FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
78
35%

Ukupno glasova: 225

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 21 avg 2023, 21:58

bordobijelisampion je napisao/la:
21 avg 2023, 21:56
Belegija je napisao/la:
21 avg 2023, 21:53
moram je napisao/la:
21 avg 2023, 21:50

Jeleskovic
Zasluzuje zatvor i da mu se oduzme dozvola za rad
Vidi ovoga :kralj: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
O yebem ti život i majku :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 avg 2023, 21:59

AVNOJ je napisao/la:
21 avg 2023, 21:34
MortemHz je napisao/la:
21 avg 2023, 20:50
visokohz je napisao/la:
21 avg 2023, 20:42
Zaista znali neko šta se desava sa Viverosom?
Prije 7 dana, odgovor Slovenca na upit novinara oko situacije sa Viverosom.

"Mogu igrati samo tri stranca. Svaki put će neki ostati vani, takva su pravila. Svi su u konkurenciji i niko od njih nije otpisan zasad, ali niko nije ni privilegovan. Jako bitna pobjeda za novu dozu samopouzdanja da dečki vide da mogu dosta bolje da igraju. Svi koji su i s klupe ulazili su obavili ono što je trebalo", zaključio je trener Sarajeva.
Pa koliko ih je danas koristio.
Trojica su bila u zapisniku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 avg 2023, 21:59

Nas je onaj plavi k.er unistio sa kondicijom nasi igraci uzasno nespremni.Nemam sumnje da ce Jeleskovic sa svojim pomocnicima utegnuti
Bordo bijeli ole ole ole :opaopa:
Ps:pozdrav za lika koji je bio u 1921 majici ubise te kompleksi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 21 avg 2023, 22:01

Belegija je napisao/la:
moram je napisao/la:
Belegija je napisao/la:
21 avg 2023, 21:47
Ko je nas kondicioni trener?
Jeleskovic
Tek je dosao lik prije 10 ak dana. Ima aferima prije njega, polako brate prati malo.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 21 avg 2023, 22:02

Kako bi ja volio ove sto palamude da vidim na +32 po onakvom poganluku da trce samo 10 minuta, onako laganini. To samo mogu pricati oni sto nikad nisu loptu šutnuli u zivotu. Grob te **** ovaj termin ko je stavio odmah ga treba od zivota rastaviti.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2023, 22:05

moram je napisao/la:
Belegija je napisao/la:
Jeleskovic
Jeleskovic nije kondicioni vec dvije godine :kafa:
Preuzeo ponovo prije desetak dana.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 21 avg 2023, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 avg 2023, 22:06

Ne znam odakle da krenem. Pocetak kao iz snova, do 30 minute moglo je biti 4-0. U drugom poluvremenu smo tako pali da to nije normalno. Od 70 minute pa do kraja Mario Vrancic je napravio osam koraka, ako je neko od forumasa bio na utakmici, lagano je to mogao uociti. Ja da sam u upravi kluba ne bih pustio ni jednog igraca, jer danas se vidjelo da bez obzira na imena nemamo sirinu. Mene samo zanima sta su Seferovic i Mirza radili na pripremama pa su igraci ovako nespremni. Isto me zanima dal je ko od bivse struke gledao Penu, jer lik uopste ne lici na igraca. Danas sam dobio info od jarana, koji je pricao sa nasim novim pomocnim trenerom i lik mu reko da su zatekli izuzetno nespremnu ekipu i ekipu bez neke velike motivacije. Sve u svemu teska jesen nas ceka ali hvala Bogu pa je dobro pocelo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 avg 2023, 22:07

Ovo je super. Vidi se napredak u odnosu na zadnju utakmicu. Trener kristališe ko šta može igrati i ide tim putem. Sigurno da će pojedini igrači dobiti još popravni, ali nakon toga adio. Samo ja se nadam da će dolazak Hasića napraviti prostor da se Hamza gurne na poziciju špica i da ga napokon iskoristiš u punom potencijalu, ovaj sistem igre više odgovara špicu kao Hamza, nego Renanu, barem ovako na dojam iz ove dvije utakmice. Ziljkić i danas osim gola, tanko, u odbrani ga nema, na vjetrometini je bio Duraković, posebno u prvom dijelu kada je Nukić bio višak u jedno 6-7 napada, dobro je pa Tuzla nije znala iskoristiti. No fakat Ziljkić dok ih trese može se trpiti, mogao bi Pena njega istisnuti iz prvih 11. Štoperski par, dobar, prvi put zajedno, fali još uigravanja, ali ima kvaliteta. Šerbečić, odličan, sviđa mi se što i komanduje ekipom, nekoliko puta saigračima pokazuje gdje trebaju biti da dobiju loptu i nakon toga se otvara šansi i glat prenosiš loptu na polovicu Tuzle. Beganović dobar, Duraković se popravlja, i treba mu vjerovati
Prvo poluvrijeme, odlično. Drugo se dosta palo, Tuzla se slobodila, ali realno pobjeda nije došla u pitanje. Fizički smo baš loši. Osjeti se zjakanje po Sloveniji i poptuno neznanje tadašnjih trenera.

