ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kakav meč jbt dan.

- LlullSergio
- Kontakt:
Kakvi ludjaci, ovaj Djokovic je fakat bolestan, kako mu se da, ja bih se poslije Wimbledona odmah povukao
Nisam htio tenisa pogledat mjesec dana, tek sad ovaj vikend poceo malo gledati.
Bolesnici realno, al' dobro oni nece ujutro na posao
Nisam htio tenisa pogledat mjesec dana, tek sad ovaj vikend poceo malo gledati.
Bolesnici realno, al' dobro oni nece ujutro na posao
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ono kad ti je potpuno svejedno ko će dobit meč, samo se diviš šta likovi rade i navijaš da što duže traje, da ne završi. I svaki poen doživljavaš kao film za sebe. Za mene su obojica pobjednici. Novak... goat, ne treba dalje od toga ići.
Ali ovaj nivo na kojem Alcaraz igra je bolestan, znači bolesno kompletan teniser sa 20 godina, kompletniji u ovim godinama se nije rodio. Ludilo šta su odigrali.
Nagledao sam se svega i svačega, svakakvih vratolomija i rokačina, ovo je definitivno ako ne najbolji, onda među 2-3 najbolja bo3 meča što sam u životu pogledao. Aferim majstorima, nit šta dodat više, nit oduzet.
Ali ovaj nivo na kojem Alcaraz igra je bolestan, znači bolesno kompletan teniser sa 20 godina, kompletniji u ovim godinama se nije rodio. Ludilo šta su odigrali.
Nagledao sam se svega i svačega, svakakvih vratolomija i rokačina, ovo je definitivno ako ne najbolji, onda među 2-3 najbolja bo3 meča što sam u životu pogledao. Aferim majstorima, nit šta dodat više, nit oduzet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zali Boze sto su organizatori stavili mec u dnevnu sesiju pa smo uzivali samo trecem setu
Kakav mec.... NOVACEEEEEEEEEEEEE **** NOVACEEEE
Max Allegri
Top mec salu na stranu,ne mozes ovog ni u zajebanciji otpisati haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fali samo Mancini da prozove Alkaraza sa komentarom “možda će ga uzet kad napuni 40” da se kompletira spektakl
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
BIHpatriota
- Kontakt:
O ovome ce se pricati narednih 10 godina! najbolji mec ikad odigran na dva seta!
Velika psiholoska pobjeda Novaka!
Nasao je motiv u Alkarazu da ponovo pomjera granice, zahvaljujuci Alkaratu on ce produziti svoj teniski vijek jos par godina!
Velika psiholoska pobjeda Novaka!
Nasao je motiv u Alkarazu da ponovo pomjera granice, zahvaljujuci Alkaratu on ce produziti svoj teniski vijek jos par godina!
Bgmi ozbiljno ga je pogodio ovaj poraz,svjestan je da ovo nije obicno finale iz serije 1000.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Volis ga ti i srbi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako i ikad stigne Novaka po GS titulama ostat ce zapisano da ga je u 20. godini dobio 36. godisnji Novak u ovakvom jednom mecu, za RG je imao izgovor u povredi
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 21 avg 2023, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Jbt, kako sad zaspat nakon ovog. Još sam pod utiskom, a valja na poso u 8.
E majke vam se najebem lude
E majke vam se najebem lude
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na prvu mi padaju mecevi Roger - Delpo olimpijske igre i IW te Rafa - Novak u Madridu, ovaj mec je rame uz rame..
Max Allegri
Ovo je bolesno bilo 
Uz meč Nadal-Đoković u Madridu 2009 svakako najbolji meč u 3 odigrana ikad. Sve što tenis može da ponudi. Tačno je svejedno ko je pobjedio, nema ko nije uživao vjerujem. Gospodari tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 02:35Ono kad ti je potpuno svejedno ko će dobit meč, samo se diviš šta likovi rade i navijaš da što duže traje, da ne završi. I svaki poen doživljavaš kao film za sebe. Za mene su obojica pobjednici. Novak... goat, ne treba dalje od toga ići.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jedan od najboljih teniskih meceva koji sam ispratio u zivotu
Kakvo neocekivano rivalstvo pri kraju Novakove karijere
Jos samo fali zdrav Rafa da se prikljuci sledece godine ovoj dvojici i da uzivamo u spektaklu jos vise
Kakvo neocekivano rivalstvo pri kraju Novakove karijere
Jos samo fali zdrav Rafa da se prikljuci sledece godine ovoj dvojici i da uzivamo u spektaklu jos vise
DelPo-Nadal OI u Riu, nezaboravno.
Što se mene tiče nek ne žrijebaju ništa za USO, daj odmah polufinala Alcaraz-Zverev i Medvedev-Đoković.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Br 1 ikad je po meni Roger i Delpo iako ovaj moze u taj kosIceTea je napisao/la: ↑21 avg 2023, 02:43Uz meč Nadal-Đoković u Madridu 2009 svakako najbolji meč u 3 odigrana ikad. Sve što tenis može da ponudi. Tačno je svejedno ko je pobjedio, nema ko nije uživao vjerujem. Gospodari tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 02:35Ono kad ti je potpuno svejedno ko će dobit meč, samo se diviš šta likovi rade i navijaš da što duže traje, da ne završi. I svaki poen doživljavaš kao film za sebe. Za mene su obojica pobjednici. Novak... goat, ne treba dalje od toga ići.
Nagledao sam se svega i svačega, svakakvih vratolomija i rokačina, ovo je definitivno ako ne najbolji, onda među 2-3 najbolja bo3 meča što sam u životu pogledao. Aferim majstorima, nit šta dodat više, nit oduzet.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Alcaraz spasio 12bp i 2 meč lopte na Novakov servis.
Novak se vratio iz onakve krize.
Kakve glave.

Novak se vratio iz onakve krize.
Kakve glave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.