Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Uzmem dvije pastrmke, 600 g za 6 KM, i u njoj ima 450g mesa kad se spremi, userem se jeduci, i to bez priloga. Za 6 KM fileta kad ih spremis mozes oba komada kroz nozdrve pojesti.
Ima paradajza i ima grozdjica… pola konzerve paradajza, grozdjica za 0.10 km.Epidaurus je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:06Drug ima i povrca u curryju. Plus pola kile fileta i nije bas dovoljno za 4 osobe.admin je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:01Vas problem je sto nabrajate iskljicivo instant hranu, a ona je najskuplja value for money.
Imal ista da nisu hrenovke, pura, fileti? Rucak s piletinom ne mora znaciti da pojedes cijelo peceno pile… ukusnije i u svemu bolje, a jeftinije je ako od te piletine znas nesto napraviti.
Recimo, pileci curry za dva odrasla i dvoje djece, 500 grama pilecih prsa, ostalo su zacini i riza… ispod cenera izadje, vrhunski rucak, pola sata posla
Ja govorim dva odrasla, dvoje male djece, sasvim dovoljno jedna malo veca prsa… jer ne pravis filete pa da moras samo od njih da se najedes
Meni za 140 zvanica oko 16k sa svime, pa ne znam ne mogu da se orijentišem jel to prije bilo jeftinije, al kako god okreneš biće samo skuplje u budućnosti, klepaju ljudi na sve živoVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:08Mene je svadba 2010 godine izašla oko 7 hiljada , 70 zvanica bilo .
Hotel Sarajevo bivši , sada Ibis na zadnjem spratu bašta .
Prije 20-ak dana poznanik u Hillsu pravio oko 200 zvanica, 18 hiljada ga izašlo .
jbt kako se razbacujete tim ciframa pa i hranom, pocet cu vas moljakat da mi uplacujete pomoc, a it-evac sam
Mahsuz sam pogledao, da vidim oko kalorija…Epidaurus je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:14Ne bavim se ni ja fizickim poslom nit imam 500 kila pa i dalje obrok od kile bakalara od 800tinjak kalorija i 300-400 grama krompira sto je nekih 400-500 kalorija maks je prosto premalo za jednu cetveroclanu porodicu.
Kila bakalara - 1050 kalorija.
Uz to ide i sos koji sam pravim (ne valja kad je suho), kosta oko 2 km, majoneza, pavlaka, hren, kiseli krastavci, kapari…. Ima I tu nekih kalorija. Nikad se nije desilo da smo uspjeli sve pojesti od jednog pakovanja bakalara od 1kg, svaki put ostane
izađe ti na cvaju
- Donnie Darko
- Kontakt:
Udjem na chat poslije pola godine, i citam kako se admin hvali kako su mu djeca gladna.
sad i sos ima, pa ti haman na 15ku ode a rucak za 2 odrasle osobe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ja ba , zato raja počela svadbe da pravi i radnim danima . Ovaj poznanik je dobio popusta u Hillsu jer je sandžaklija , nisam računao tu muziku .coelho41 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:20Meni za 140 zvanica oko 16k sa svime, pa ne znam ne mogu da se orijentišem jel to prije bilo jeftinije, al kako god okreneš biće samo skuplje u budućnosti, klepaju ljudi na sve živoVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:08Mene je svadba 2010 godine izašla oko 7 hiljada , 70 zvanica bilo .
Prije 20-ak dana poznanik u Hillsu pravio oko 200 zvanica, 18 hiljada ga izašlo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Donnie Darko je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:26Udjem na chat poslije pola godine, i citam kako se admin hvali kako su mu djeca gladna.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Još sos od majoneze, sve kalorije u obroku haman iz užeglih ulja unosi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta bi od onakvog forumaša godine jel ti dres na životu?Donnie Darko je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:26Udjem na chat poslije pola godine, i citam kako se admin hvali kako su mu djeca gladna.
da li ga je admin pocastio ruckom kad su se vidjelicoelho41 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:33Sta bi od onakvog forumaša godine jel ti dres na životu?Donnie Darko je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:26Udjem na chat poslije pola godine, i citam kako se admin hvali kako su mu djeca gladna.
Možeš ispod cenera izać za oko 140 zvanica.
I to dobro da se gosti najedu.
Hodza te za minut šerijatski vjenča, ti ne moraš gubit svoje vrijeme.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mrsko mu bilo čekat da se šaran odmrzne.Carti je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:36da li ga je admin pocastio ruckom kad su se vidjelicoelho41 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:33Sta bi od onakvog forumaša godine jel ti dres na životu?Donnie Darko je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:26Udjem na chat poslije pola godine, i citam kako se admin hvali kako su mu djeca gladna.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
bi ali nije tijesto nadošlo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema vece gluposti od svadbe, change my mindVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:08Mene je svadba 2010 godine izašla oko 7 hiljada , 70 zvanica bilo .

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
Papučo , čita li ovo tvoja hanuma ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:56Nema vece gluposti od svadbe, change my mindVensanKasel je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:08Mene je svadba 2010 godine izašla oko 7 hiljada , 70 zvanica bilo .
Prije 20-ak dana poznanik u Hillsu pravio oko 200 zvanica, 18 hiljada ga izašlo .![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.