AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pisali smo o ovome prošle sezone a Boga mi i nakon pripremnih tekmi. Osim nesigurnosti stopera ne vidim ja tu čvrstinu koju je u odbrani trebao donijeti vezni red sa 3 igrača. Ofanzivni dio na visini zadatka osim Lea koji mora biti lider ove ekipe.
Il Club più titolato al mondo!
Evo šta trenutno gugla Cardinale
Odlican pocetak.
Ne svidja mi se sto ne mogu loptu zadrzati u posjedu duze od 30 sekundi. Pretanak vezni red.
Ne svidja mi se sto ne mogu loptu zadrzati u posjedu duze od 30 sekundi. Pretanak vezni red.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
A cek istog tog Tonalia je doveo upravo Paolo, znaci nek se njemu zahvale sto su imali sta prodati. Doveo je Paolo i Mikea, Rafu, Thea, samo kazem, svi koji se mogu unovcitiOvi su prodali Tonalia. Transfer budzet kao i kod Maldinija 5 miliona gore dole. Niko nije kriv Maldiniju sto nije prodavao igrace i iz toga financirao dolazak novih.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne bih puno da hvalim ekipu nakon 45 minuta. Ali novi "polovnjaci" će biti opasni ove sezone u ligi.
Ima još ovdje puno stvari da se uradi i uštima. Ali bitno je skupljati bodove u svakom slučaju.
U zadnjih trećini meča očekujem Chukwuezea i Okafora, jer rani je dio sezone i neće moći u ovom ritmu izdržati svi igrači. Pogotovo Giroud od 36 godina.
Njemu Pioli treba ograničiti minutažu. I tako ga držati svježim što duže. Ima Francuz i dalje 15+ golova u sebi.
Ima još ovdje puno stvari da se uradi i uštima. Ali bitno je skupljati bodove u svakom slučaju.
U zadnjih trećini meča očekujem Chukwuezea i Okafora, jer rani je dio sezone i neće moći u ovom ritmu izdržati svi igrači. Pogotovo Giroud od 36 godina.
Njemu Pioli treba ograničiti minutažu. I tako ga držati svježim što duže. Ima Francuz i dalje 15+ golova u sebi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
2 nova fantasticna za sad, jedino RLC nesto slabiji mada ni on nije nista lose odigrao.
Rafa i Fikro nisu dosli na tekmu. Princ iz Foce nista bolji
Prva izmjena mora biti CP-Chuck. Vec su ubili ovog dosta, bas mesarski a i presovao je mozda i previse
Sad ide tradicionalno najgori period milana
Rafa i Fikro nisu dosli na tekmu. Princ iz Foce nista bolji
Prva izmjena mora biti CP-Chuck. Vec su ubili ovog dosta, bas mesarski a i presovao je mozda i previse
Sad ide tradicionalno najgori period milana
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 21 avg 2023, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
49' mi nismo ni igrali po lijevo krilu, a ubijamo.
Jel sad vidiš koliko nam je falilo dobro desno krilo? Salesmakaersu ma Mars u 3 lijepe. To **** se nije pokazala u 4 sezone a vi ga branite. Ovdje CDK nema mjesta, dobro igramo, pa Bologna nema čiste šanse protiv nas.
Ja bi odma u drugom gurnuo Okafura. **** ga, daj mu odma šansu na sigurici da igra kao špica. Nemoj molim te povuc ekipu nazad i onda stavit Okafur i rec pa vidiš da ne zna ništa. Giroud ima lagan posao jer je Leao duplikat, Pulisic slobodan, i onda niko nije očekivao da sredina moze stvorit toliko problema.
Fino bogme, uzimamo 3 boda i hajmo kuci
Jel sad vidiš koliko nam je falilo dobro desno krilo? Salesmakaersu ma Mars u 3 lijepe. To **** se nije pokazala u 4 sezone a vi ga branite. Ovdje CDK nema mjesta, dobro igramo, pa Bologna nema čiste šanse protiv nas.
Ja bi odma u drugom gurnuo Okafura. **** ga, daj mu odma šansu na sigurici da igra kao špica. Nemoj molim te povuc ekipu nazad i onda stavit Okafur i rec pa vidiš da ne zna ništa. Giroud ima lagan posao jer je Leao duplikat, Pulisic slobodan, i onda niko nije očekivao da sredina moze stvorit toliko problema.
Fino bogme, uzimamo 3 boda i hajmo kuci
Zadovoljavajuće prvo poluvrijeme, na momente odlično, brzo, tranzicija fantastična. Da smo malo više ozbiljniji, pogotovo Rafa, vjerovatno bi zabili još neki gol do sada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zdrav i motivisan Pulišić je hladno u top 10 evropskih krila. To je pokazivao u Dortmund i jedan period u Chelsea, to mogu potvrditi navijači toga kluba. Ali prvi je meč, nećemo ni pretjerivati.
