Subota,17,00
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tužna sedmica za skretničare. Teže im je pala pobjeda Sarajeva nego poraz od Posušja.
A gdje to piše?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:00Od 60. minute je počelo ležanje po terenu.
Nekad je ovo Sarajevo bilo puno više od obične ciganske ekipe.
Sudije su cirkus napravile od samog početka.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi igraju ko navijeni, Slovenac ih je preporodio. Prvi kandidati za titulu definitivno, a najviše zbog ova dva južnoamerikanca. Svaka čast.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo da spomenem porodice svima koji su rekli da se nama štima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Sudija nas izmasakrirao nije nam dao da se dodamo da uzmemo loptu 75% faulova koje nam je svirnuo nije bilo i nama se šteli. A šta ćeš. Skoče dvojica nas uzme loptu faul za njih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
+1miky_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 19:14Ja mislim da i mi kroz Buljubasica moramo vidjeti u kojem smjeru treba da se gleda fudbal i cemu da tezimo,vratit cemo se kad je Jakirovic sa Zrinjskim pomeo ligu da je imao tu sredinu sa 3 momka ako se dobro sjecam 19,20 i 21 godinu(Basic,Savic,Jankovic).
Mi smo se danas raspali kako momak od 19 godina izadje,zašto pa zato sto pokriva puno terena,nije statican igrac kao ovi dizelaši i imena. Nadam se da sa novim SD cemo poceti mjenjati taj kurs(prva dva nova igraca govore da hoce momci od 21 i 22 godinu).
Ovo pricam sad za Sarajevo,a generalno se odnosi na cijelu ligu pa zbog toga ovaj post ovdje,od imena se ne živi. Isto Na konto ovoga sinoc sam gledao Velež npr pa sta ovaj Halilovic koji je "ime" može više dati od malog Kadrica ,apsolutno nista.
samo još da uprave klubova nadođu i skontaju ovo
Kao sto sam i reko pitari uzese Tuzlu.
-
- Kontakt:
Savezu na celu sa vicom **** umrle za ovo stimanje tekmi radnim danom, treci put zaredom , crknite dusmani melje rajvosa i dalje abd !!!
04.10.2009 !
Uzimate duplu na inat,cestitam vam !scudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 20:03Savezu na celu sa vicom **** umrle za ovo stimanje tekmi radnim danom, treci put zaredom , crknite dusmani melje rajvosa i dalje abd !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
@ delinjo samo da mi ovako nastavimo igrati, a unaprijed se ne razmislja o titulama, duplim lp
04.10.2009 !
Pobjesnio degenerik!Meraak1921 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 10:49Pitarsam je napisao/la: ↑20 avg 2023, 01:34Pa nije moj stari bio **** ko tvoj.Pa srpsko debilceMeraak1921 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 00:44
![]()
![]()
![]()
Yebem li ti oca poremecenog , kako te nije otreso negdje drugo
okotilo!
P.S.Izvinjavam se forumasima i moderatotima na bespotrebnim
Vulgarnostima.Ali ubaceni elemenat-bot je prisutan da
Vrijedja i unosi nemir na forumu.
Ali,nije jedini.Nesto opsirnije kasnije.Kad se zavrsi investigacija.
Ti si moj sin kopilee cuj srpcee hahahahah, yebem li ti oca i majkq poremecenog takvog , ti si psihijatrijski slucaj, oprastam ti
Vežite ga
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Joj da smo zijanili od Tuzle tema bi gorila...

Meni bi i remi bio dovoljan da gori.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mora se i njima vratiti za ove promašene šanse protiv nas i Širokog, biće 3 boda u dolini ćupova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nigdje majstore. Samo ti uzivaj.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑21 avg 2023, 20:54Mora se i njima vratiti za ove promašene šanse protiv nas i Širokog, biće 3 boda u dolini ćupova.

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bordo10, kogmagie46, Paromlinac, Uvijeknapravojstrani, VivaLaLiberta, Zigazaga i 17 gostiju.