Protiv jačih i opasnijih protivnika bit će teško, no ovakvim radom rezultat će doći.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 avg 2023, 22:16

Nula80 je napisao/la:
21 avg 2023, 21:54
mma_hz je napisao/la:
21 avg 2023, 20:15
Ne kontate vi poentu price.Durakovic je dosao kao najbolji bek lige,momak od 23 godine koji treba kidati duplo vise od Buljubasica npr.Ja od njega ocekujem da leti.Ne zadovoljavam se sa solidan..a on je vec evo 5 utakmica od los do solidan.On treba da sparta uz liniju da je izrovi jbt da ima 5 centarsuteva po poluvremenu minimum.Da istrcava u kontre.

I ja sam gledo utakmicu i mislim da Durakovic kao „najbolji lijevi bek lige“ treba vise pruziti. Osim sto je spasio gol, u odbrani je opet kriminalan bio. Za razliku od prosli utakmica, bio je bolji u ofanzivi. Trco je gore, ubacivo se itd. Ali nam je fokus odbranu ucvrstiti i tu je los bio. Moramo imati beton odbranu pa da se necemu nadamo.

Prvo poluvrijeme je bilo melem za oci. U drugom su se svi povukli i pali fizicki. Obavezno pojacati kondiciju. Pogotov kad pomislimo na septembar gdje ce se igrati utakmice u ritmu srijeda-subota.
Ne može.čovjek sam odbranu igrat, nema podrške, Ziljkic stoji. Na drugoj strani Čataković se vrati do 20tak metara od gola i pomaže beku, oduzme par lopti. Baš su fino radili on i Beganović danas. Dopunjavali se. Dok Ziljkić ostavlja samog Durakovića, svakako na toj strani je vezni Vrančić koji nikad nešto posebno nije igrao odbranu, i Duraković je uvijek 1 na 2, nekad ga i 3 igrača napadu po toj strani. Sve što je Tuzla uradila bilo je preko te strane jer se ne vraća krilo da pomaže beku, na škoski višak nas uzimali. Također, prema naprijed, nekada je bio gotovo sam i nije dobio loptu, pravi odlična ubacivanja, Buljubašić ga je baš pokušao proigrati jednom ili dva put, ali pas nije bio precizan. Sa ovim radom doći će sve na svoje, zategnut će se odbrana samo treba vremena.

Belegija je napisao/la:
moram je napisao/la:
Belegija je napisao/la:
Jeleskovic
Legendo, to trebas reći onima koji su vodile pripreme, a ne za čovjeka koji je stigao tu prije 10 dana. Jelešković je profesor, ekipe koje je on pripremao su najspremnije gotovo uvijek, radi sa najvećim profesionalcima iz države.

Seferović je pripremao ekipu, ovo stanje je isključivo njegov rad. Koji je zastario bio i 2005te, a tek sada...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 avg 2023, 22:16

