Isto da ja izvalim, da sam se dobro tukao protiv Khabiba, 10x me zavalio ljevicom, al' Bajo moj sa desnom samo jednom.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I protivniku je vruce i tesko vrijeme al nisam kod njih upratio da su riknuli kao naši. Kod nas poslje 50 minute Avram, Ziljkic, Vrancic, Hamza, Šerbercic ne mogu ljudi vise hodati, grcevi, nesvjestica. Danas je Rozmanu trebalo 8 izmjena da zatvori utakmicu kako treba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 22:54Nema tu priprene,valja po onom zvizdanu izdrzat,nije ni cudo da Vrancic nije mogao hodat,ko je onaj termin stavio ono je za zatvore,ja mislim da se ni jedna tekma nije igrala u tom terminu.esprit24 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 22:06Ne znam odakle da krenem. Pocetak kao iz snova, do 30 minute moglo je biti 4-0. U drugom poluvremenu smo tako pali da to nije normalno. Od 70 minute pa do kraja Mario Vrancic je napravio osam koraka, ako je neko od forumasa bio na utakmici, lagano je to mogao uociti. Ja da sam u upravi kluba ne bih pustio ni jednog igraca, jer danas se vidjelo da bez obzira na imena nemamo sirinu. Mene samo zanima sta su Seferovic i Mirza radili na pripremama pa su igraci ovako nespremni. Isto me zanima dal je ko od bivse struke gledao Penu, jer lik uopste ne lici na igraca. Danas sam dobio info od jarana, koji je pricao sa nasim novim pomocnim trenerom i lik mu reko da su zatekli izuzetno nespremnu ekipu i ekipu bez neke velike motivacije. Sve u svemu teska jesen nas ceka ali hvala Bogu pa je dobro pocelo.
Prvu put da se nadam kiši za vrijeme utakmice, kad je danas bilo onako vruće mogu mislit kako će dole biti, nadam se da će naši tražiti zamjenu domaćinstava.
Neko ti je hakovao profil, nema sanse da ti pises ovako afirmativno
To je vec najveci nivo bezobrazluka
Da, bas
Podvojio se ko brat @fcum. Sad ce ovaj negativni da se povampiri poslije ponoci.
To ce biti nehumano igrat tamo po toj zegi,Velez zato stavio protiv listice u pola deset a nasi moraju u 16 igrat,mora neko reagovati jer to je pokusaj ubistva,izmorice se igraci kao da su 2 tekme za redom igrali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2023, 00:07To je vec najveci nivo bezobrazluka
Nek omoguce nocnu utakmicu ili nek zamjene domacinstvo
Kad su mogli Zrinjskom iz "istog razloga" sto bi nas odbili.Borac isto mijenja kako im qurcu cejf
Ne samo to, nego Rozman ocito cilja na krila koja ulaze u sredinu i igraju suprotnom nogom. Realno, koji ce nam qrac klasicni winger Kyeremeh u ovoj formaciji?BordoBBoja je napisao/la: ↑22 avg 2023, 00:42Da, bas
Izbaci igraca koji je dao gol, koji se vraca i pomaze u odbrani konstantno, da ubacis lika koji samo zuji ko muha bez glave
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, huntingseason, ledesma, rimljanin90 i 59 gostiju.