Je li nam ovo prva pobjeda?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Taman da ga mi lansiramo u zvijezde

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Gledam sve kakva smo pojačanja doveli, realno nijedan klub u ligi nema ovakve igrače i ovakva pojačanja.
Mi idalje tapkamo u mjestu. Zrinjski sa ovakvim kadrom u narednih deset godina ne bi dozvolio nikome prismrditi "jedinici".
Stvarno ne znam gdje mi pravimo greške. Da li je to što smo nestrpljivi i što ništa ne možemo istrošiti. Ni trenere, ni igrače...
Tačno smo za izučavanje.
Mi idalje tapkamo u mjestu. Zrinjski sa ovakvim kadrom u narednih deset godina ne bi dozvolio nikome prismrditi "jedinici".
Stvarno ne znam gdje mi pravimo greške. Da li je to što smo nestrpljivi i što ništa ne možemo istrošiti. Ni trenere, ni igrače...
Tačno smo za izučavanje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vjeruj da smo nestrpljivi, vjerovatno i opravdano. Dug je to period gorkih pilula.. ali bez muke i patnje nema ni rezultata.emir79 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:05Gledam sve kakva smo pojačanja doveli, realno nijedan klub u ligi nema ovakve igrače i ovakva pojačanja.
Tačno smo za izučavanje.
Npr kao navijaci smo pravo dobro krenuli s Feletom. Podrska, bas podrska. I kad nije islo, medjutim sve ima svoje granice. Na trenutke je bila i slijepa podrska bez obzira na sve. Ako se uspijemo ponovo tako postaviti, istrpiti kiks, losu tekmu, postediti igrace komentara,targetiranja i sl. mozda i bude nesto. Nema nam druge
Na kraju, vise ne mislim o sastavu i ko ce igrati a ko ne. Simon je glavni odgovorni.
Sretno nam sutra! nadam se pobjedi 1:2
- 1 9 4 6 -
Šta se ovo Sinan ne oglašava da nam nije ista početna postava pa ga mori bacat objavu.
Po mojim info nije to baš tako...navodno je dogovoreno več sve. a tih 800.000 ništa od toga, šuplja...dolazi u Sarajevo za mnogo manje novca.
A što se tiče njegovih igračkih kvaliteta za svoje godine super zrel i kao osoba, nabildan samopouzdanjem, vjeruje da če igrat ligu pet! Živim u Domžalama pa prilično dobro poznajem situaciju u klubu i oko njega...A kraj krajeva zna Simon šta dobva s njim.
-
- Kontakt:
Realno potrebniji nam je on i vise bi legao nego i Hasic i i 3 Julardzije. Daj Boze da se to ostvari..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nego buraz, de ti nama reci kakav im je Generalni direktor, kad smo rijesili da opustosimo Domzale, mogli bi im i GD arbajtovati kod nas?amkeivke je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:17Po mojim info nije to baš tako...navodno je dogovoreno več sve. a tih 800.000 ništa od toga, šuplja...dolazi u Sarajevo za mnogo manje novca.
A što se tiče njegovih igračkih kvaliteta za svoje godine super zrel i kao osoba, nabildan samopouzdanjem, vjeruje da če igrat ligu pet! Živim u Domžalama pa prilično dobro poznajem situaciju u klubu i oko njega...A kraj krajeva zna Simon šta dobva s njim.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo Gulasha u igri
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Zadnja utakmica prije 15 mjeseci,jos sklon povredama.
Bio sam za njega prosle godine u ovo doba kad nam je isto kod Fedje hitno trebao stoper i ozbiljno ne znam sto ga tad nismo doveli.Skroz nejasno.Na kraju nikoga ne dovedose.
Proslo je godinu dana od toga on nije pomakao prema tome se nadam da nece doci,novi Anicic.
Stoper ce doci do kraja roka,100% tacno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
InsallahNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:52Zadnja utakmica prije 15 mjeseci,jos sklon povredama.
Bio sam za njega prosle godine u ovo doba kad nam je isto kod Fedje hitno trebao stoper i ozbiljno ne znam sto ga tad nismo doveli.Na kraju nikoga ne dovedose.
Proslo je godinu dana od toga on nije pomakao prema tome se nadam da nece doci,novi Anicic.
Stoper ce doci do kraja roka,100% tacno.
- kupus army
- Kontakt:
Gledam Velez, ovaj Guliasvili je bas truba igrac.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jbg, faktički je ugašen u posljednjih 7-8 mjeseci. Ali ni meni se ne čini da je neki kvalitet, čak kad bi bio u formi.
Veceras igra bas dalovsku partiju, valjda digne formu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, AuroraBorealis, bavaracmujo, benko21, boki86, Cwirek, deda, Direktorcic, endeende, GalileoGalilei, Google [Bot], Hajdeee, hurem, Imamkarbarum, James1987, mma_hz, Mostarska, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, rimljanin90, SAMO BORDO, sekac, skoJaa, Tatamata1946, worchester i 318 gostiju.