Pretkvalifikacije za OI 2024

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Sarmica
Kontakt:

Re: Pretkvalifikacije za OI 2024

Post Postao/la Sarmica » 20 avg 2023, 16:29

baboedindzeko09 je napisao/la:
20 avg 2023, 16:25
Pa to je Musa, uvijek ali uvijek uzima te "hero or zero" šuteve da ih može poslije postaviti na Instagram i busati se u prsa.

Zato u Realu kad je na jednu loptu čeka u čošku i ne smije ni glave dignuti
Dobro si ovo opisao 'hero ili zero'. Momak funkcioniše na hvalospjevima i epskim utakmicama i mitovima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 avg 2023, 16:29

Ovo je sigurno zato što su se dirali nogicama dok su spavali.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 avg 2023, 16:30

StevieG8 je napisao/la:
20 avg 2023, 16:19
Bez playa i sa 8 igraca u rotaciji to je bio nas domet, hvala momcima sto su dosli da igraju ovo sranje od turnira. S Musom i Nurkicem ispod 15 poena mi nemamo sta traziti.
Brz oporavak Bartolowskom ili kako vec da se zove covjek place svo vrijeme izgleda bas teska povreda u pitanju, jos ga drze na klupi idioti.
Imali smo najjači sastav na turniru. Domaći trener ti prizna da smo kvalitetniji i favoriti. Zato sto i jeste sranje od turnira, morali smo ga osvojiti s ovim igračkim kadrom.
Pogodiš 11 trojki, iznad svih naših prosjeka, ograničih Poljake na samo 6 trojki iz 27 suteva, najlosije njihovo izdanje na turniru...i uspiješ izgubiti?! - odgovor je samo jedan "zasto"!!!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 20 avg 2023, 16:30

Samo ga treba pitati ako zna objasnit kakav je sut sa 10 metara pri egalu i kakvo je zabijanje u reket kad nam treba trojka
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 avg 2023, 16:31

baboedindzeko09 je napisao/la:
20 avg 2023, 16:25
Pa to je Musa, uvijek ali uvijek uzima te "hero or zero" šuteve da ih može poslije postaviti na Instagram i busati se u prsa.

Zato u Realu kad je na jednu loptu čeka u čošku i ne smije ni glave dignuti
Zapravo i ne uzima. Upravo suprotno, bjezi od onakvih situacija. Bukvalno svaki put.

Od svega mu najmanje zamjeram onaj sut.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 20 avg 2023, 16:31

VensanKasel je napisao/la:
20 avg 2023, 16:27
AshburtonG je napisao/la:
20 avg 2023, 16:22
Nadam se da makar nismo polomili ledja ovom momku, jer je ono izgledalo zastrasujuce. Mada, ne bi sjedio na klupi i dalje, da je nesto puklo...
O čemu ti pišeš ? Čisti košarkaški duel , njegova krivica je najveća . Ko je igrao košarku , zna rizike kada ideš na zakucavanja iz teške pozicije . Da se možda nismo trebali skloniti da on fino zakuca ? :kafa:

Svakako momku nek je sa srećom , biće on dobro .
O cemu ti pises delegatu? Nisam ga ja zakacio, nego Nurkic. Uostalom, nisam nigdje napisao da smo ga namjerno povrijedili ili da smo mi iskljucivi krivci, nego sam izrazio zal za eventualnom career-ending povredom. Lik je pao sa svojih 100+ kg sa nekih 1.5m visine direktno na kicmeni stub.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 avg 2023, 16:31

Zadnja 3-4 napada katastrofa, direktan krivac trener.
Oni u bonusu mi sutamo tricu, tacnije Musa, onda Atic umjesto da suta tricu na tri razlike on dodaje. Na kraju im trener govori pravite faul oni ne prave. Ma cirkus.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 avg 2023, 16:34

Koji ce sad izgovor nasi naci? Ne bi meni bilo krivo da nismo bili najveci favoriti za osvajanje. Jos Poljaci zabiju skroz malo trica u odnosu kako znaju zabijati i izgubis. Pa yebo ga zivot. Sad nek Musa pravi grimase kad da kos, kao da ima 12 godina. Idiot
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 avg 2023, 16:34

