FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajmo biti pozitivni. Neće nam moći sjebati/popraviti vikend, uradit će to za cijelu sedmicu.
- Osttribine
- Kontakt:
A po cemu je sad Keyremeh za tribine ili posudbe, lik je uz ovog Renana najspremniji igrac, imao je asistencija i "predasistencija", a sto se ovog Hasica tice, polako, nemojte odmah od njega Ronalda praviti kao ovi silni portali godinama pa momak zavrsi u nasoj ligi.Sanchez87hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:09Samo da Kyeremeha ne vidim u pocetnoj,on je odavno za tribine ili cak kakve posudbe sad kad je dosao Hasic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zna li neko je li Hasić spreman? Za Julardžiju znam da jeste.
- AvannGardaa46
Ma ide u qurac arena i njeni termini, ko da smo stupcanica a ne najveci klub u drzavi
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Dođeš s posla nasekiran, odmah u 17:00h utakmica da te nervoznog još uzme. Žene i djeca danas nek sva zvocanja odgode za utorak 22.08.2023. godine, da ne bi bilo problema.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AvannGardaa46
Samo da poselamim uposlenicima arene sve najmilije...
Majku vam nategnem, opet ponedjeljak ccc
I nemojte mi se vadit na to vecernji termin, jest za vas iz Sa, ima raje kojoj treba 3-4 sata voznje do Koseva
I nemojte mi se vadit na to vecernji termin, jest za vas iz Sa, ima raje kojoj treba 3-4 sata voznje do Koseva
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
da si vako branio sablica gdje bi mi bili... ne znam odkud toliko kredita kod tebe za rozmana...a bio si jedan od relevantnijih forumasa...napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:40Dzaba sve, kad ti neko ne lezi, ne lezi. Barcelona Celtu nije mogla nekoliko godina dobit na strani, a bili su najbolja ekipa na svijetu. Sad evo City i Tottenham ista prica, City moze svakom 5 dat al kad im dodje Totenhem to je poraz. Bayern i Gladbach godinama isto bilo. Nije to ni luzerski mentalitet nego jednostavno fudbal, mnoge ekipe se suocavaju s tim.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoBBoja
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:43da si vako branio sablica gdje bi mi bili... ne znam odkud toliko kredita kod tebe za rozmana...a bio si jedan od relevantnijih forumasa...napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:40Dzaba sve, kad ti neko ne lezi, ne lezi. Barcelona Celtu nije mogla nekoliko godina dobit na strani, a bili su najbolja ekipa na svijetu. Sad evo City i Tottenham ista prica, City moze svakom 5 dat al kad im dodje Totenhem to je poraz. Bayern i Gladbach godinama isto bilo. Nije to ni luzerski mentalitet nego jednostavno fudbal, mnoge ekipe se suocavaju s tim.![]()
Ovaj napolen je haman prvi poceo hajku na sablica i tad bacio negativu, proval ga blitvar, i tad je dosta navijaca preuzelu retoriku od njega, i poceli su i porazi
Eno sad forumaš kriv što je Sablić gubio utakmice. 

Kakav kredit i Rožman? Čovjek se mora pustit da radi ili odosmo svi u tri lijepe.AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:43da si vako branio sablica gdje bi mi bili... ne znam odkud toliko kredita kod tebe za rozmana...a bio si jedan od relevantnijih forumasa...napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:40Dzaba sve, kad ti neko ne lezi, ne lezi. Barcelona Celtu nije mogla nekoliko godina dobit na strani, a bili su najbolja ekipa na svijetu. Sad evo City i Tottenham ista prica, City moze svakom 5 dat al kad im dodje Totenhem to je poraz. Bayern i Gladbach godinama isto bilo. Nije to ni luzerski mentalitet nego jednostavno fudbal, mnoge ekipe se suocavaju s tim.![]()
🇵🇸
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ne kazem da je kriv, ali realno evo sablica je odmah krenuo pljuvat a lik najgori roster imao. rozman ima sve uslove da podere sve, on mu vec opravdanja daje. ne treba razgovarati bez 0:3. ove je vinko rijesio u debiju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- napoleon72
- Kontakt:
Al sam mocan jbt, cijela tribina preuzela moj fazon.BordoBBoja je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:47AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:43da si vako branio sablica gdje bi mi bili... ne znam odkud toliko kredita kod tebe za rozmana...a bio si jedan od relevantnijih forumasa...napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 12:40Dzaba sve, kad ti neko ne lezi, ne lezi. Barcelona Celtu nije mogla nekoliko godina dobit na strani, a bili su najbolja ekipa na svijetu. Sad evo City i Tottenham ista prica, City moze svakom 5 dat al kad im dodje Totenhem to je poraz. Bayern i Gladbach godinama isto bilo. Nije to ni luzerski mentalitet nego jednostavno fudbal, mnoge ekipe se suocavaju s tim.![]()
Ovaj napolen je haman prvi poceo hajku na sablica i tad bacio negativu, proval ga blitvar, i tad je dosta navijaca preuzelu retoriku od njega, i poceli su i porazi

A ti ljakse odleprsaj
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa nije ga sigurno pljuvao bez razloga, nije ni meni Sablić bio drag, prije svega što je forsirao formaciju koju nijedna od naših ekipa ne zna igrati, što smo na nekim utakmicama izgledali kao juniori. Jedan ili ni jedan šut u okvir gola. Bez obzira na roster, mi smo Sarajevo i tu nema opravdanja.AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:53ne kazem da je kriv, ali realno evo sablica je odmah krenuo pljuvat a lik najgori roster imao. rozman ima sve uslove da podere sve, on mu vec opravdanja daje. ne treba razgovarati bez 0:3. ove je vinko rijesio u debiju.
Rozmanu se mora dati vrijeme, godinu dana minimalno ako hoćemo da vidimo neke rezultate. Džaba ovako skup i jak roster (na papiru) ako to ne znaš i ne možeš posložiti. Realno naprijed smo toliko potentni, toliko igrača koji hoće da igraju, valja to izbalansirati da svi budu zadovoljni minutažom.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ma nidje veze prica, cuj remi sa tuzlom koja grca u problemima, to se treba satrat odmah. po meni je bilo greska od starta pljuvat sablica koji je vodio tekmu iz tunela na pocetku, sto tad nije davao kredite nego prvi dan potpisao, sutradan vec blitvar. a nek se fura da ga je tribina poslusala. cudi me da nije i mirzi opravdanja nasao
Za eventualno ne osvajanje tri boda ne smije biti alibija. Imat cemo sve uslove za igru osim vrucine al ko ih yebe, nek izadju na teren i uzoru ga. Poslednje pripreme i put tuzle aBd
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njih ne zanima ni raja iz Sarajeva a kamoli šta drugoAvannGardaa46 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:42Samo da poselamim uposlenicima arene sve najmilije...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
dok kuci dodjem u sandzaku tekma ce proci, bem ti arenu i bhtelecom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.