Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
mene raduju vijesti da ce lazio kupiti novog veznog igraca nakon sto marcos antonio/basic ili obojica napuste klub (marcos antonio zna igrati fudbala, ima predobru tehniku, ali je krhak, preslab u duelima i evidentno je da ne moze igrati na ovom nivou, ali, u ligama kao sto su grcka, holandija, ukrajina, turska, svedska, danska, belgija, portugal, skotska itd, bice top igrac, a basic je rupa od igraca, totalno nedefinisan igrac)
samardzic je vec dobar igrac, a ima potencijal da bude jos bolji, ako postoji prilika da se kupi, to se mora iskoristiti
samardzic je vec dobar igrac, a ima potencijal da bude jos bolji, ako postoji prilika da se kupi, to se mora iskoristiti
Pocelo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav je ovo teren na Olimpicu? Takve klimatske uslove imaš za vrhunski teren, a ono iz sezone u sezonu na nivou bh lige 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
candreva je neunistiv, i dalje ima top sut
kandreva tigre
- muha milanez
- Kontakt:
Joj Candreve 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pisa se covjek po Romi 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
rahmetli beloti i el saravi u napadu rome . jezivo kako su propali.
Napoli bi trebao nanizat jos koju titulu ...sve ispod toga je podbacaj
Napoli bi trebao nanizat jos koju titulu ...sve ispod toga je podbacaj
- muha milanez
- Kontakt:
Mrtva trka će biti između Napolija, Intera, Milana i Juventusa. Ne treba Juve otpisati, imaju dobru ekipu. Lazio je nepoznanica.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
e ne mogu vjerovat 32 utakmice za milan nijedan go i ovde ga odma zabije pu
Koje 32 utakmice druze. 8 je startao od tih 8 utakmica dvije su bile gdje je Pioli rotirao 5-6+ igraca. CDK vec sad najavljuje extra sezonu u Seria A samo se nadati da ce Gasperini raditi na njegovoj igri bez lopte.
Nista nova na apeninima

Ja jest Max napravio mašineriju, forumski Juventini na aparatima nisu vidjeli tri gola za poluvrijeme u zvaničnoj tekmi pet godina 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.