Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Ne sumnjam da će Nurkić opet srati po navijačima na Instagramu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
nemojte tako ljudi, znate kako su im tvrdi bili duseci u hotelskim sobama,
STIDITE SE POLITICARI, OVI MOMCI SU HEROJI !!!

STIDITE SE POLITICARI, OVI MOMCI SU HEROJI !!!

Bez playa i sa 8 igraca u rotaciji to je bio nas domet, hvala momcima sto su dosli da igraju ovo sranje od turnira. S Musom i Nurkicem ispod 15 poena mi nemamo sta traziti.
Brz oporavak Bartolowskom ili kako vec da se zove covjek place svo vrijeme izgleda bas teska povreda u pitanju, jos ga drze na klupi idioti.
Brz oporavak Bartolowskom ili kako vec da se zove covjek place svo vrijeme izgleda bas teska povreda u pitanju, jos ga drze na klupi idioti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Posljednje dvije minute ovog meca su lik i djelo Aziza Bekira i uopste idealan opis njegovog trenerskog neumijeca… toliko
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Iskreno, da su i pobijedili ni 1% ne bih bio zadovoljan. Ne mogu vjerovati da ekipa s ovakvim igracima ovakvu Poljsku nijednom nije povela vise od 4-5 razlika. Nemas ti se cemu onda nadati.
U jednom periodu 4 5 otvorenih suteva, oni ne uzimaju a taman bilo da se nekom tricom odlijepis na 6 7 razlike i mozda 'uhvatis' momentum koji bi rijesio utakmicu.
Musa i Nurkic VELIKA NULA
Najsretniji bih bio da Aziz skonta da je uz njih dvojicu najveci krivac i podnese otkaz, ali nema od toga nista. Luzerska nacija i to je to.
U jednom periodu 4 5 otvorenih suteva, oni ne uzimaju a taman bilo da se nekom tricom odlijepis na 6 7 razlike i mozda 'uhvatis' momentum koji bi rijesio utakmicu.
Musa i Nurkic VELIKA NULA
Najsretniji bih bio da Aziz skonta da je uz njih dvojicu najveci krivac i podnese otkaz, ali nema od toga nista. Luzerska nacija i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nurkicu plati jare i zapjevaj Bosnom behar..... kakve smo mi trenercine imali i na kraju sa ovim klocem zavrsimo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Koliko glupi odluka to je cudo jedno. Ponovit cu osnovni problem ove reprezentacije je disciplina, košarkaši smo bolji od Poljaka 10 razlike al djaba kad je glava katastrofa. Atic i Lazic dobri danas ma da Atic je morao uzeti ovaj zadnji šut a ne gurati garzi loptu.
Minut do kraja i egal majstor poteze sa 10 metara preko ruke trojku
Treba nam trojka on se zabija pod kos
Najgluplji igrac Evrope
Treba nam trojka on se zabija pod kos
Najgluplji igrac Evrope
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Glupi su ko **** i djaba im
Nijedan sut u zadnjhi 60 sekundi koji su uzeli nije bio smislen
Ako se ne varam poljaci nisu kosa ni dali zadnjih minut i po osim sa slobodnih
Nijedan sut u zadnjhi 60 sekundi koji su uzeli nije bio smislen
Ako se ne varam poljaci nisu kosa ni dali zadnjih minut i po osim sa slobodnih
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od 5 utakmica jedna dobra i to protiv najslabije ekipe turnira
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 20 avg 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Smanjite doživljaj. Glavni krivac je Bekir, ali nažalost nema tko da ga smjeni niti on želi da ode. On je dirigent, vojskovođa, kapetan broda. Sve što ste gledali je posljedica njegovog rada ili nerada, znanja ili neznanja.
Pisam se i na "mvp-ja" Musu i ovu zivinicku sirovinu. Ocekujes da povedu reprezentaciju, a oni ko pick.urine najvece. Nabijem vas na qurac. Zbog vas da se svi redom nerviramo, a tricu ne znate pogoditi.
Beciragic je zasluzio otkaz. Al posto je ovo BiH, nece ni pomislit da mu ga daju. Od Poljske izgubiti 2 puta u 7 dana, a falilo im nekoliko igraca, a ovi dosli u najjacem sastavu. O yebo te dan
Beciragic je zasluzio otkaz. Al posto je ovo BiH, nece ni pomislit da mu ga daju. Od Poljske izgubiti 2 puta u 7 dana, a falilo im nekoliko igraca, a ovi dosli u najjacem sastavu. O yebo te dan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima protiv Kipra u februaru, ne sumnjam da će Musa napumpat statistiku
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jedan od rijetkih normalnih postovaStevieG8 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:19Bez playa i sa 8 igraca u rotaciji to je bio nas domet, hvala momcima sto su dosli da igraju ovo sranje od turnira. S Musom i Nurkicem ispod 15 poena mi nemamo sta traziti.

Hvala momcima sto su se odazvali i pokusali, neke igrace smo dobili dok su neki drugi pokazali da ih treba zaobilaziti u buducnosti.
S obzirom na sastav ovo je neuspijeh ali ako se pogledaju neke sire okolnosti ovo je taman kako je i trebalo biti.
Nije sad da bi se plasirali na OI i da smo ovo uzeli, ovako smo vidjeli koliko ovaj tim moze protiv nekih osrednjih protivnika.
S obzirom na sastav ovo je neuspijeh ali ako se pogledaju neke sire okolnosti ovo je taman kako je i trebalo biti.
Nije sad da bi se plasirali na OI i da smo ovo uzeli, ovako smo vidjeli koliko ovaj tim moze protiv nekih osrednjih protivnika.
You are someone else I am still right here
Sto se nervirate dzaba . Kad njih boli neka stvar za ovu utakmicu i ne bore se Kako treba za BIH onda opusteno…
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko i zasto i na kojem osnovu je dao posao Adnanu Ploci ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ja mislim da si jedini cigan ovde ti. Covek lako mogao ostati invalid, evo i posle utakmice na klupi place od bolova, adrenalina, cega sve, a ti ovde o foliranju.

Najveci problem su Musa i Nurkic, dosli su tu kao neke zvezde, doduse, i jesu ali spustite se na zemlju rodjaci.