I dalje ne mogu vjerovat kakve su gluposti radili zadnjih minut

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 20 avg 2023, 16:34

Tracy3McGrady je napisao/la:
20 avg 2023, 16:28
costacurta08 je napisao/la:
20 avg 2023, 16:23
Dobro je ovo.
Finu ekipu imamo. Sve na stranu.
Za EP će sve leći na svoje :thumbup:
Šteta, lako je moglo na nasu stranu otići, Balcerowski tricom nas ukopao i Gegic koji par puta nesto pokušava sam. Atic je trebao opaliti onu tricu pa sta bude on zakomplocira stvar i jbg. Idemo dalje, nije ovo loše koliko se ovdje priča.
De ba, ne sanjaj

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 avg 2023, 16:35

Ovdje je Musa izgubio utakmicu onim šutem za tri. Kreten umišljeni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 20 avg 2023, 16:35

Treneri i selektori iz Bosne i Hercegovine , da odu u Zagreb kod Rusmira Halilovića i da ga zamole da im pokaže školu košarke , od pasova najjednostavnijih preko driblinga i pomaganja u odbrani .
Bog vas maz'o i lob pasovi koji putuju 3 dana kao da je Juka Shaq ...
Ako se skoči u napadu , ne moraš odmah da završavaš pod svaku cijenu , izbaci je nazad . Svi , ali bukavlno svi odmah na koš ...

Juka kao Juka , vidi se da ima psihičkih problema . Musa je teško razočarenje , lave moj ne ide te trojka i imaš puno bolji ulaz , pa idi na ulaz . Ne mora dvokorak uvijek , ima i naskok , pa jedna finta pa druga , pa pivot . Gledaj kako Dončić to radi , ima i You Tube pa pogledaj Bodirogu kako je ismijavao Amerikance .

Bekir tanak , baš tanak . Ne znam ulogu Firića , a pogotovo Abaza kad ih god kamera prikaže šega i šala .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 avg 2023, 16:35

Dobro je ovo.
Šteta, lako je moglo na nasu stranu otići, Balcerowski tricom nas ukopao i Gegic koji par puta nesto pokušava sam. Atic je trebao opaliti onu tricu pa sta bude on zakomplocira stvar i jbg. Idemo dalje, nije ovo loše koliko se ovdje priča.
Sta li je u tvojoj glavi...izgled anista ocigledno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 avg 2023, 16:36

Burberry46 je napisao/la:
20 avg 2023, 16:31
Zadnja 3-4 napada katastrofa, direktan krivac trener.
Oni u bonusu mi sutamo tricu, tacnije Musa, onda Atic umjesto da suta tricu na tri razlike on dodaje. Na kraju im trener govori pravite faul oni ne prave. Ma cirkus.
Tacno u ovim egal situacijama pred sami kraj, vidis ili ne vidis trenerovo znanje. Mi nismo nista odigrali, tad je trebao Aziz uletiti a ne Musa da odlucuje sta ce i kako ce. Kao i Atic sto nije uzeo sut.. itd, uostalom imali smo priliku cuti, Lebron ne bi nasao rjesenje.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 20 avg 2023, 16:36

Kad utakmicu izgubis na jednu loptu i to bukvalno po cetvrtinama na jednu loptu, u prepunoj dvorani, uz blago domacinsko sudjenje, nema se tu sta filozofirat. Ako je cilj bio osvojiti ovaj turnir, onda razloge za neuspjeh treba trazit prije ove tekme. Kako su se skupljali i pripremali, kako ih je savez - drzava podrzala u odnosu na sve druge selekcije koje su bile dio turnira ovo je vise nego realno. Doci s 1 i pripremnom utakmicom (dvije sa Obalom
Slonovace ne treba ni uzimat u obzir jer su ovi u sastavu s kojim su igrali totalno nekonkurentni) , gdje ti se dva najjaca igraca, “s plaze”, prikljuce jace od sedmicu dana prije i igrati ovo finale je skorz ok. Mi smo svakako poznati po nadrealnim ocekivanjima od nasih selekcija i klubova pa tako i ovdje neki su ovo (ko Bekir na timeout-u nas vec zamislili u Parizu). I da su pobjedili veceras, naravno bilo bi lijepo, za prestiz, satisfakcija njima koji su proveli ljeto trenirajuci a sto se tice Olimpijade svakako je ne bi vidjeli, jer mi u najludjem sastavu ne mozemo bit konkurentni tim selekcijama, ne igracki nego kao savez i sistem. A ovima sto su opleli po Musi i Jusufu, pa tjeraju, psuju, i dijele epitete, stavite malo prst na celo prije nego pritisnete enter.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 20 avg 2023, 16:37

