FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa normalno da ce igraci riknuti, to samo levatski savez moze staviti utakmicu u 17h u ljetnom periodu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Majko draga nama da su stoperi jokic i jao ming i dalje ne bi nijednog skoka dobili
1946-1987
Problem je sto su samo nasi vecinom riknuliElCartel11 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:29Pa normalno da ce igraci riknuti, to samo levatski savez moze staviti utakmicu u 17h u ljetnom periodu.

U novi boj ...
E jest ih Mirza i njegov ‘strucni’ stab fizicki spremio nema dalje, nisu oni samo danas ispuhali da kazemo da je do vremenskih uslova
Nije samo nama toplo, i ovim iz tuzle je vruce, pa ljudi igraju. Nasi stali jbtElCartel11 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:29Pa normalno da ce igraci riknuti, to samo levatski savez moze staviti utakmicu u 17h u ljetnom periodu.
Drugo poluvrijeme je katastrofa, a Ikić nema kvalitet za ovu ekipu
Ovo faul HAHAHAHAHAHA
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Joj sudjenja 

-
- Kontakt:
**** te dan i faul, sve moguce i nemoguce im svira a nama nista
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo jedno je pozitivno što su danas nekima posljednje minute u timu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Vrancic dva puta gubi loptu u 2 minute, vraca loptu odbrani iako ima prostor da povuce. Ne kontam lika !!!!!
U novi boj ...
Nema snage, fizicki ne moze
Ne samo on, vecina igraca
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Sta ocekujete da u 80toj minuti na 37 stepeni lete ko ludi .... **** nas ba
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Sad je jasno sto je Jakirovic Vrancica prekrizio on u nasoj ligi u 60 min se raspadne, ne postoji na terenu.
Jadna nam je majka s ovakvom fizickom spremom i ovim veznim igracima s staklenim nogicama.
Jadna nam je majka s ovakvom fizickom spremom i ovim veznim igracima s staklenim nogicama.
- ElCartel11
- Kontakt:
Opadaju evo i oni polako. Mi smo prvo poluvrijeme igrali top, a oni su bili statični. Prosto je ne mogoce po ovoj žegi odigrati 2 jednaka poluvremenu u ovakvom ritmu.boki86 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:33Nije samo nama toplo, i ovim iz tuzle je vruce, pa ljudi igraju. Nasi stali jbtElCartel11 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:29Pa normalno da ce igraci riknuti, to samo levatski savez moze staviti utakmicu u 17h u ljetnom periodu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zato što su ostavili snagu u prvom poluvremenu. Zašto njihovi ne igraju sad kao mi u prvom?hz033 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:31Problem je sto su samo nasi vecinom riknuliElCartel11 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 18:29Pa normalno da ce igraci riknuti, to samo levatski savez moze staviti utakmicu u 17h u ljetnom periodu.![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Hahahaha pa ni ovi sto su usli ne mogu meda, pa sta rade na tim treninzima ne zbog kluba zbog sebe jbt
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, johntravolta123, Pitar6785, skoJaa i 51 gost.