Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Nasi da 10x ostani sami na 3, mozda bi 1 pogodili, mozda...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
costacurta08
- Kontakt:
Hajde Juka, unisti ovu nejac i zacepi usta forumskim seljacinama!
Bravo Alibegoviću
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Poljaci bas kurate srece da protiv njih sut proradi, jos njih ne ide
Hahahahahhahaha e yebi see
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
costacurta08
- Kontakt:
9AlanSmith14 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 14:54Fraze koje otkrivaju da komentator veze o ovom sportu nema:
1.) "nastavlja sa dobrom formom" (u toku utakmice kada igrac veze 2 ili 3 poena). Ne razlikuje formu i ritam.
2.) "nije imao srece" (kada neko nas promasi)
3.) "nadamo se da cemo imati prvi napad na utakmici"
4.) lik izvodi slobodno bacanje, on kaze " pogadja sam dok ne smiren i ne ometan"![]()
Postoji li profesija u ovoj drzavi koja se sistematski ne srozava?
De ne provaljuj se. Pusti ih nek komentarišu kako znaju
Kakva sekvenca Atića sad i u napadu i u odbrani 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa daj Musa barem uzmi loptu u ruke nije širk
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Eto moj Becire sto treba Alibegovic uzeti Mikijeve minute, ali dzaba, covjej glefa a ne vidi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma pricajte vi sta hocete, Juka se bije s ovim kretenima ko s bikovima. Svaka mu cast
Joj vise s komentatorima u pm ima stream kome se ne svidja, bar imamo prenos pa kakav takav
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad balvani počnu uzimati šut za 3, spuštaj loptu majmune.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
"nije imao srece" glavno kod komentatora nasih.
ono nije tipa nije da uzimamo ocanje suteve, ocanje odluke. Ne, nije imao srece.
ono nije tipa nije da uzimamo ocanje suteve, ocanje odluke. Ne, nije imao srece.
- BosniaBoston
- Kontakt:
grc prc
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 20 avg 2023, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ide bizon
Bravo Nurk
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad Jusuf igra igramo i mi, jednostavno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 17 gostiju.