delinjo je napisao/la:
20 avg 2023, 16:35
Dobro je ovo.
Sta li je u tvojoj glavi...izgled anista ocigledno
Glup je lik. O ovoj reprezentaciji se nema ništa pozitivno reći. :njanjanja:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 avg 2023, 16:38

Pogodili smo 11 trica sa skoro 40% al zato sut za 2 14/45. Od tih promasaja je bilo bar 15 cistih zicera na obrucu :rol:

Svojatska harlovina 5 od 15 protiv centra koji je tek sad presao u EL tim :urnebes:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 avg 2023, 16:38

Musa i Nurkić su nas izbacili sa turnira ovo je njihov poraz. Nevjerovatno kako glupe odluke donose, sve da heroji ispadnu i neki veliki majstori. Da se ne lažemo nisu ni ostali puno bolji, kad krenu pod koš ma nema šanse povratni pas uraditi, ko sivonje se zabiju i to sve i jedan radi tako. Nurkić u zadnjoj četvrtiin konstantno čuva beka a ne Balcerowskog i lik konstantno ima missmatch i lagano pogađa.

Adis nakon ovoga treba da ide jer ne uzeti ovaj turnir sa ovim igračima i gdje je drugim repkama falilo par bitnih igrača je veliki neuspjeh.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 avg 2023, 16:38

Sad će Nurkić oplest na Instagramu. Je li ona neznalica od selektora podnijela ostavku već?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 20 avg 2023, 16:38

Al sereteeee, malo je reci. Prvo, sudijski kriterij za kontakt bez lopte nije bio ujednacen, i otud ogroman broj napadackih skokova poljaka. Drugo, pustana je gruba igra i tu su nasi tradicionalno slabiji. Trece, Nurkic je dosao sa vjencanja totalno nespreman i konstantno je nesto prigovarao, onako jedan NBA igrac ne treba da se ponasa. Musa se jednostavno ne snalazi na grubu igru, marisanje bez lopte (povlacenje, cupanje, naguravanje). Ja nemam sta ovdje da zamjerim nasim igracima, odigrali su najbolje sto su mogli. Novi u rosteru su Alibegovic i Garza i u ovih 5 utakmica su se odlicno uklopili u sistem. Halilovic totalno odsutan, Gegic je napravio zivotnu gresku odlaskom iz Cibone, i to se pokazalo na ovom turniru. Na ovoj utakmici smo i dobro odgovorili na njihovu zonu. Zabili smo 11 trica, 5 vise od njih.

Sta je presudilo u ovom mecu:
1. Pripreme - nedostatak takmicarskih provjera
2. Nedostatak plejmejkera
3. Losa forma Nurkica, Halilovica, Gegica, pa i Muse

Sto se tice Balcerowskog, u EL bi mu za ono svirali faul u napadu zbog polozaja lakta. Da nije lakat gurao gdje ne treba, ne bi ostao van balansa i ne bi ruzno pao. Sam je kriv, s onim Nurkic nista nema.

Kljucni moment se desio na nasih +2 kada smo 3 napada za redom napravili visak i ekstra pas pretvarali u dodatni pas koji je bio bespotrebni bunar, umjesto da se sut uzimao.

Ovdje citam danima kako je Beciragic los selektor, licno ne mislim tako. On je iz ove ekipe izvukao maksimum, a to sto neki nisu glavama gdje treba i sto su van forme, tu on ne moze nista. Kaze neko rotirao 8 igraca, sta je trebao? Uvesti Vrabca, ma hajte molim vas.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, EdinjoBos i 25 gostiju.