Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Zabranit da dolazi. Lik je apsolutno manje igrac na terenu i ne kontam sta se koji qrac vise poziva
naprijed rejal
Najgluplje odluke u historiji kosarke su djelo ovog majstora
Pa kako lik pokloni utakmicu jbt led
Pa kako lik pokloni utakmicu jbt led
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije te Teletovic dovoljno udaro u Mejdanu
jedva čekam da nam pošalje snažnu poruku
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nema vrhunskog beka bez suta iz driblinga,nepostojeceg midrangea,jednistavno kad se igraju tvrdje odbrane i ne moze doci do obruca prelagano ga zatvaraju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Klošaruuu raspali, nikad neću zaboravit ovaj dan kad si počeo glumit silu nekuu i krenuo na onog Rusa, onda te ova legenda zaustavila pa ti i na njega krenuo. Mi te branili s tribina, zviždali Mirzi. Trebao te je našamarati više smradu odvratni. Sve najgore ti želim u karijeri, za Igokeu igro dabogda.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Pizda. Što sam ga pratio u Realu - pratio.
Zvonar crkve 
Fuj kako ponižavajuća slika. Sjećam se kako me raja iznapada tad kad sam govorio da je Mirza sve u pravu, balavac nafurani.IceTea je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:28Klošaruuu raspali, nikad neću zaboravit ovaj dan kad si počeo glumit silu nekuu i krenuo na onog Rusa, onda te ova legenda zaustavila pa ti i na njega krenuo. Mi te branili s tribina, zviždali Mirzi. Trebao te je našamarati više smradu odvratni. Sve najgore ti želim u karijeri, za Igokeu igro dabogda.![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Tada sam stao na stranu Teletovica a cijela javnost na Musinu stranu. Lik dobro glumi pred kamarema zrelost, ali se na terenu sve vidi. nezrela igra sa selekcijom suteva na juniorskom nivou, konstantan zelja da na silu bude neki heroj i vodja, napaljen da se pokaze, kao da ima i dalje 18 god.
- VensanKasel
- Kontakt:
Znači zviždali ste Mirzi ? E kakva ste vi g.ovna , ne vjerujem majke mi ...IceTea je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:28Klošaruuu raspali, nikad neću zaboravit ovaj dan kad si počeo glumit silu nekuu i krenuo na onog Rusa, onda te ova legenda zaustavila pa ti i na njega krenuo. Mi te branili s tribina, zviždali Mirzi. Trebao te je našamarati više smradu odvratni. Sve najgore ti želim u karijeri, za Igokeu igro dabogda.![]()
![]()
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ni Mirzino maslo nije za ramazana.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Bio je u pravu sto je krenuo na tog klosara, jos da ga je opalio na svatar bi ga stavio, **** vas Mirza klosar.
Koji ste vi paćenici od ljudi, Bože sačuvaj. Nema gore sorte ljudi od vas. Momak se 100 puta dokazao kao elitni igrač i svi vi tastatura stručnjaci idite i lezite spavati, pojma nemate o košarci. Da ste išta napravili od svog života, ne bi ovdje po forumu pisali gluposti. Ovaj momak je od 16 godine pod velikim reflektorima i veliki pritisak je stavljen na njega već od tada. Malom broju igrača u Evropi je dat ključ reprezentacije u 18/19 godini kao njemu i da se od njega od tada očekuje da rješava sve sam. Ne budite više smiješni. Momak je svu svoju karijeru izgradio radom i trudom i sve što je napravio, napravio je sam uz ogroman pritisak. Vi u njegovim godinama niste znali guzicu obrisati. Ja njemu skidam kapu za sve što je napravio u karijeri. Loša utakmica se dogodi LBJ, kamoli Musi.
Ovo ona suplja "stas ti kritikovat vi'te kaki si, nisi nista u zivotu uspijo" 
Druze musa je dobar kosarkas to niko ne spori, ali godinama sam sebe pokusava da progura kao krucijalnog igraca u repci, a on to jednostavno nije. Covjek je u najboljem slucaju komplementaran jednom takvom kakvim se on smatra. Mi jednostavno nemamo Lidera niti igraca koji ce lomit utakmice, ne samo kosevima i prodorima, vec i pametnim odlukama, sto za Musu ne mozemo reci, jer ono ispucavanje sa devet metara kad ga ne ide sut a lomi se utakmica je cisti hir.
Druze musa je dobar kosarkas to niko ne spori, ali godinama sam sebe pokusava da progura kao krucijalnog igraca u repci, a on to jednostavno nije. Covjek je u najboljem slucaju komplementaran jednom takvom kakvim se on smatra. Mi jednostavno nemamo Lidera niti igraca koji ce lomit utakmice, ne samo kosevima i prodorima, vec i pametnim odlukama, sto za Musu ne mozemo reci, jer ono ispucavanje sa devet metara kad ga ne ide sut a lomi se utakmica je cisti hir.
naprijed rejal
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa tad je izgledalo da je Mirza izazvao sukob, te mu opalio vaspitnu. Na kraju se ispostavilo da je obrnuto, a kod mene ostaje zal sto mu fakat nije opalio sam.arcinu, jer bi mozda na vrijeme dosao sebi.VensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2023, 18:05Znači zviždali ste Mirzi ? E kakva ste vi g.ovna , ne vjerujem majke mi ...IceTea je napisao/la: ↑20 avg 2023, 16:28Klošaruuu raspali, nikad neću zaboravit ovaj dan kad si počeo glumit silu nekuu i krenuo na onog Rusa, onda te ova legenda zaustavila pa ti i na njega krenuo. Mi te branili s tribina, zviždali Mirzi. Trebao te je našamarati više smradu odvratni. Sve najgore ti želim u karijeri, za Igokeu igro dabogda.![]()
![]()
![]()
Nije Musa izazvao sukob nego Rusi koji su Nurkica namjerno udarili, eh sad to što nama kapiten reprezentacije i veliko ime se nije želio zamjeriti s Rusima onda je duplo mladji Musa krenuo u odbranu Jusufa da bi poslije i on dobio od Rusa namjeran udarac dok je opet kapiten stajao po strani. Eh, isti taj kapiten koji je dva puta kulirao na udaranje Rusa je odlučio ponijeti se kapitenski i opaliti šamar najmladjem na terenu i to svom saigraču.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kako god, balavac od 17-18 godina ne bi smio ruzno pogledat kapitena, a kamoli se zaletit i brukat cijelu ekipu svojim ponasanjem.
Kako god, kapiten bi trebao biti uvijek neko ko ce se zauzeti za ekipu a ne stojati po strani dok mu Rusi s namjerom udaraju igrače u njegovoj avliji.
Nije se Musa ni zaletio da krene u obračun sa Mirzom nego mu je baš na to želio i skrenuti pažnju.
Nije se Musa ni zaletio da krene u obračun sa Mirzom nego mu je baš na to želio i skrenuti pažnju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

.jpg)