Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 mar 2011, 22:57

drinski_vuk je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sad za ove sto ce doci i reci Arsenal nije zasluzio prolaz dalje, Arsenal je ovu drugu utakmicu takticki fenomenalno odigrao, ovako se igra kad se ima neka prednost, ne srlja se, crveni karton je sve pokvario, znaci sekundu nakon sudijskog zvizduka je Robin sutnuo loptu i dobio je drugi zuti(ovo su profesionalci izracunali tako da) Alves je trebao dobiti zuti, kao i Abidal(ovaj mozda cak i crveni) o penalu necu da pricam jer me to nije briga, bitan je crveni koji je unistio utakmicu..
Možda je to i bilo taktički dobro ali i kriminalno kukavički. Pa i taj jedan gol niste postigli iz akcije.
Ma nema kukavicki, ima samo prolaz dalje, kako se onda naziva ovo pomaganje Barcelone od strane sudija??? 2 utakmice odlucene od strane sudija???? Nemojte sad reci pa i Arsenalu je grijesio, mozda i jeste pogrijesio u prvom poluvremenu za penal, ali sta je sa par zutih, i crvenim za abidala??? sta je sa crvenim za Robina???
Celik!3,2,2.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 mar 2011, 22:57

van gall je napisao/la:Nabijem svakog ko kaze nesto dobro za Fabregasa,pa najveci slijepac bi vidio da NECE NECE NECE NECE da igra....**** mu Barca ma.u
+1
El Cules ostaje El Cules...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 mar 2011, 22:58

Iskljucenje Persieja po mom misljenju,neopravdano.Mislim da nije imao razloga dati zuti za ono,jer se vidjelo da RvP nije cuo i to mu je rekao.Wenger je popusio s ovom taktikom zato sto nije imao igraca za ovo(Djorouu i Wilshereu skidam kapu jedino,ostatak lose) i sve u svemu,on je ipak glavni krivac.Hoce se zahebavat protiv Brage i Shakhtara,zato je i ispao.A za Camp Nou sam rekao:da je Barci trebao jos jedan gol,mislim da bi i onaj peti sudija ucestvovao u napadima. ;)

Ipak,ne moze se ovdje govoriti o nepravdi srazmjernoj onoj sa Stamfordi.Nekako puno blaza verzija iste. :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 22:58

bparena je napisao/la:Veliko postovanje Boscu na ljubavi prema svom klubu. Cestitke Arsenalu i bezze mi je saznanje da ce neko proc ili Sahtar ili Roma (neznam ko je proso) Arsenal je tim koji je trebao da bude umjesto npr. ova dva tima.
Pozz

Ne boli to druze nikog ARSENAL JE TREBAO FER SUDJENJE a Sahtar je ZASLUZIO DA PRODJE !!!

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 08 mar 2011, 22:58

Blanco je napisao/la:Decki uz vas sam ;) pokradeni se zesce :S
Kao sto je Unforgoten rekao:
Šupački, tipično za ovu Barcu, drugačije ne može, još se žale da Inter igra antifudbal, pa i da igraju, bar ne igraju sa sudijama

Sad braco idite osvojite ligu ;)
Zašto Arsenal u prvom poluvremenu nije ni pokušao da šutne na gol? Zašto su odigrali kukavički. I sad kriv sudija. Sem tog pravilo možda i jeste glupo ali je činjenica da za šut poslije sudijskog zvižduka slijeduje žuti.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 mar 2011, 22:58

Blanco je napisao/la:Decki uz vas sam ;) pokradeni se zesce :S
Kao sto je Unforgoten rekao:
Šupački, tipično za ovu Barcu, drugačije ne može, još se žale da Inter igra antifudbal, pa i da igraju, bar ne igraju sa sudijama

Sad braco idite osvojite ligu ;)
...pokradeni???haj na spavanje...brzo ste zaboravili prvu utk(tad je sudija perfektno sudio,jel?????)...nadigrali smo arsenal u svim segmentima igre...zasluzili smo prolaz... ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2011, 22:59

