Na milion strana i protiv Posusja i ovdje, maloprije ih ovi stisli on najmladji non stop po loptu dolazi. Odlican malac.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 17:21Opet sve od Buljubasica krenulo cini mi se. Strasan je mali, kako zuji. Moj Mirvah, to treba da ti je projekat kluba.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19V22
Frajer bjezao od Catakovica ali dobar gol nema sta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Samo ovo mora da koriguje, previse je agresivan, ubi.Cernica22 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 17:22Na milion strana i protiv Posusja i ovdje, maloprije ih ovi stisli on najmladji non stop po loptu dolazi. Odlican malac.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 avg 2023, 17:21Opet sve od Buljubasica krenulo cini mi se. Strasan je mali, kako zuji. Moj Mirvah, to treba da ti je projekat kluba.

1921
-
- Kontakt:
Ziljkic davno prerastao ovu ligu.
Bez njega su 50% slabiji.
Bez njega su 50% slabiji.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Virto uzeo apaurin i ugasio tekmu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Agresivni bordo-bijeli 

-
- Kontakt:
Ovakvu reakciju kao sad cinimi se Corica nisam dozivio nikad
Može li neko objasniti kretnju odbrambenog igrača Tuzle? Ovo u životu nisam vidio, a pratim fudbal 30 godina.
ma extra go, nego gledam kretnju svih igraca Tuzle...a nije nesto ni brza akcija bila, al haj pisaj ga
FKŽ !
-
- Kontakt:
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... a-15366873tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:59jel to ima negdje reakcija?worchester je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:46Eno miskovic iz rijeke nije nesto odusevljen potezom jakira uprkos obestecenju
J.ebes pare sto ce dobiti (smijesna cifra reapno) nike sve ni u parama
Ja osvjezavam facebook stranicu Rijeke vec sat vremena..nikakvu objavu jos nemaju. Ko zna sta i kako se ovo izdesavalo. Ne znaju ni sta bi napisali..amaterski![]()
Nista ne smrdi kao sprzena plastika

- ASD
- Kontakt:
Ziljkić je i ovdje kod gola loše postupio. Skratio je sebi ugao kada je otišao malo u desnu stranu, sreća pa Fejzić pokriva jako mali dio gola. 

Pa ostao sam i valjda očekivao da će ovaj petljati kako ima običaj pa je pokušao da pokrije igrača, a ne ovog sa loptom.
Odlično pitari igraju danas.
Odlično pitari igraju danas.
Evo ti jedna slika, samo će ti se kazati

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 21 avg 2023, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E hajde sad postavi koliko si takvih pao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Buljubasic bez cijene na TM. 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, sarajevo19461987 i 16 gostiju.