultat odličan , uvod u malo teze utakmice koje slijede.
Nema opuštanja, stoper fali i to se mora dovesti hitno.
Vezni red nemamo alternative za Delica i Saida. Sve sto je ušlo u drugom poluvremenu je tanko.
Razmišljam da ako je Maksimović u pola forme kakav je bio treba po njega krenuti. Dervisagic večeras solidan ništa specijalno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 20 avg 2023, 09:27

Sinoć su svi manje-više dobro odigrali, nadam se da će stići Almir Bekić i Semir Kerla jer nam tu najviše skripi. Mujkić, mladi stoper, odigrao solidno. Vulić isto, ali mislim da nam treba jedan stoper preko 190. Ćiva tanak, Hadžibeganović odigrao odlično. Kalesić i Delić odlični već drugu utakmicu. Dervišagić i Husejinović su prevaga na krilima, odlično. Dilaver pokazao klasu, pisao sam o tome, treba mu vremena jer godinu nije igrao. Sa klupe, Lelić agresivan i brz, vidi se želja, i mladi igrač sa brojem 17. solidan.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 avg 2023, 11:35

Sledeca je prvi pravi test ove ekipe,da vidimo kako to izgleda na strani protiv jedne od jacih ekipa ove lige.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 20 avg 2023, 14:25

Kad se malo bolje pogleda, bolje nam je što Ordagić nije došao. Te priče da voli Slobodu i da će se vratiti jednog dana padaju u vodu, on voli Azmirove pare i to je pošteno. Prvenstvo nam se zahuktava, trebaju nam spremni igrači koji mogu uskočiti i napraviti razliku, a ne povrijeđeni koji svakako ne bi igrali za male pare.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 20 avg 2023, 14:38

Cak sta vise, fantasticno je sto nije dosao Ordagic kao i ostali igraci koje je Azmir dogovorio. Svi oni bijednici hoce samo pare, nama treba srce na teren i ljubav za klub dok se borimo za opstanak il za mjesto prvo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.