Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nisi probo u dandiju sa sudzukom i suhovinom, moras pored cesme spavat. Doduse to sam jeo zadnji put prije 10 godina.
Nemoj je zaboravit i pokajmacit dobro
To sto pustis da nadodje nije posao.
Sta imas nalaziti podatak, dovoljan ti je zdrav razum ako vec nisi nikad sam probao napraviti. Koliko ti moze trebati vremena da prospes brasno, so, kvasac i vodu u posudu i to umutis?
Kakvi znalci ovdje, nasla krpa zakrpu i guraju jedan drugog
Jedini ti na strani istineadmin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:00To sto pustis da nadodje nije posao.
Sta imas nalaziti podatak, dovoljan ti je zdrav razum ako vec nisi nikad sam probao napraviti. Koliko ti moze trebati vremena da prospes brasno, so, kvasac i vodu u posudu i to umutis?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
I ja volim picu sa sudžukom, hbg.
A dešava se kod nas da ti je i pokajmače. Čak sam i probao.
A dešava se kod nas da ti je i pokajmače. Čak sam i probao.

Ja volim sa pivom
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma samo kaprićioza sa ljutim sosom, može i ona “originalna” 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ok Gordon Ramsay.admin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:00To sto pustis da nadodje nije posao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dakle imamo i Picmajstore ovdje na forumu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Je li ko jeo doner pizzu? ne smijem se usuduti probati
Ima jedan pravi picu za minut, biftek za 5, ručak za četvero za cenera, i to ne smeće nego sve majka priroda i kvalitet.
U nedostatku iskustva i argumenata, hajmo ismijavati…
Biftek si fulio, 10-20 minuta je biftek u zavisnosti kako pecen jedes
Biftek si fulio, 10-20 minuta je biftek u zavisnosti kako pecen jedes
Nisu vam lose ondje u gradu. Preko puta apoteke onaj kafic na 2 sprata, ali s kajmakom nisam probao. Kakva je?
@admin
Ma i prije, Ameri recimo vole sto krvavije, znam ljudi sto ga peku 10 secundi na jednoj strani, 10 na drugoj na jakoj temperaturi. Doduse tanji komadi.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 21 avg 2023, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sva nauka je u tijestu i to razlikuje najvecu splacinu od dobre pizze mozes ti imati super sastojke ako ti je tijesto ocaj tesko za probaviti, sama bit tijesta za pizzu je da bude lagano prozracno da kad pojedes pizzu mozes odmah krenuti u setnju a ne da ti padne na želudac kao desetka iz zmajaadmin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 17:15Pricamo o tijestu u pici, a na tijesto reda zamjenu za sir, lazni kecap, gljive iz konzerve berba ‘87 i salamu od kravljeg vimena ili kokosijih kljunova
Tijesto je najlaksi dio posla, to je svakako samo brasno, kvasac i voda (zavisi kako pravis). To zamjesis dok radis bilo sta drugo i ostavis da stoji… bukvalno minut posla koji vazda mozes uraditi.
Za mene je kljucni sastojak za picu paradajz sos i na njega potrosim najvise vremena
Ja recimo volim picu sa debljim, hljebastim tijestom, one tanke, vodene, sto se raspadaju na tanjiru su mi grozne.
Razlog vise da je radije sam sebi napravim
Razlog vise da je radije sam sebi napravim
Sad bez zaje.bancije, na koji argument misliš, da napraviš picu za minut, da nahraniš četveročlanu familiju za cenera, ili da napraviš sebi biftek za isti budžet kao ja picu s plastikom?
Jesi ozbiljan? To je na nivou da ti ja kažem da za petaka naručim T-bone steak s korpe za četvero, i da nam gratis donesu ručno biran krompir iz bašte nane Fate.
Novi admin polako upoznaje kako je kad se upustis u diskusije s forumasima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jel halal zaklano?Blejzer10 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:26Sad bez zaje.bancije, na koji argument misliš, da napraviš picu za minut, da nahraniš četveročlanu familiju za cenera, ili da napraviš sebi biftek za isti budžet kao ja picu s plastikom?
Jesi ozbiljan? To je na nivou da ti ja kažem da za petaka naručim T-bone steak s korpe za četvero, i da nam gratis donesu ručno biran krompir iz bašte nane Fate.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.