FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam zašto bi igrali sutra Julardžija i Hasić. Imamo dovoljno igrača, svi su spremni, tako da nema potrebe. Neće ih sigurno Rožman forsirati ovo kolo.
Je li nasi danas idu za Tuzlu?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Joj jest lijepo sto keyermeneh vise nece biti starter
Ljepota
Lik je hebibovic za africko trziste
Ljepota
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma meni je on gotiva jer svaku utakmicu pogine. Ali fakat nije neka igračina. Brzinu ima solidnu, i ubačaje dobre. On je odličan igrač za kontra napada, to je pokazao i u pobjedi protiv Zrinjskog.BordoBBoja je napisao/la: ↑20 avg 2023, 15:09Joj jest lijepo sto keyermeneh vise nece biti starter
Ljepota
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kvota na nas haman 3. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2,50 3,35 2,90
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da ne bude austrijskog skladatelja, sto bi rekli bh katolici.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kyeremeh je identičan slučaj kao Dembele u svjetskom fudbalu. Ima potencijal, zna zablistati, zna biti krampa i to je sve. Nema konstantnost, zna imati debilnih odluka na tekmi. Isto tako, zna odigrati odlično, imati dobrih poteza, pa taman kontaš proradiće. Vidjećemo kakav će biti pod palicom Rožmana, možda ovaj izvuče maksimum iz njega.
Najgori su igrači koje vazda moraš nešto čekati, u jednoj tekmi Ronaldinho, u drugoj Aladin Šišić.
Najgori su igrači koje vazda moraš nešto čekati, u jednoj tekmi Ronaldinho, u drugoj Aladin Šišić.
Ne leži nama Simin Han nikako, vazda utakmicu s leksom ispratim. Što neko reče ranije, i u onim rijetkim situacijama kad ih uspijemo pobijedit nikad ih ne nadigramo. Bod k'o munara.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Davno bilo moj Morto. Tad je gostovanje na Koševu nosilo neku težinu. Gosti izlazili već s golom zaostatka u glavi.
@Belegija, niko sretniji od mene da bude 0:3 bez srkleta.
@Belegija, niko sretniji od mene da bude 0:3 bez srkleta.

Naravano da nam ne leze nikako, pogotovo kad su oni domacini, jedina ligaska pobjeda je bila 0:3 i to 2019 godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Almedin Ziljkić statistika od dolaska u FK Sarajevo:
17 odigranih utakmica
8 golova
6 asistencija
Sto znaci, da je direktno ucestvovao u 14 golova na 17 utakmica.
Kad ga budete drugi put tjerali, da se sjetite malo ovoga. I meni ide na qrac sa potezom viška ili meljanjem lopte, ali imaš od njega barem korist.
17 odigranih utakmica
8 golova
6 asistencija
Kad ga budete drugi put tjerali, da se sjetite malo ovoga. I meni ide na qrac sa potezom viška ili meljanjem lopte, ali imaš od njega barem korist.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sutra ce biti jako teska utakmica, sto zbog vremena i sparine sto zbog protivnika. Ko god je gledao Tz ove god zna da su trebali imati 6 bodova, da su nadigrali Siroki. Ocekivat je tesku zahtjevnu utakmicu. Sutra sam na stadionu aBd, uzivo je puno lakse analizirat svaki detalj. Mozda nebi lose bilo da nekad bude neki stand na tako atraktivnijim lokacijama kao Tz. Brdo raje sa TK navija za nas, a nisu clanovi. Da bude neki pult za moguce uclanjenje, vjerujem da bi raje dosta se uclanilo. Ipak, vecina ljudi koji nisu kantom Sa.mora izdovjiti 10 h najmanje da dodje u Saraj.pogleda utakmicu i nazad, a pritim potrosi dosta love za najobicniju domacu utak.
Sretno nam sutra. Volio bi ovaj sastav:
Sahinovic
Beganovic Serbecic Soldo Durakovic
Zeljkovic Buljubasic Vrancic
Viveros Renan Ziljkic
Sretno nam sutra. Volio bi ovaj sastav:
Sahinovic
Beganovic Serbecic Soldo Durakovic
Zeljkovic Buljubasic Vrancic
Viveros Renan Ziljkic
Ne lezi nam Tuzla city
Nacin razmisljanja, mentalna snaga, mentalitet, pobjednicki duh, su sve stvari koje ce Rozman kod igraca "popraviti" u vrlo kratkom periodu, u to sam siguran, ali sta je sa luzerskim mentalitetom kod navijaca? Je li bar malo sramota ove sto pisu da nam Tuzla ne lezi i da je bod protiv njih "ko munara"??? Pricamo u klubu koji je prije 3 godine osnovan i sa kojim FKS nije odigrao ni 10 utakmica kako treba...

Nacin razmisljanja, mentalna snaga, mentalitet, pobjednicki duh, su sve stvari koje ce Rozman kod igraca "popraviti" u vrlo kratkom periodu, u to sam siguran, ali sta je sa luzerskim mentalitetom kod navijaca? Je li bar malo sramota ove sto pisu da nam Tuzla ne lezi i da je bod protiv njih "ko munara"??? Pricamo u klubu koji je prije 3 godine osnovan i sa kojim FKS nije odigrao ni 10 utakmica kako treba...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne tjera se Almedin nigdje daleko. Samo do Ade KarišikaElCartel11 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:20Almedin Ziljkić statistika od dolaska u FK Sarajevo:
17 odigranih utakmica
8 golova
6 asistencija

-
- Kontakt:
Nismo mi njih ni tad nesto aman nadigrali, crveni karton su oni imali i onaj jedan gol dok im je igrač na podu ležao, dobro se sjecam rahman ga na lakat sačekao
Zadnja izmjena: Uinatsvima, dana/u 20 avg 2023, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
NO FEAR
Sve osim pobjede sutra je ravno katastrofi, to uostalom važi i za sva naša gostovanja, izuzev Grbavice, zapadnog Mostara i Banja Luke.