Joj al vas torpediranje čeka na Koševu!! Joj al će da te avatariše!!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Titan na titanasvrakino1921 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:45A SlogaVanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:35A Posusje ?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:29Športski prvi kandidati za titulu
Zrinja ispuhao
Pitari smijesni
Borac truba

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zabićete im minimalno tri komada i Feju ćete ostaviti bez posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I Velež je loše selektirao ovu ekipu,imaju 10 krila u rosteru a zamjenu za Haskica nemaju,vezni red isto bez neke širine.
Al opet da je Haskic bio na svom nivou imali bi 9 od 9 ova prva tri kola,svakako moraju mu dovesti nekog konkurenta gore za poziciju spica jel je sa ovom formom zreo za klupe.
Al opet da je Haskic bio na svom nivou imali bi 9 od 9 ova prva tri kola,svakako moraju mu dovesti nekog konkurenta gore za poziciju spica jel je sa ovom formom zreo za klupe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zabit ce im Penaranda sam tricu! Lenta ceka druga Killu, joj al ce da ga avatariše!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na koju foru ste im utrpali ovog Guligulinešto, frajer je gori od Beće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa sta ce i kad otjeraju Nedima? Mozda Dudica vratiti, nesto ne vidim da se klubovi otimaju za njega.
1921
Realno X
Zrinjski rutinski
Borac i Sabrija očekivana pobjeda
Zrinjski rutinski
Borac i Sabrija očekivana pobjeda
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pokazao se momak od dolaska kao najveci primitivac kod nas i samim tim je bio idealan za ovu nasu filijalu iz Vrapcica. Iduci prelazni im imamo poslati i jednog mladog stopera kakav im treba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato imamo porazenog Željkana
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Serete za gruzijca ko foke,vrlo pismen igrac koji zna sta radi, ali dobro u nas objektivna publika gleda samo jel osutao, jel go u raslje ili je po podu,ono nemste pojma. A i istrcao je momak prvi put tu, tako da ono svak zasluzuje par utakmica da mu se sudi
Odavno nije došla ekipa u Mostar da se nadigrava s Veležom. Kao što sam napisao na početku sezone, ova ekipa Širokog može mnogo toga. Sjajno postavljeni na terenu, mnogo spremniji fizički od Veleža, a igraju presing u 85. minuti što pokazuje kvalitet. Pa večeras su im 3-4 igrača bili na klupi a mogu igrati u svakoj ekipi u Premijer ligi. Široki odličan tim.
S tv-a se ne vidi ili čuje ali drago mi je što su navijači i simpatizeri Veleža reagirali na sudiju koji je donio par sumnjivih odluka. Bile su tu sočne psovke uz dodatak da Velež nije Borac.
Velež nema igrački kadar za sami vrh, bit će zato svima neugodan tim i vjerujem da će završiti na sredini tabele osim ako se ne desi neko čudo. Odlazak trenera bi mnogo toga dobrog donio.
Može se pisati šta bi bilo kad bi bilo da je Haskić zabio zicera.
Inače Hercegovina dominira Premijer ligom.
S tv-a se ne vidi ili čuje ali drago mi je što su navijači i simpatizeri Veleža reagirali na sudiju koji je donio par sumnjivih odluka. Bile su tu sočne psovke uz dodatak da Velež nije Borac.
Velež nema igrački kadar za sami vrh, bit će zato svima neugodan tim i vjerujem da će završiti na sredini tabele osim ako se ne desi neko čudo. Odlazak trenera bi mnogo toga dobrog donio.
Može se pisati šta bi bilo kad bi bilo da je Haskić zabio zicera.
Inače Hercegovina dominira Premijer ligom.
Široki je jako dobra ekipa, onaj napadač je drama dobar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Lijepo, onog degenerika se mora zaustavitiVirtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2023, 17:25Evo mu još jedne tužbe.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2023, 00:09Smeće od čovjeka. Izrazito glup, nepismen, neobrazovan i onda još i bezobrazan (makar na internetu). Glumi frajera, a totalno bez pokrića.
Ma ubio se za degeneka svaki dan, preventivnog.
Što se tiče igrača, kako ni oni nisu najpametniji, ne čudi me da ih ima koji mu daju karijeru u ruke.
Izbrisao je ono što je sinoć napisao.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ne pricam striktno o kopu, nego o ukupnoj posjeti. Posjeta od 1500 ljudi, upitno jel i toliko, je sramota za sve klubove iz nase lige koji imaju iole ozbiljnu navijacku bazu.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:07nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:55Teško se vi možete navijačima nazvati ako na taj način razmišljate.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:43
Poslje onoga na Grbavici i 1000 je previše ! Koliko god volio Borac ja prvi nisam htio otici iz bojkota jer ono na Grbavici je bilo nešto najgore što sam ikad vidio od fudbala !
Ajd ne rise, i vas je bilo po 100 na jugu do pre par godina.....
Cinjenica je da vam posjeta bas zavisi od prethodnih rezultata, vaznosti utakmice i protivnika, isto kao i Zrinjskom.
Ko Tonći dade strob umalo ne zapali i sebe, i trans, i tribinu. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Danas igra jedini tuzlanski premijerligaš.
Ponos Tuzle i sjeveroistočne Bosne.
Vidimo se na Tušnju
Ponos Tuzle i sjeveroistočne Bosne.
Vidimo se na Tušnju