English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Brokula
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Brokula » 22 avg 2023, 00:17

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 00:01
Jedva Arsenal Bgm.
Osim one kombinacije Rice-Eddie u prvom poluvremenu totalno bezidejno.
Mučenje.
Nketiah 2 zicera, penal, Martinelijeva sansa koja je trebala biti zicer. Sasvim dovoljno protiv ekipe koja se branila u petercu sa ovakvom Frankenstajn formacijom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2023, 00:19

topnik1 je napisao/la:
22 avg 2023, 00:07
gaston je napisao/la:
Jedva Arsenal Bgm.
Mučenje.
:mrgreen: :urnebes:
A kako bi trebalo biti protiv duplog bloka ,i protiv Artete i negovih izmisljanja,Havertza i ostalih srqnja ,vec sam pisao dobro je pa se uzelo 6 bodova u prva dva kola.
Partey na beku
Gabriel na klupi
Withe na stoperu
Saliba premjesten lijevo
Tomijasu kao druga opcija na desnom beku ,igra kao prva opcija na lijevom(tirneya nema na klupi,zinch nedovoljno fit)
Trosard u nemilosti Artete.
Jesus zglajzo
Arteta izmislja toplu vodu,bolje od ovoga i ne moze,tek kad nas neko iznabija vratit ce njima Arteta pozicije,i pojesti sva qovna sto je posrao .
Pa nisam ja brate nista lose mislio.
Nije ovo ništa novo.
Ja od pocetka brujim kako je Arsenal qrina koja je imala Lesterovsku sezonu koju nisu znali iskoristiti.

Borba za LP ove sezone je realnost, i tu nema nista lose.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 00:27

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 00:19
topnik1 je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Jedva Arsenal Bgm.
Mučenje.
A kako bi trebalo biti protiv duplog bloka ,i protiv Artete i negovih izmisljanja,Havertza i ostalih srqnja ,vec sam pisao dobro je pa se uzelo 6 bodova u prva dva kola.
Partey na beku
Gabriel na klupi
Withe na stoperu
Saliba premjesten lijevo
Tomijasu kao druga opcija na desnom beku ,igra kao prva opcija na lijevom(tirneya nema na klupi,zinch nedovoljno fit)
Jesus zglajzo
Arteta izmislja toplu vodu,bolje od ovoga i ne moze,tek kad nas neko iznabija vratit ce njima Arteta pozicije,i pojesti sva qovna sto je posrao .
Nije ovo ništa novo.
Ja od pocetka brujim kako je Arsenal qrina koja je imala Lesterovsku sezonu koju nisu znali iskoristiti.

Aj ne seri casti ti,pa za sta ce se onda liverpul boriti za ispadanje ili konferencijsku ligu :urnebes: :urnebes:
Ako je tebi ovo qarna a Liverpul izgleda bar jedno 3x gore sta onda vama predvidjas borbu za titulu ako dovedete 6-icu :rol: :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 avg 2023, 00:31

Arteta taktički sakriva karte, prošle sezone se od starta krenulo all in i nije sretno završilo,.Treba tempirat formu da bi za završnicu bili maksimalno spremni, bitno je bodove skupljati i da je odbrana poprilično zategnuta bez obzira na rokade.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 22 avg 2023, 00:31

Ma pusti gastona, zna da ga ceka borba ligu konferencije pa se malo tjesi trolanjem :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2023, 00:34

topnik1 je napisao/la:
22 avg 2023, 00:27
gaston je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:

Partey na beku
Gabriel na klupi
Withe na stoperu
Saliba premjesten lijevo
Jesus zglajzo
Nije ovo ništa novo.

Aj ne seri casti ti,pa za sta ce se onda liverpul boriti za ispadanje ili konferencijsku ligu :urnebes: :urnebes:
Ako je tebi ovo qarna a Liverpul izgleda bar jedno 3x gore sta onda vama predvidjas borbu za titulu ako dovedete 6-icu :rol: :rol:
Pa nezz šta je smiješno bato.
Uporedi ekipe eto pa mi kaži ko bi osim Ricea startao za Liverpool.
Eventualno Odegaard ili Martineli. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 22 avg 2023, 00:42

Pa ako pricas o onome Liverpoolu od pre jedno 3 godine onda si u pravu... U ovome danas bi bukvalno svi startali cak i Saka pre Salaha i Vajt pre Arnolda
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 00:50

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 00:34
topnik1 je napisao/la:
22 avg 2023, 00:27
gaston je napisao/la:

Nije ovo ništa novo.