NisamInSajder je napisao/la:
21 avg 2023, 22:07
Ovo je super. Vidi se napredak u odnosu na zadnju utakmicu. Trener kristališe ko šta može igrati i ide tim putem. Sigurno da će pojedini igrači dobiti još popravni, ali nakon toga adio. Samo ja se nadam da će dolazak Hasića napraviti prostor da se Hamza gurne na poziciju špica i da ga napokon iskoristiš u punom potencijalu, ovaj sistem igre više odgovara špicu kao Hamza, nego Renanu, barem ovako na dojam iz ove dvije utakmice. Ziljkić i danas osim gola, tanko, u odbrani ga nema, na vjetrometini je bio Duraković, posebno u prvom dijelu kada je Nukić bio višak u jedno 6-7 napada, dobro je pa Tuzla nije znala iskoristiti. No fakat Ziljkić dok ih trese može se trpiti, mogao bi Pena njega istisnuti iz prvih 11. Štoperski par, dobar, prvi put zajedno, fali još uigravanja, ali ima kvaliteta. Šerbečić, odličan, sviđa mi se što i komanduje ekipom, nekoliko puta saigračima pokazuje gdje trebaju biti da dobiju loptu i nakon toga se otvara šansi i glat prenosiš loptu na polovicu Tuzle. Beganović dobar, Duraković se popravlja, i treba mu vjerovati
Prvo poluvrijeme, odlično. Drugo se dosta palo, Tuzla se slobodila, ali realno pobjeda nije došla u pitanje. Fizički smo baš loši. Osjeti se zjakanje po Sloveniji i poptuno neznanje tadašnjih trenera.

Protiv jačih i opasnijih protivnika bit će teško, no ovakvim radom rezultat će doći.
Meni su štoperi bili loši kao i dosad, 80% duela u nasem šesnestercu je dobila Tuzla city. Dvije stvari koje moramo popraviti fizicka sprema i defanzivni prekid.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 avg 2023, 22:17

Van kopa barem 100 nasih sa tk :D
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2023, 22:17

Belegija je napisao/la:
moram je napisao/la:
Belegija je napisao/la:
Jeleskovic
Nedo Bog da si sudija tebra
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 avg 2023, 22:20

Sve te sto su profesori treba pod mac! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 21 avg 2023, 22:22

Kapiten Sarajeva Ziljkić igrao je pod temperaturom, a po završetku utakmice bilo je vidljivo da je potrošio i zadnji atom snage.

Dugo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, Ziljkić je ostao ispred svlačionice, a nije isključeno da bude morao tražiti dodatnu ljekarski pomoć.

slika

Kapiten i vođa u pravom smislu tih riječi! :bih: :salut:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 avg 2023, 22:22

holyman je napisao/la:
21 avg 2023, 22:17
Van kopa barem 100 nasih sa tk :D
Bio sam odmah do kopa, i bilo je raje koja je dosla maksuz iz Sarajeva.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 avg 2023, 22:25

Koji stoper nam dolazi?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 avg 2023, 22:41

ZutiFKS je napisao/la:
21 avg 2023, 22:38
Protiv Goška subota 2.9. od 16h (preliminarno)
:puke:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 21 avg 2023, 22:49

Ako nista drago mi je jer ona dvojica sa merdiana pjene ko kerovi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 avg 2023, 22:54

esprit24 je napisao/la:
21 avg 2023, 22:06
Ne znam odakle da krenem. Pocetak kao iz snova, do 30 minute moglo je biti 4-0. U drugom poluvremenu smo tako pali da to nije normalno. Od 70 minute pa do kraja Mario Vrancic je napravio osam koraka, ako je neko od forumasa bio na utakmici, lagano je to mogao uociti. Ja da sam u upravi kluba ne bih pustio ni jednog igraca, jer danas se vidjelo da bez obzira na imena nemamo sirinu. Mene samo zanima sta su Seferovic i Mirza radili na pripremama pa su igraci ovako nespremni. Isto me zanima dal je ko od bivse struke gledao Penu, jer lik uopste ne lici na igraca. Danas sam dobio info od jarana, koji je pricao sa nasim novim pomocnim trenerom i lik mu reko da su zatekli izuzetno nespremnu ekipu i ekipu bez neke velike motivacije. Sve u svemu teska jesen nas ceka ali hvala Bogu pa je dobro pocelo.
Nema tu priprene,valja po onom zvizdanu izdrzat,nije ni cudo da Vrancic nije mogao hodat,ko je onaj termin stavio ono je za zatvore,ja mislim da se ni jedna tekma nije igrala u tom terminu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2023, 23:05

bordobijeli je napisao/la:
21 avg 2023, 22:16
NisamInSajder je napisao/la:
21 avg 2023, 22:07

Meni su štoperi bili loši kao i dosad, 80% duela u nasem šesnestercu je dobila Tuzla city. Dvije stvari koje moramo popraviti fizicka sprema i defanzivni prekid.
Odbrana je bila dobra, Tuzla čini se imala preko 10 kornera a dali 1 gol.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], GradKamena2, pitara i 70 gostiju.