pa de ti reci jel messi bio fauliran u sesnaestercu ?? barsa je imala sansi dok je Van Persie bio na terenu. Persie je prestrogo iskljucen. znam da ste isfrustrirani. i ja bih bio da sam na vasem mjestu, ali realno barsa je bila bolja.reddevil16 je napisao/la:KIVI, Molim de mi reci koliko je Barsa imala sansi dok je Van Persi bio na terenu? Pa mi odna reci sta sam gledao.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozda zato sto je bio ofsajd??? uzmi snimku i pogledaj ponovo, i de mi objasni zasto svi ''strucnjaci'' uzimaju vrijeme kada pedro suta loptu, a ne uzimaju vrijeme kada se lopta od pedra odbija do messija??? u prvom slucaju nije bio ofsajd u drugom jeste, a ja sam kontao da se ofsajd svira kad igrac dirne loptu, svjesno ili ne..Dirk je napisao/la:Niste se zalili kad je Barci ponisten cisti gol u Londonu
Celik!3,2,2.
Tim koji neputi šut na gol u 90 min je obična kanta...da je Budućnost iz Banovića gostovala bolju bi igru pokazali..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hannover bi sigurno bolje odigrao, kao i Schalke, a mozda cak i Borussija, ipak oni svi uvale tri komada ''velikom'' Bayernu..Saurman je napisao/la:Tim koji neputi šut na gol u 90 min je obična kanta...da je Budućnost iz Banovića gostovala bolju bi igru pokazali..
Celik!3,2,2.
upravo to napisah maloprije...Saurman je napisao/la:Tim koji neputi šut na gol u 90 min je obična kanta...da je Budućnost iz Banovića gostovala bolju bi igru pokazali..
msm jest protiv Barcelone teško igrat, pogotovo na Nou Campu, al brate, cijelu utakmicu, imat 0 šuteva i onda pričati da je sudija pokrao tvoj tim il da si trebao proć dalje je pričanje nekoj stvari...
Nil Satis Nisi Optimum
BARSA POKRADENA i vise nego ocigledno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Uvijek je tu Buket da im pripomogne. 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
svi pricate o toj statistici....kolko je barca imala suteva kad je prosla chelsea na stamford bridgeu...1 naravno i to u 93 minuti...naravno ni tu ne bi prosli da mafija pomocu sudija nije uradila svoj posao !!
Šta ima sudije joj koja izvlakuša
nisam odavno vidio nemoć jednog tima naspram Barce..

zar nisi gledao real HAHAHAHA !!!!!Saurman je napisao/la:Šta ima sudije joj koja izvlakuša![]()

FK SARAJEVO.
nije ni bayern bio nista bolji.Saurman je napisao/la:Šta ima sudije joj koja izvlakuša![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
- Kontakt:
Ponovo ti ne odgovaras nego siris pricu odgovori mi koliko je Barsa imala prilika odnosno suteva ka golu prije iskljucenja? Molim te!!!!
Sad su se topnici zavukli u mišiju rupu gdje je ta dominacija o kojoj non stop laprdate...pa Barcelona bez dva standardna štopera i vi opet niste mogli uputiti šut na gol u 94 min....komedija tragedija.. 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
svi pricate o toj statistici....kolko je barca imala suteva kad je prosla chelsea na stamford bridgeu...1 naravno i to u 93 minuti...naravno ni tu ne bi prosli da mafija pomocu sudija nije uradila svoj posao !!
-
- Kontakt:
2ili3 što je još uvijek daleko više od Arsenalovih nula na cijeloj utakmici.reddevil16 je napisao/la:Ponovo ti ne odgovaras nego siris pricu odgovori mi koliko je Barsa imala prilika odnosno suteva ka golu prije iskljucenja? Molim te!!!!
ma samo posjed lopte kad covjek vidi sve mu je jasno baa!!! samo mi nije jasno kako neko moze ocekivati i nadati se da prodze duplo gora ekipaa ...pa eto kad su tako jakii sto nisu zabili 3 gola barsi i rjesili problem ba ....drinski_vuk je napisao/la:2ili3 što je još uvijek daleko više od Arsenalovih nula na cijeloj utakmici.reddevil16 je napisao/la:Ponovo ti ne odgovaras nego siris pricu odgovori mi koliko je Barsa imala prilika odnosno suteva ka golu prije iskljucenja? Molim te!!!!
FK SARAJEVO.
imala je barsa prilika. par pokusaja messia, gol messia, stativa adriana, villina prilika, pedrova itdreddevil16 je napisao/la:Ponovo ti ne odgovaras nego siris pricu odgovori mi koliko je Barsa imala prilika odnosno suteva ka golu prije iskljucenja? Molim te!!!!
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- armin arsenalovac
- Kontakt:
svi pricate o toj statistici....kolko je barca imala suteva kad je prosla chelsea na stamford bridgeu...1 naravno i to u 93 minuti...naravno ni tu ne bi prosli da mafija pomocu sudija nije uradila svoj posao !!Saurman je napisao/la:Sad su se topnici zavukli u mišiju rupu gdje je ta dominacija o kojoj non stop laprdate...pa Barcelona bez dva standardna štopera i vi opet niste mogli uputiti šut na gol u 94 min....komedija tragedija..
MORAM VAM PONAVLJAT OVAJ POST JER SE PRAVITE DA NE VIDITE !!!
Ovaj isto papagaj ma ko priča o Chelsea-u......činjenica ja da ste večeras doživili potop u svim segmentima igre...armin arsenalovac je napisao/la:svi pricate o toj statistici....kolko je barca imala suteva kad je prosla chelsea na stamford bridgeu...1 naravno i to u 93 minuti...naravno ni tu ne bi prosli da mafija pomocu sudija nije uradila svoj posao !!Saurman je napisao/la:Sad su se topnici zavukli u mišiju rupu gdje je ta dominacija o kojoj non stop laprdate...pa Barcelona bez dva standardna štopera i vi opet niste mogli uputiti šut na gol u 94 min....komedija tragedija..
MORAM VAM PONAVLJAT OVAJ POST JER SE PRAVITE DA NE VIDITE !!!
-
- Kontakt:
Prije gola Brasa je imala 3 suta 1 u okvir gola (gol) i dva van okvira, Arsenal jedan sut i Gol. A posjed nikad nije mjerilo da si bolji ili da ces pobjediti. Ako pratis fudbal onda to trebas da znas!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.