HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Večeras stoperski par: Barišić- Senić
-
- Kontakt:
Možda bolje da gledamo krilo.Da nam Europu ne igra Malekinušić a ulazi Sabljić ali eto.
Barisic kartoni, slobo listAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 15:32Tko ti je to rekao?
Ne igraju veceras samo,trener uopce nije spominjao da ima ozljeda nakon utakmice na Islandu vec samo zamora.
Memija - Senic - Barisic - Marin
Stanic - Kiš - Zlomislic
Cuze - Bilbija - Sabljic
Stanic - Kiš - Zlomislic
Cuze - Bilbija - Sabljic
- tutankamon1905
- Kontakt:
Napisa nedavno netko, ne moze se bez crnca u europi..i to je ziva istina.

-
- Kontakt:
Nisam bio u mogućnosti prisustovati utakmici,ima li itko rasloložen da napiše koju riječ i osvrt na igru? 

- TheNoblesMo
- Kontakt:
Gosk se branio cijelu utakmicu, zabili nekakav smotan gol nakon ubacaja. Mi stalno kruzili oko njihove obrane i pokusavali ih probit. Prvi gol duga lopta na sabljica, njihov bek ga rusi tijelom u 16 i bilbija zabija penal. Drugi gol ponovno duga lopta na lijevu stranu, ovaj put za marina, on nekako izbaci njihovog beka i doda bilbiji na prazan gol. U drugom poluvremenu smo malo slabije drzali posjed na pocetku. Cak su nas malo i napadali ali nista preopasno. Brzo smo izisli iz toga i nastavili svoju igru. Treci gol sabljic s krila po podu salje loptu malekinusicu i ovaj rutinski zabija. Do kraja bilo vise manje mirno.supervizor je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:27Nisam bio u mogućnosti prisustovati utakmici,ima li itko rasloložen da napiše koju riječ i osvrt na igru?![]()
Bili smo jasno bolji od njih, malo izrotirali igrace i svejedno rutinski pobijedili.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
HvalaTheNoblesMo je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:32Gosk se branio cijelu utakmicu, zabili nekakav smotan gol nakon ubacaja. Mi stalno kruzili oko njihove obrane i pokusavali ih probit. Prvi gol duga lopta na sabljica, njihov bek ga rusi tijelom u 16 i bilbija zabija penal. Drugi gol ponovno duga lopta na lijevu stranu, ovaj put za marina, on nekako izbaci njihovog beka i doda bilbiji na prazan gol. U drugom poluvremenu smo malo slabije drzali posjed na pocetku. Cak su nas malo i napadali ali nista preopasno. Brzo smo izisli iz toga i nastavili svoju igru. Treci gol sabljic s krila po podu salje loptu malekinusicu i ovaj rutinski zabija. Do kraja bilo vise manje mirno.supervizor je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:27Nisam bio u mogućnosti prisustovati utakmici,ima li itko rasloložen da napiše koju riječ i osvrt na igru?![]()
Bili smo jasno bolji od njih, malo izrotirali igrace i svejedno rutinski pobijedili.

Meni ovo ne liči ninašta..
Sabljic na krilu po peti put ove sezone, ovo je postala smijurija više
Sabljic na krilu po peti put ove sezone, ovo je postala smijurija više
-
- Kontakt:
Sta je s Hrvanovicem, Misicem, sta se planira s gecijem, batarelom, sta se misli s Prskalom, sta je s Maricem ..... Za par dana imas vaznu tekmu i ti forsiras jedne te iste igrace vrlo cudno mi je to ili je Rendulic ziceras teski... Sabljic los i jedva cekam da ode, Cuze ne primjetan, Malekinusic proigro i trenutno najbolje krilo u momcadi....
Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.Jedini1905 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:13Sta je s Hrvanovicem, Misicem, sta se planira s gecijem, batarelom, sta se misli s Prskalom, sta je s Maricem ..... Za par dana imas vaznu tekmu i ti forsiras jedne te iste igrace vrlo cudno mi je to ili je Rendulic ziceras teski... Sabljic los i jedva cekam da ode, Cuze ne primjetan, Malekinusic proigro i trenutno najbolje krilo u momcadi....
Kad ce prskalo i ramic dobit minute ako nece na vodstvu protiv goska, ubija nam igrace s klupe.
Mi nismo prilike gosku stvorili, sere nas rezultat tj Rendulica pitanje je vremena kad ce se desit rezultatski pad tad ce i bit bivsi, sreca je da smo usli u grupe.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Valjalo bi da si ti trener.Mozda bi i finale Lige Prvaka igrali.Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.Jedini1905 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:13Sta je s Hrvanovicem, Misicem, sta se planira s gecijem, batarelom, sta se misli s Prskalom, sta je s Maricem ..... Za par dana imas vaznu tekmu i ti forsiras jedne te iste igrace vrlo cudno mi je to ili je Rendulic ziceras teski... Sabljic los i jedva cekam da ode, Cuze ne primjetan, Malekinusic proigro i trenutno najbolje krilo u momcadi....
Kad ce prskalo i ramic dobit minute ako nece na vodstvu protiv goska, ubija nam igrace s klupe.
Mi nismo prilike gosku stvorili, sere nas rezultat tj Rendulica pitanje je vremena kad ce se desit rezultatski pad tad ce i bit bivsi, sreca je da smo usli u grupe.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:23Valjalo bi da si ti trener.Mozda bi i finale Lige Prvaka igrali.Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.Jedini1905 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:13Sta je s Hrvanovicem, Misicem, sta se planira s gecijem, batarelom, sta se misli s Prskalom, sta je s Maricem ..... Za par dana imas vaznu tekmu i ti forsiras jedne te iste igrace vrlo cudno mi je to ili je Rendulic ziceras teski... Sabljic los i jedva cekam da ode, Cuze ne primjetan, Malekinusic proigro i trenutno najbolje krilo u momcadi....
Mi nismo prilike gosku stvorili, sere nas rezultat tj Rendulica pitanje je vremena kad ce se desit rezultatski pad tad ce i bit bivsi, sreca je da smo usli u grupe.![]()

