A Marinovic, Cala?holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.
Ne znam jesam li koga zaboravio.
Svi navedeni trenutno su BEZ angažmana u seniorskom nogometu.
Ovo sad je prvi put da smo svi ujedinjeni i zadovoljni izborom trenera i SD. Titula ne smije doći u pitanje, zbijmo redove!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 22 avg 2023, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 avg 2023, 07:20Sve se slazem, osim s tom zastavomBosniak10 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 22:22Kapiten Sarajeva Ziljkić igrao je pod temperaturom, a po završetku utakmice bilo je vidljivo da je potrošio i zadnji atom snage.
Dugo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, Ziljkić je ostao ispred svlačionice, a nije isključeno da bude morao tražiti dodatnu ljekarski pomoć.
Kapiten i vođa u pravom smislu tih riječi!![]()
![]()
![]()

Veći je Zilka bošnjak od tebe pa bar 10 puta
Hurtic, Jesic, Janos, Repuh, Marinovic. Jedini Vinko vodi nekoga.holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.
Ovo sad je prvi put da smo svi ujedinjeni i zadovoljni izborom trenera i SD. Titula ne smije doći u pitanje, zbijmo redove!
Kakva titula, čovjeku prva sezona.holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.

Samo dugoročni projekti sa trenerima kad imaju kvalitet, ne može uspjeh doći preko noći.
Joj ispade Zrinjski PSG, pa im ne može niko ništa 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pisali smo ovde kako će nas Tuzla ubiti po krilima jer napadaju visoko sa bekovima, a nešto se ne sjećam da su nam štetu napravili po krilima. Svim igračima poštovanje za ono što su napravili jučer po onakvom vremenu, a Durakoviću i Beganoviću posebno jučerašnju partiju, trčali su 90 minuta.
-
- Kontakt:
Naravno treba podrzati Rozmana al 3 mjesto s ovom ekipom i Repuh moze biti, svi ocekujemo više.Bosniak10 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:21Kakva titula, čovjeku prva sezona.holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.
Ovo sad je prvi put da smo svi ujedinjeni i zadovoljni izborom trenera i SD. Titula ne smije doći u pitanje, zbijmo redove!Sergej ni Evropu nije izborio pa evo sad Zrinjski melje sve redom. Ove sezone TOP 3 ne smije doći u pitanje i zaganjati kup. Rožman ako to ostvari dat na vođenje još 4 godine i lagano će i titula i sve doći aBd. Imajte malo realna očekivanja ipak je Zrinjski dosta bolji i dalje nažalost pogotovo sa ovim parama koji će uzet...
Samo dugoročni projekti sa trenerima kad imaju kvalitet, ne može uspjeh doći preko noći.
Sramotna igra, ali nije ni čudno, obzirom na rad ili bolje reći nerad prethodnog trenera i ostatka stručnog štaba. Valja sada iza njih čistiti, ispravljati, uvezivati kako treba, itd, a nije to lako. Isto kao kada ti majstor sjebe komplet kupatilo, od ploćica pa nadalje, ti ga otjeraš, a onda naredni majstor ispravlja njegove greške. Tako i ovo isto. Imamo dobru ekipu samo što nisu na nivou na kojem mogu i trebaju biti. Nije ovo ni 50% njihovih mogućnosti.
Simon Rožman - podrška! Igrači - podrška.
SVI NA KOŠEVO!
Simon Rožman - podrška! Igrači - podrška.
SVI NA KOŠEVO!
Boldirani tek došli i hvala Bogu nisu ih ovi ni imali vremena dugo "spremati", ovi ostali već u značajnom padu u odnosu na vrijeme kada su došli, Renan i Francis meda ne mogu poslije 60 minute...bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 09:44Ima nesto i do igraca Buljubašić, Durakovic, Zeljković, Francis, Renan, Beganovic su vrlo dobro spremni.
Zadnja izmjena: collector, dana/u 22 avg 2023, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
sRaMoTnA iGrA - rekao bi neko mi ispušili sa tri gola u mreži, a mi dobili - kakvi kvazi stručnjaci 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Bas tako.
Ne znam kakva sramotna igra.
Osjetio se pad u igri ali to je do fizicke spreme prosle garniture i ovog termina za tekmu.
Tuzla nije stvorila ni jednu priliku kroz igru full odsjeceni a pogledajte kako su dobro igrali prosle tekme.
Onaj sto kaze Vrancic od 70 min nije potrcao, pa i nije jer je igrao do kraja povrijeden a nismo imali izmjene jer smo ubacili Serbecica. Rozman mu rekao da stisne i ide na poluspica.
Koliko sam ja njih zaboravio auTETRAPAK je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:14Hurtic, Jesic, Janos, Repuh, Marinovic. Jedini Vinko vodi nekoga.holyman je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Od gladbaha do danas vodili su nas Uscuplic, Musemic, Sablic, Vasoski, Fedjotti, Obuća, Varesanovic, Dogan.
Samo marinovic vodi nekoga i to vodi ove svoje, samo njih i moze
NEMA NAZAD
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ko i vecina dijasporaca i žitelja sandzaka, tespih, ljiljani i veci bosnjak. jasta je, ako je visociji od 189 jedino visociji a veći jokBosniak10 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:14AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 avg 2023, 07:20Sve se slazem, osim s tom zastavomBosniak10 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 22:22Kapiten Sarajeva Ziljkić igrao je pod temperaturom, a po završetku utakmice bilo je vidljivo da je potrošio i zadnji atom snage.
Dugo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, Ziljkić je ostao ispred svlačionice, a nije isključeno da bude morao tražiti dodatnu ljekarski pomoć.
Kapiten i vođa u pravom smislu tih riječi!![]()
![]()
![]()
Veći je Zilka bošnjak od tebe pa bar 10 puta![]()

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Protiv Veleža naši stavili subota 20:30h
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Zar nije neko pisao da igraju Zeljo Tuzla u subotu u 9? Ne mogu bit dvije utakmice u Sarajevu isti dan, a kamoli tako blizu s vremenom. Neko ce morat pomjerat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Druže ne znam šta očekujete od čovjeka da uradi nakon fazon dvije sedmice. Povrh toga jučer prevruće bilo a naši ostavili snagu u prvom poluvremenu, onda TC krenula da igraju kao mi ali brzo su ispuhali. STRPLJENJA I VREMENA!Novinar: "Gospodine Mourinho, kako komentirate činjenicu da je Bayern u odnosu na Inter imao 70% posjeda lopte."
Mourinho: "Šta, čak 70%? Zanimljivo, kako god, neka oni svoj posjed nose kući, mi ćemo trofej."
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa daj pročitaj malo prije nego što nešto napišeš. Fino ti piše u prvoj rečenici ili si samo pročitao "sramotna igra" i stao si sa čitanjem.

Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, huntingseason, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, rimljanin90, roccosiffredi, StarmoCity i 127 gostiju.