Biti ce regularna do 88' a onda krece prava igra Bojca aka Ljudi u crnom ce da pokazu na bjelu tacku pa onda da povlace bijele linije jer to Telegeltija i El Dodirni me dole drugi rijese prije nego kazes keks.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:06Da, i ovo su tekme kakve nadam se svi želimo, regularne, napadačke, borbene ! Svaka čast Igmanu, vidi se da igraju ljudi na gol više !
Premijer liga BiH - aktuelno
- GrimReaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
**** za sada je regularna, a ja kao navijač Borca molim Boga da tako ostane !spezial je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:07Ma samo nek je regularno, kako samo borac i vico znajuletsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:06Da, i ovo su tekme kakve nadam se svi želimo, regularne, napadačke, borbene ! Svaka čast Igmanu, vidi se da igraju ljudi na gol više !![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Libo me racku za prijenos, meni je bolje da nema prenosa, jer će onda vise ljudi doći na stadion.Mig_Mig je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:02E jbg, hoces sve utakmice Veleza direktno bez kasnjenja, normalano je da se desi ovo zbog zgusnutog raspored na areni.. plus ljudi su platili 20+ miliona, imaju pravo dirigovati prijenosima.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- GrimReaper
- Kontakt:
Biti ce regularna do 88' a onda krece prava igra Bojca aka Ljudi u crnom ce da pokazu na bjelu tacku pa onda da povlace bijele linije jer to Telegeltija i El Dodirni me dole drugi rijese prije nego kazes keks.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:06Da, i ovo su tekme kakve nadam se svi želimo, regularne, napadačke, borbene ! Svaka čast Igmanu, vidi se da igraju ljudi na gol više !
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Konačno normalno sudenje u BL
- GrimReaper
- Kontakt:
Neka neka polako ima jos 50 minuta sad ce oni to lagano da zakuhaju.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Vidiš da laprdaš bezveze, najbolje da se čeka do 88 min ako će se već navlačiti....regularno je i ostaće tako abd, najviše zbog toga jer nebi volio da se ovakav Igman ošteti !GrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:10Biti ce regularna do 88' a onda krece prava igra Bojca aka Ljudi u crnom ce da pokazu na bjelu tacku pa onda da povlace bijele linije jer to Telegeltija i El Dodirni me dole drugi rijese prije nego kazes keks.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:06Da, i ovo su tekme kakve nadam se svi želimo, regularne, napadačke, borbene ! Svaka čast Igmanu, vidi se da igraju ljudi na gol više !
I to je napredak, prije je bilo od prve minute.
- GrimReaper
- Kontakt:
Haj nabroj sve utkamice u zadnjih 2 godine koje je Borac dobio na posten nacin a da niste dobili penal u periodu 70-90+ ?letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:15Vidiš da laprdaš bezveze, najbolje da se čeka do 88 min ako će se već navlačiti....regularno je i ostaće tako abd, najviše zbog toga jer nebi volio da se ovakav Igman ošteti !GrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:10Biti ce regularna do 88' a onda krece prava igra Bojca aka Ljudi u crnom ce da pokazu na bjelu tacku pa onda da povlace bijele linije jer to Telegeltija i El Dodirni me dole drugi rijese prije nego kazes keks.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:06
Da, i ovo su tekme kakve nadam se svi želimo, regularne, napadačke, borbene ! Svaka čast Igmanu, vidi se da igraju ljudi na gol više !
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Druze, pa ne igra Velez samo u Mostaru?!OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:09Libo me racku za prijenos, meni je bolje da nema prenosa, jer će onda vise ljudi doći na stadion.
Max Allegri
Otkkud pravo ovom seljaku sa arene sport da ovako otvoreno navija za Borac protiv Igmana? Kakav neprofesionalizam
PoštenoMig_Mig je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:22Druze, pa ne igra Velez samo u Mostaru?!OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:09Libo me racku za prijenos, meni je bolje da nema prenosa, jer će onda vise ljudi doći na stadion.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja jednu znam, kad su nas mlatnuli 2-0 na Koševu. Pošteno su nas dobiliGrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:21Haj nabroj sve utkamice u zadnjih 2 godine koje je Borac dobio na posten nacin a da niste dobili penal u periodu 70-90+ ?letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:15Vidiš da laprdaš bezveze, najbolje da se čeka do 88 min ako će se već navlačiti....regularno je i ostaće tako abd, najviše zbog toga jer nebi volio da se ovakav Igman ošteti !GrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:10
Biti ce regularna do 88' a onda krece prava igra Bojca aka Ljudi u crnom ce da pokazu na bjelu tacku pa onda da povlace bijele linije jer to Telegeltija i El Dodirni me dole drugi rijese prije nego kazes keks.
-
- Kontakt:
Sad stvarno laprdas ! U domenu vjerovali ili ne šta neko može da kaže !GrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:21Haj nabroj sve utkamice u zadnjih 2 godine koje je Borac dobio na posten nacin a da niste dobili penal u periodu 70-90+ ?letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:15Vidiš da laprdaš bezveze, najbolje da se čeka do 88 min ako će se već navlačiti....regularno je i ostaće tako abd, najviše zbog toga jer nebi volio da se ovakav Igman ošteti !GrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:10
Biti ce regularna do 88' a onda krece prava igra Bojca aka Ljudi u crnom ce da pokazu na bjelu tacku pa onda da povlace bijele linije jer to Telegeltija i El Dodirni me dole drugi rijese prije nego kazes keks.
Kvrzic sa 35 siluje cijeli lijevu stranu Igmana.. fuj!!!
Max Allegri
Troluje te. Pa prosle sezone cijele Borac imao samo 2 penala.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:28Sad stvarno laprdas ! U domenu vjerovali ili ne šta neko može da kaže !GrimReaper je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:21Haj nabroj sve utkamice u zadnjih 2 godine koje je Borac dobio na posten nacin a da niste dobili penal u periodu 70-90+ ?letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 20:15
Vidiš da laprdaš bezveze, najbolje da se čeka do 88 min ako će se već navlačiti....regularno je i ostaće tako abd, najviše zbog toga jer nebi volio da se ovakav Igman ošteti !
Zna se ko su penaltik klubovi.
https://www.transfermarkt.co.uk/premije ... on_id=2022
Puno bolja utakmica nego sinoc,tempo dobar baš.
Borac zasluzeno vodi,Igman previše povucen pitanje je bilo kad ce puknuti samo,i oni nešto sa 3 stopera pokušali i isto kao i sve ostale ekipe u ligi neznaju gdje im je glava gdje gu.zica u tom sistemu.
Borac zasluzeno vodi,Igman previše povucen pitanje je bilo kad ce puknuti samo,i oni nešto sa 3 stopera pokušali i isto kao i sve ostale ekipe u ligi neznaju gdje im je glava gdje gu.zica u tom sistemu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski - GOŠK 0:1, Mušulin
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️