Nadam se da Kevin nije u toliko lošoj formi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit ce i vise ako bude nedjelja, sve sunce svaki dan i u ponedjeljak kisa jos radni dan, moraju nam izganjati vikend kako znaju i umiju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:21Sramimo se svi ko navijaci cjelokupno ako ne bude 10k protov Veleza.Sramota bi bila i to kakva
Zato i kazem da je ovo prekretnica, jer smo navikli da tad primamo a ovaj put nismo, i samo mozemo naprijed nikako nazadhordasDoboj je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:22Ne znam kad sam stresnije dozivio kraj utakmice. Bio sam siguran da cemo ga primiti, ali hvala Bogu zavrsi![]()
Meni smeta sto nasi navijaci ne znaju prepoznati borbenost i spremnost mladi momaka. Durakovica i Beganovica, ljudi ih prozivaju a momci najspremniji u timu malo im treba da se uklope al dobri su mogu trcati dok zvijezde tima pena, Avram, Viveros, Vrancic, Ancic, Šerbercic ne mogu 50 min izdrzati ozbiljnog tempa i s takvim igracima nema napredka.miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:18To je to,pisao sam baš sad slican post na temi opcenito,i povukao paralelu kada je Jakirovic sa Zrinjskim pregazio ligu sa 3 momka u sredini od 19,20,21 godinu ovako nešto,i to treba da nam bude vodilja,a evo uvjerili smo i kroz sebe sa Buljubašicem. Ko nema motoriku nema šta traziti na terenu,a mi ih sad u rosteru imamo solidam broj a kao "najveca su imena".bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:13To je bilo do 35 minute, hoce on trudi se i zna al jednostavno rikne. Ispade da mrzim Vrancica al nema napredka dok igraju igraci tipa Sušić, Vrancic, Avram nama trebaju Buljubašić i slicni nadam se da ce Julardzija i Hasic sto prije unutra ovi se raspadaju nakon 50 minuta igre.
Brate utakmica u 9 nema veze sto je radni dan.guadalupe je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:24Bit ce i vise ako bude nedjelja, sve sunce svaki dan i u ponedjeljak kisa jos radni dan, moraju nam izganjati vikend kako znaju i umiju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:21Sramimo se svi ko navijaci cjelokupno ako ne bude 10k protov Veleza.Sramota bi bila i to kakva
Ja cu doci da pada iz neba iz zemlje, ali nece moj stari doci, nece niko dijete povesti na utakmicu ... da je nama natkriveno nesta druga prica , ovako ti upola smanji posjetu vrijeme, nekad i vise od pola.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:27Brate utakmica u 9 nema veze sto je radni dan.guadalupe je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:24Bit ce i vise ako bude nedjelja, sve sunce svaki dan i u ponedjeljak kisa jos radni dan, moraju nam izganjati vikend kako znaju i umiju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:21Sramimo se svi ko navijaci cjelokupno ako ne bude 10k protov Veleza.Sramota bi bila i to kakva
Kome kisa smeta nek i ne dolazi,ne treba nam.Niste od secera
Ko hoce i ko voli doci ce,ko nece uvijek ce naci izgovor.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, skoJaa i 54 gosta.