Odigrali smo taktički briljantno do gola Messija. Ipak dajemmo ogl (nebitno kako) i par minuta odlično stojimo na terenu, Barca ima apsolutni posjed, ali bez većih prilika. I trenutak koji je sve okrenuo naglavačke po Arsenal. Crveni karton, čudi me kako je sudija imao hrabrosti pokazati mu, ja bih to shvatio da je Persie trčao sa loptom deset metara pa čuo pa ošuto. Bilo je baš suprotno, niko nije mašina da se u sekundi zaustavi. I onda ostajemo sa 10 igrača i rapsodija Bartce, da su nam jo 5 golova dali nakon tog crvenog ne bi bilo nezasluženo. Penal - veoma dvojbeno, Koscielny ide na loptu, Busquets u svojim manirima to koristi i penal. Nije ga trebao svirati ali gotovo je sad. Ja sam ponosan na momke, odigrali smo briljantno taktički do kartona kada smo se po terenu prosuli ko riža. Barceloni i njihovim simpatizerima još jednom čestitam jer sam to obećao. Vjerovatno bi i prošli dalje...no otom-potom.

Svaka čast za momke do crvenog kartona.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 mar 2011, 23:00

Nije sudija ni toliko kriv, sta ako su mu naredili ovi gore da farsa mora proci na bilo koji nacin, pa ljudi sjetite se Ovreba i 5 penala koje nije svirao, sjetite se crvenog kartona Interu prosle godine, pogledajte sada ovaj crveni karton... pitam se samo jedno, DOKLE CE VISE FARSA IMATI POMOC SUDACA?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 08 mar 2011, 23:00

jao jao, eno opet sudija kriv... pa nije ovo nasa liga da mu ne pokaze drugi zuti, evropa ljudi, igrac jednok kluba poput arsenala bi trebao pazit sta radi, a ne sebi dozvolit dva bezze zuta kartona :D ... mada se igra ni nakon crvenog nije promjenila, ista meta isto ostojanje... i umjesto da fino cestitate vi trazite dlaku u jajetu, jos vam poklonimo gol(ne bi ga vi drugacije ni dali), u prvom poluvremenu barci nije sviran cist penal, niste presli dva put centra i opt se bunite :)

sretno vam brate u prvenstvu :)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 mar 2011, 23:01

Harrison je napisao/la:Nije sudija ni toliko kriv, sta ako su mu naredili ovi gore da farsa mora proci na bilo koji nacin, pa ljudi sjetite se Ovreba i 5 penala koje nije svirao, sjetite se crvenog kartona Interu prosle godine, pogledajte sada ovaj crveni karton... pitam se samo jedno, DOKLE CE VISE FARSA IMATI POMOC SUDACA?
Dok ti nekazes stop,oni ce odma prestati ocm :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2011, 23:01

Harrison je napisao/la:Nije sudija ni toliko kriv, sta ako su mu naredili ovi gore da farsa mora proci na bilo koji nacin, pa ljudi sjetite se Ovreba i 5 penala koje nije svirao, sjetite se crvenog kartona Interu prosle godine, pogledajte sada ovaj crveni karton... pitam se samo jedno, DOKLE CE VISE FARSA IMATI POMOC SUDACA?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: evo ih 5
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 08 mar 2011, 23:01

bparena je napisao/la:Veliko postovanje Boscu na ljubavi prema svom klubu. Cestitke Arsenalu i bezze mi je saznanje da ce neko proc ili Sahtar ili Roma (neznam ko je proso) Arsenal je tim koji je trebao da bude umjesto npr. ova dva tima.
Pozz
ne budi smiješan

šahtjor razvaljuje igrom ;)

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 08 mar 2011, 23:02

AllGunsBlazing je napisao/la:
drinski_vuk je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sad za ove sto ce doci i reci Arsenal nije zasluzio prolaz dalje, Arsenal je ovu drugu utakmicu takticki fenomenalno odigrao, ovako se igra kad se ima neka prednost, ne srlja se, crveni karton je sve pokvario, znaci sekundu nakon sudijskog zvizduka je Robin sutnuo loptu i dobio je drugi zuti(ovo su profesionalci izracunali tako da) Alves je trebao dobiti zuti, kao i Abidal(ovaj mozda cak i crveni) o penalu necu da pricam jer me to nije briga, bitan je crveni koji je unistio utakmicu..
Možda je to i bilo taktički dobro ali i kriminalno kukavički. Pa i taj jedan gol niste postigli iz akcije.
Ma nema kukavicki, ima samo prolaz dalje, kako se onda naziva ovo pomaganje Barcelone od strane sudija??? 2 utakmice odlucene od strane sudija???? Nemojte sad reci pa i Arsenalu je grijesio, mozda i jeste pogrijesio u prvom poluvremenu za penal, ali sta je sa par zutih, i crvenim za abidala??? sta je sa crvenim za Robina???
Da su pokušali da daju makar jedan Barsi bi trebali bar tri gola. E ovako kad nemaš želju da šutneš na gol i ne treba da prođeš.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 mar 2011, 23:02

