Kome je jos to bitno, ako uzmemo u obzir da preko puta ima najveci klub izPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 avg 2023, 08:25Danas igra jedini tuzlanski premijerligaš.
Ponos Tuzle i sjeveroistočne Bosne.
Vidimo se na Tušnju![]()

Kome je jos to bitno, ako uzmemo u obzir da preko puta ima najveci klub izPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 avg 2023, 08:25Danas igra jedini tuzlanski premijerligaš.
Vidimo se na Tušnju![]()
Pa to je realnost ne samo u BL nego u čitavom regionu, a ovdje se poklopilo dosta toga, za početak Borac je pre Igmana imao 7 poraza u nizu, zadnja utakmica na Grbavici je bila sramota nad sramotama, u gradu je neka najezda skakavaca i bubetina tako da je na stadionu bilo ugodno ako si ljubitelj istih da meziš umjesto košpica, sezona godišnjih odmora, vikendaši u Makarskoj, i na kraju se poklopilo i to da je jako neatraktivan protivnik....Najbitnije je da je utakmica bila odlična, tempo visok, Borac konačno pokazao kakvu ekipu ima, i da može dosta toga ! Kvržić klasa ! Sudija bez greške ! Aj Boracnastrojeni21 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 01:25Ne pricam striktno o kopu, nego o ukupnoj posjeti. Posjeta od 1500 ljudi, upitno jel i toliko, je sramota za sve klubove iz nase lige koji imaju iole ozbiljnu navijacku bazu.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:07nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:55
Teško se vi možete navijačima nazvati ako na taj način razmišljate.
Ajd ne rise, i vas je bilo po 100 na jugu do pre par godina.....
Cinjenica je da vam posjeta bas zavisi od prethodnih rezultata, vaznosti utakmice i protivnika, isto kao i Zrinjskom.
Šta si htio reći, mislim da ne znaš ni sam ! ko je šta spomenuo želji osim slike da je i vas bilo nekada 1000 na tribini !?Meraak1921 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 09:31Jel moguce da se nakon svega Želji spominje posjeta.. Boze me sacuvaj i sakloni, teski bolesnik iz seher Banja Luke
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 avg 2023, 10:14Razlog lose posjete u Banjaluci najezda skakavaca i krpelja![]()
![]()
Pa mora da im je Sarajevo iz bunkera zabilo 5 komada prije nekoliko mjeseci. Ili se odnosi na SB samoNeutral je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:20Odavno nije došla ekipa u Mostar da se nadigrava s Veležom. Kao što sam napisao na početku sezone, ova ekipa Širokog može mnogo toga. Sjajno postavljeni na terenu, mnogo spremniji fizički od Veleža, a igraju presing u 85. minuti što pokazuje kvalitet. Pa večeras su im 3-4 igrača bili na klupi a mogu igrati u svakoj ekipi u Premijer ligi. Široki odličan tim.
S tv-a se ne vidi ili čuje ali drago mi je što su navijači i simpatizeri Veleža reagirali na sudiju koji je donio par sumnjivih odluka. Bile su tu sočne psovke uz dodatak da Velež nije Borac.
Velež nema igrački kadar za sami vrh, bit će zato svima neugodan tim i vjerujem da će završiti na sredini tabele osim ako se ne desi neko čudo. Odlazak trenera bi mnogo toga dobrog donio.
Može se pisati šta bi bilo kad bi bilo da je Haskić zabio zicera.
Inače Hercegovina dominira Premijer ligom.
Tu utakmicu smo zapoceli sa Karamarkom koji nije igrao vise od pola godine jos sa Muminovicem Sikalom te najvecim panjevima koje je klub u zadnje vrijeme doveo Walacom i CukovicemOsttribine je napisao/la: ↑21 avg 2023, 11:17
Pa mora da im je Sarajevo iz bunkera zabilo 5 komada prije nekoliko mjeseci. Ili se odnosi na SB samo![]()
letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:07nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:55Teško se vi možete navijačima nazvati ako na taj način razmišljate.letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:43
Poslje onoga na Grbavici i 1000 je previše ! Koliko god volio Borac ja prvi nisam htio otici iz bojkota jer ono na Grbavici je bilo nešto najgore što sam ikad vidio od fudbala !
Nema veze, nisam ja **** zato sam i uzeo X2
I jedini koji nikad nije ispao iz Premier ligePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 avg 2023, 08:25Danas igra jedini tuzlanski premijerligaš.
Vidimo se na Tušnju![]()
Nema potrebe za opravdanjima, mogao bih i ja na poraze prije toga traziti izgovore te igrao nam ovaj ili onaj, rezultat je ono sto se na kraju pise.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 avg 2023, 11:59Tu utakmicu smo zapoceli sa Karamarkom koji nije igrao vise od pola godine jos sa Muminovicem Sikalom te najvecim panjevima koje je klub u zadnje vrijeme doveo Walacom i CukovicemOsttribine je napisao/la: ↑21 avg 2023, 11:17
Pa mora da im je Sarajevo iz bunkera zabilo 5 komada prije nekoliko mjeseci. Ili se odnosi na SB samo![]()
Vidi nam zamjena koje su usle tada Puce 17 Gosto 17 i Sijamija
I Krupa bi u toj utakmici sljedom okolnosti bila otvorena a ne vi koji ste imali strasan finis sezone
stendardo je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:07letsgofighter je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:07nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 21:55
Teško se vi možete navijačima nazvati ako na taj način razmišljate.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Fudbalmozak2 i 31 gost.