Lijepo je kad ne ovisimo isključivo o Rafi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa dobro poenta nije ko je koga doveo vec da je manje vise isti budzet samo sto ovi imaju muda da prodaju igraca i da dovedu odgovarajuce zamjene. Kad je Milan zadnji put prodao igraca za vise od 30 miliona ?milanist je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:38A cek istog tog Tonalia je doveo upravo Paolo, znaci nek se njemu zahvale sto su imali sta prodati. Doveo je Paolo i Mikea, Rafu, Thea, samo kazem, svi koji se mogu unovcitiOvi su prodali Tonalia. Transfer budzet kao i kod Maldinija 5 miliona gore dole. Niko nije kriv Maldiniju sto nije prodavao igrace i iz toga financirao dolazak novih.![]()
Tomori je jako los sa loptom u nogama, kako glupu gresku je napravio gdje su uzeli loptu i Leao pravi faul na rubu16m. Sjecam se Tomoria kad je tek dosao i resavao ove situacije nabijanjem lopte u aut, sad pocinje glumiti ograca i ima problem.
-
celikmilan
- Kontakt:
O igri na kraju utakmice ali sezona počinje a pojedinci opet o Maldiniju. Moncadi i sličnim temama.
- Beduin
- Kontakt:
Pogledaj krila u Dortmundu zadnjih deceniju i vise i u toj formi ne bi se znalo ko je bolji trenutno. Dok nisu otisli dalje, u Barcu, Manchester, Chelsea, itd... Pusti ti druze sezone u Dortmundu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:42Zdrav i motivisan Pulišić je hladno u top 10 evropskih krila. To je pokazivao u Dortmund i jedan period u Chelsea, to mogu potvrditi navijači toga kluba. Ali prvi je meč, nećemo ni pretjerivati.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Baš takocelikmilan je napisao/la: ↑21 avg 2023, 21:45O igri na kraju utakmice ali sezona počinje a pojedinci opet o Maldiniju. Moncadi i sličnim temama.
Il Club più titolato al mondo!
Ok igra, Pulišića ubiše k'o vola u kupusu. Loftus i Rade lošiji od ostalih. Tomori da prestane pametovati i biće ok. Leao opet qurtzobolja, što neko napisa ranije da je zalaganje upola kao qurtzobolja bio bi najbolje krilo na svijetu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma razumijem, kad gledas upravu smo i ti i ja. Ali generalno gledajuci Paolo kad je dosao bio je odron tim, kad je tamam skuckao ekipu dobio je nogu. Koga je to mogao prodati prije a da uzme ogromne pare, kad samo vidis ko je sve igrao dodje mi sad mukaPa dobro poenta nije ko je koga doveo vec da je manje vise isti budzet samo sto ovi imaju muda da prodaju igraca i da dovedu odgovarajuce zamjene. Kad je Milan zadnji put prodao igraca za vise od 30 miliona ?
btw: pa o cemu cemo ako necemo i o njima malo, i oni su sastavni dio Milana, doduse Paolo vise nije (sve im jbem)
Halalite, necemo eto vise dok treje utakmica. meepo pauza
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Da je Maldini na vakat prodao Dollarboya, Kessiea, Šabanoglua, Romagnolija, imao bi i on 200M za ulazne transfere. To mu je svakako ogroman minus, zato je i morao krpiti sa anonimusima tipa Messija za sirotinju za 0.5M i sl. Umjesto da je utrpao Šabana englezima pa za tu lovu doveo recimo Pulišića, ha ya
Sa druge strane, doveo je Tonalija za siću, tako da... Svakako je bruka da bilo koja ekipa Serie A ima bolja RW od Saleta+Mesijasa, evo prvi je Ndoye iz Bologne značajno bolji od obadvojice. Isto tako Dominguez >>> Krunić.
"Samo" tri debitanta, usudio bih se reć pametan potez Piolija, za sad to izgleda dosta sve okej. Reijnders solidan, vidi se da ima šlifa - no isto smo vidjeli i od CDK u samom početku, pa polako
Pulišić i Loftus su svakako provjereni, znalo je se šta oni nude, za razliku od ovog holandeza.
Leao, Krunić i Tomori slabi. Ova dvojica zadnjih su zreli za klupe, kao dio squadre su okej - ali ne kao starteri. Da ih je kako utrpat englezima, turcima, sve za 5.
"Samo" tri debitanta, usudio bih se reć pametan potez Piolija, za sad to izgleda dosta sve okej. Reijnders solidan, vidi se da ima šlifa - no isto smo vidjeli i od CDK u samom početku, pa polako
Leao, Krunić i Tomori slabi. Ova dvojica zadnjih su zreli za klupe, kao dio squadre su okej - ali ne kao starteri. Da ih je kako utrpat englezima, turcima, sve za 5.
Meni se sviđa ovo što vidim, ofanziva odlična, a i generalno se dobro kontroliše utakmica i pokriva prostor. Osim 2-3 lošije reakcije odbrane, Bologna nije mogla ni prići šesnaetercu.
Jedino mi je Ruben nedefinisan večeras, ne znam šta je uopšte njegova uloga na terenu. Kao tu je, a ne vidiš ga.
Rafa standardno sporije zagrijava motore na početku sezone, treba mu još par utakmica da uđe u svoj ritam.
Jedino mi je Ruben nedefinisan večeras, ne znam šta je uopšte njegova uloga na terenu. Kao tu je, a ne vidiš ga.
Rafa standardno sporije zagrijava motore na početku sezone, treba mu još par utakmica da uđe u svoj ritam.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Loftus Cheek on fire 
Koji je kur.ac ovom sudiji nabijem ga na kardan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.