Robin van Persie u akciji koju je Nicklas Bendtner pokvario??? vjerovatno gol i prolaz Arsenala..
Celik!3,2,2.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 08 mar 2011, 23:02

UPS je napisao/la:

A reci mi molim te je li dio brilijantne Arsenalove taktike autogol Sergia?? I u koji dio taktike spada primanje gola koji te izbacuje iz takmicenja? Ma daj malo realnosti ;) Ti kazes taktika, ja kazem cista sreca. Jesu nesto pokusali ali realno u dvije utakmice, osim prvih 15 min u Londonu, Arsenal nije uradio nista i golovi u Londonu su puke slucajnosti kao i ovaj
Daj ti malo realnosti i reci jeli ono prestrogo iskljucen RVP,i da nije iskljucen bili uopšte prošli dalje sreca je vama što je Arsenal igrao bez igraca manje,i takodje naravno svi znaju da vam je sreca bila i 2009 u polufinalu protiv Chelsea kada je ponovo sudija vama pomogao baš kao sada.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 mar 2011, 23:03

Opet ponavljam, predvidjeli ste CIST PENAL za Barcu u prvom poluvremenu koji nije sviran, tako da bi vec tad utakmica bila rijesena. Crveni jeste prestrog i sto se mene tice neka sudiju objese. To opet ne opravdava Arsenal da za 180 min uputi 4 suta u okvir gola a dva gola da iz mrtve slucajnosti. Strasna taktika, nema sta :D

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 08 mar 2011, 23:04

O cemu vi pricate,o kakvoj vasoj igri.pa statistika sve govori,arsenal za 100 minuta nije imao ni jedan sut prema golu barcelone.rastavili smo vas na faktore I samo vas je nasa ne ozbiljnost spasla veceg poraza.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 mar 2011, 23:04

Al Bendtner ja bi to sa noge na nogu protjerao u Skandinaviju,dat mu ribarski stab i poslati gu na pecanje ribe.Jos mu na galvu nabaciti onu papsku kapicu pa da bude pravi danski viking
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 08 mar 2011, 23:04

AllGunsBlazing je napisao/la:Robin van Persie u akciji koju je Nicklas Bendtner pokvario??? vjerovatno gol i prolaz Arsenala..
e jbga mozes onda tako i da Almunia nije skinuo 12423353 lopti, Arsenal bi izasao u 60-toj minuti od sramote

EDIT:
a onaj crveni vam je bas pomogao, imali ste onu sansu Bendtner-a sto je za jednu sansu vise nego u ostatku utakmice
Zadnja izmjena: kirba, dana/u 08 mar 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 08 mar 2011, 23:05

Ma fakticki od pocetka smo igrali sa 2 igraca manja a to su Cigan i Rosicky...A kad smo vec ostali i bez treceg RVP-a morali li su nas klepiti...a + kad se tu doda i jos 1 igrac Barceloni tj.Busacca,koji je po meni bio njihov najagilniji,onda se nema sta trazit'.Wenger je pogrijesio sto nije stavio Arshu od pocetka i sto nije izbacio,po meni previse ogorcenog a i nedovoljno oporavljenog,RvP-a...Ali naravno treba reci da je Barca odigrala i bolje od prosle godine i dobro je da se "nismo" obrukali opet.,jer smo mogli jos petaka primit' minimalno...Bendtner je ono na kraju morao iz prve pa sta bude neka bude ali jednom je receno KLOC... ;)

Mislim da je nakon ove tekme Cigan rekao da ide u svoju cigansku favelu,da Rosa ide,te da Bendtner pocinje glumit' superstara u Championshipu... :)

Ali jos jednom samo da kazem da se svi ostavimo lafine da Arsenal i Barca igraju najboli nogomet,naravno da je tu Barca pa 2 slobodna mjesta pa Arsenal pa opet 5 slobodnih mjesta...Ovo sto ljudi sad igraju nece se igrat bgm.u bliskoj buducnosti nit' se igralo u proslosti.Respect.

Gooneri na Camp Nou svaka cast kada je pocala And it's ARSENAAL,ARSENAL FC....srce 130 otkucaja... :( ;)

C'MON ARSENAL !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.