Pokazat ce vrijeme, zasluzio je podrsku ali 

Mozda i jesam trener

Mozda i jesam trener
- Antipolitika3
- Kontakt:
Trebali su igraci protiv Goska ici 150% i na noz da bi se nekome svidila utakmica a trener pomjenio 5 standarnih igraca,nisu igrali Corluka,Jakov,Ticinovic,Ivancic,Canađija znaci oni koji su najvise i potegnuli u europi ,morao je ostaviti par prvotimaca da pobjeda se osigura i ocigledno ti sto su igrali mogu opet i za 4 dana odraditi utakmicu,valjda neke stvari radi i u dogovoru sa igracima.Rendulic je od govana napravio pitu i izborio je sa puno gorim igracim kadrom europu ,prvi ja nisam ocekivao grupe sa pojacanjima tipa Maric,Hrvanovic,Canađija,Kozulj i ostali ,Realno Kruno nije dobio niti jedno top pojacanje i neki sebi uzimaju za pravo kritizirati sirinu kadra a ta sirina samo lijepo na papiru izgleda valjda Rendulic na treningu vidi da su Misic,Hrvanovic i Maric tarabe kao i onaj albanac koji ti niti protiv Goska ne mogu garantirati tri boda a ovakve utakmice ako zelimo odbraniti titulu se ne smiju kiksati u startu.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:31Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:23Valjalo bi da si ti trener.Mozda bi i finale Lige Prvaka igrali.Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18
Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.
Mi nismo prilike gosku stvorili, sere nas rezultat tj Rendulica pitanje je vremena kad ce se desit rezultatski pad tad ce i bit bivsi, sreca je da smo usli u grupe.![]()
još jedan trener u nizu
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bodove piši igru briši .Sabljic los na krilu ali opet kad pogledaš na njemu penal i asistencija Malekinušiću koji je sve bolji.Penal i drugi gol plod naivnosti igrača Goška.Treci gol lijepa akcija.Ja vih volio da je Kruno dao malo prostora Jukiću ,Mišiću ,Prskalu ali doduše mi neznamo iznutra stanje ekipe ,povrede,bilo je viroza ….Malo se pribojavam Laska s obzirom na izostanke ali tko god bude na terenu treba odigrati rasterećeno i uživati u toj utakmici
Volim Mostar pa makar i vaki
- tutankamon1905
- Kontakt:
Smjestaj rezerviran i prije uzvrata protiv islandjana, ceka se jutro i info za ulaznice. Gorit ce.
Nemamo se sta pribojavat, utakmica bas za dusu..ako se otvori otvori, ako ne..boze moj. 6 novih europskih utakmica nas svejedno ceka
Nemamo se sta pribojavat, utakmica bas za dusu..ako se otvori otvori, ako ne..boze moj. 6 novih europskih utakmica nas svejedno ceka
J.O.?
- TheNoblesMo
- Kontakt:
A tko ce nam igrat stopere ako nema Slobe i Barisica? Senic je siguran, a koga drugog on misli stavit. Da racuna na Batarela vjerojatno bi mu sinoc dao bar 20 minuta, nece lik debitirat u playoffu europske lige. Ne bi me iznenadilo da planira Zlomu staviti tu.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
Nedjeljko?!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!