Nije los, ali mislim da Leai ima hjvise potencijala od njega 10puta. Ali ce nam struhnuti na klupi
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Slazem se da se isplatilo na kraju, ali pedagoski 0 bodova, decko je prvo poluvrijeme odigrao odlicno.mostar_mo je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:36Slazem se da nije razlog. Ako ga je izveo zbog toga kreten je. Al jeebiga Zvona udje i zabi gol pa hajde mu nesto reci.
Igramo bez pravog Haskića ove tri utakmice i on nas je koštao ovih bodova.
Nisam fan Fejine taktike, ali nisam fan ni stalnih promjena trenera. Poraz na Koševu bi mogao dovesti do otkaza Feji, realno govoreći.
Nisam fan Fejine taktike, ali nisam fan ni stalnih promjena trenera. Poraz na Koševu bi mogao dovesti do otkaza Feji, realno govoreći.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Njega ce trenercina na kraju poslat na posudbu. Pa ocigledno je da mu ne zeli pruziti priliku da igra. Gruzijac sedmicu u klubu i odmah 45 minuta igre. Leai za polusezonu ne moze toliko skupitMostarac1922 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:36Nije los, ali mislim da Leai ima hjvise potencijala od njega 10puta. Ali ce nam struhnuti na klupi
Ide mi na zivce ova vise otrcana njegova prica na kraju utakmice kad izjavljuje da cemo nesto iz ove utakmice naucit i kako nismo bili dovoljno dobri.
Preuzmi jednom odgovornost.
Preuzmi jednom odgovornost.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme onih prvih 15min kako smo igrali..e to je igra. Onako smo prije igrali 90min. Kakva je ovo sprema igraca?
- oldschool72
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
**** ga, Haskić nije u formi trenutno i to je to, nije on kriv što nemamo nikog drugog da ubacimo u napad. Nažalost nismo zabili drugi gol na početku drugog poluvremena i tu nam je bio kraj.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I on je preko kurca igrao

Ono je teska kurcobolja
Ko nije kriv ako nije on sto nemamo rezervnog napadaca? Naravno da je on kriv jer da je to detektovao kao neminovnost pojacali bi se i na toj poziciji , a ne naslagali bocne igrace ko krpetine u ladici.Bazinga12345 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:42**** ga, Haskić nije u formi trenutno i to je to, nije on kriv što nemamo nikog drugog da ubacimo u napad. Nažalost nismo zabili drugi gol na početku drugog poluvremena i tu nam je bio kraj.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Ima li ista od tog Cajica? Vidi se da Halilovic nemoze igrat tu a i Dino je out.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Mislio sam na Haskića.
A Halilović ne znam što se bavi više fudbalom uopšte, i na kraju prošle sezone se vidjelo da je gotov
A Halilović ne znam što se bavi više fudbalom uopšte, i na kraju prošle sezone se vidjelo da je gotov
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nece taj nikad preuzeti odgovornost i to je veliki problem. Krivi sve oko njega a on savrsen. Malo sutra.
Radimi dobro, energija je tu, volja je tu, entuzijazam, nemamo rovitih igrača htijenje je tu. Mi smo Velež.
Bem ga u ona elokventna neznalačka usta
Bem ga u ona elokventna neznalačka usta
Vratite nam Amawa 
Gotov, to se vidjelo prvih 10 min utakmice.Bazinga12345 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:47Mislio sam na Haskića.
Šta će mu napadač vidiš da je ziheraš i čkapi. Ovog treba poslat nek palamudi na TVumostar_mo je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:45Ko nije kriv ako nije on sto nemamo rezervnog napadaca? Naravno da je on kriv jer da je to detektovao kao neminovnost pojacali bi se i na toj poziciji , a ne naslagali bocne igrace ko krpetine u ladici.Bazinga12345 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:42**** ga, Haskić nije u formi trenutno i to je to, nije on kriv što nemamo nikog drugog da ubacimo u napad. Nažalost nismo zabili drugi gol na početku drugog poluvremena i tu nam je bio kraj.
Kako domica predjose par puta na kraju utakmice ko da ne postoji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.