Pa nezz šta je smiješno bato.
Uporedi ekipe eto pa mi kaži ko bi osim Ricea startao za Liverpool.
Eventualno Odegaard ili Martineli. :mrgreen:
To ti nemi hoces reci da u ekipi liverpula nema mjesta za Salibu,Parteya,Saku,Zinchenka,Jesusa ?
Pa to sto su igraci Liverpula bili masine prije dvije sezone ne znaci da su jos uvjek niti igraju imena ,Arnold na beku kamikaza(osim sto nudi nprijed,nazad je horor ),Robertson dobro ispuhao jos prosle god,Salah vise nije tako ubojit kao sto je bio,Darwin ,Gakpo,Diaz,Jota dobri igraci za dubinu rostera niti jedan od njih nije na nivou (Jesusa,Sake,Martinelija),Sobo i Mec dobri igraci koji tek treba da odigraju nesto kod vas,Van Dajk,Alison,Salah (iako dosta slabiji nego prije)vrhunski koje imate uz Robu i Trenta kada su u formi ,ja recimo kombinovano od dvije ekipe bi izveo ovako nesto Alisson Trent(neka ti bude :mrgreen: ) Saliba Van Dajk Robertson(eto ti i on) Partey Rice Odegard Salah Martineli Saka (Saka ako je mogo igrati lijevog beka moze i lijevo krilo :mrgreen: )I to je objektivno.Dokk bi recimo ja u ovaj Arsenal iz Liverpula ubacio samo Allisona,Van Dajka i Salaha.
To sto vi navijaci Livce mislite da je jos uvjek 2020god ybg to je vec vas problem :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2023, 00:58

Tačno sve, osvaja Arsenal.

Edit: **** ti ba hljeb, cuj niko nije nivo Jesusa :urnebes:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 01:02

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 00:58
Tačno sve, osvaja Arsenal.

Edit: **** ti ba hljeb, cuj niko nije nivo Jesusa :urnebes:
Jesu ba kako nisu Darvin,Jota,Diaz ,Gakpo sve same igracine :rol: :rol: :rol:
A realnost da od svih njih ne mozes sastaviti Martinelija :rol: :rol:

EDIT: sto si nervozan :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2023, 01:05

Strašni Martineli sa 30 golova u karijeri.

Zar nema hudnik Jota 8 golova u 13 utakmica protiv Arsenala? :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 01:12

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 01:05
Strašni Martineli sa 30 golova u karijeri.

Zar nema hudnik Jota 8 golova u 13 utakmica protiv Arsenala? :mrgreen:
Pa protiv Sokratisa,Mustafija,Luiza,Mitland Nilsa,i ja bi zabio makar 3-4 gola :mrgreen:
Ili mi ti pokusavas reci da je Jota bolji od Jesusa ,Martinelija?
I nije bit sta ce i dal ce Arsenal osvojiti nesto jer jos uvjek postoji City koji je jaca ekipa,pa i vi ste imali ekipcinu 3-4 godine pa niste osvajali bas sve svake godine(blizu bili jeste) ali ste uspjeli osvojiti i ligu i ligu prvaka,kupove ,a bili ste realno top tri kluba u evropi ,ybg isprijecio se Pep i masinerija City nista bolje nece proci ni Arsenal ako bude konkurentan u narednim sezonama :mrgreen:
I ybt Brokula ako te on nervira ne moras pljuvati sve vezano za Arsenal :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2023, 01:15

Ma pao 3+ :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 01:23

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 01:15
Ma pao 3+ :mrgreen:
Tacno sam znao da ces nesto zayebat :mrgreen: :urnebes:
Navlio ko mutav yebote i Arsenal i Liverpul znas kako to ide svako svoga konja hvali :mrgreen:
Dje ces igrti 3+ protiv Palace ,pa ni prosle godine nam nisu dali gol kuci a mi njima dali samo 2 ,trebao si pitati :mrgreen: :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2023, 01:24

Da je igrao napadač levela Jesusa prošlo bi. :beba:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 01:27

gaston je napisao/la:
22 avg 2023, 01:24
Da je igrao napadač levela Jesusa prošlo bi. :beba:
I to si upravu :rol: :rol: :rol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 avg 2023, 01:35

Alisson
TTA Saliba VDijk Robertson
Partey Rice
Saka Salah Martinelli
Jota/Jesus

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 22 avg 2023, 01:49

Rosicky je napisao/la:
22 avg 2023, 01:35
Alisson
TTA Saliba VDijk Robertson
Partey Rice
Saka Salah Martinelli
Jota/Jesus
Ta defanzivna rupa nikom ne treba. White all day every day

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 22 avg 2023, 05:53

:lol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 avg 2023, 08:19

Čuj Chelsea doveo opet igrača, nekog golmana, ja kluba i autobuske stanice :roll:
Ekipa od milijardu u borbi za opstanak. Fina priča.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.