FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jako racionalno odluka.Dovesti momka prije mjesec i pol i onda ga maknuti.Sad ide priča neka iz naftalina kako zabušava na treningu ha hu , gluposti čiste.Jedan od razloga što nam je Zrinjski miljama pobjegao već.Nema opravdanja za ovu odluku ako se ispostave tačno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Uh nadam se da je ovo novinarska podvala. Zeljkovic mi izgleda sasvim korektan igrac u svakom smislu.
Rozman ko Jesic onda, maltene odmah po dolasku otjerao trojac Tatomirovića, Puzigacu i Barica, sva trojica iz šampionske postave.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
U pravu si brate, nego me syeba članak, ne znam ni šta pišem.H8Z7 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:44Trojica druže, Šerbečić igrao, Zeljković igrao, Ikić igrao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:37Ček malo, možda je patka. Pa dvojica su mu od četvorice "otpisanih" jučer igrali.
Normalna stvar je da trener prekriži neke igrače ali Zeljkovićaznači biti će još dovođenja u vezni red ili neki akademac.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam sta radi u ovoj grupi Zeljkovic momak do sad odigrao sve sasvim korektno. Ostali mogu ici sto se mene tiče vec sad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Totalno mi svejedno. Taman da mi je babu otpisao.
Nek križa i radi šta on misli da treba. Jedino je bitno da konačno budemo ondje, gdje trebamo biti.
Nek križa i radi šta on misli da treba. Jedino je bitno da konačno budemo ondje, gdje trebamo biti.
The saddest thing in life is wasted talent.
Za Zeljkovića ne vjerujem. Ali ako je Simon tako odlučio stojim iza toga. U potpunosti odriješene ruke treba im dati!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sta je Jakirovic uradio kad je dosao u Rijeku? Otpidao odma sve koji mu se ne uklapaju u sistem i igru koju zeli,tako i Rozman,jel treba da forsira nesto sto ne voli? Cuj pravi mjesta za Juraldziju bas onako cudno haha pa on ga je i doveo logican slijed
Sve potpisujem, pogotovo ovo za Zrinjski.Samo se nadam da ce nam neko iz kluba uskoro javno reci jel ove sezone cilj titula ili Evropa (odnosno Konferencijska liga koja nam nista osim mrvica nece donijeti).Suki46 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:48Jako racionalno odluka.Dovesti momka prije mjesec i pol i onda ga maknuti.Sad ide priča neka iz naftalina kako zabušava na treningu ha hu , gluposti čiste.Jedan od razloga što nam je Zrinjski miljama pobjegao već.Nema opravdanja za ovu odluku ako se ispostave tačno.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 22 avg 2023, 17:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nadam se da ovo nisu istine razumijem da Rožman možda hoće dirigenta na poziciji zadnjeg veznog kao Buljubašića, ali on će odmarat sigurno svaku četvrtu utakmicu prljavi posao poput jučerašnjeg trebaju odrađivat Zeljković i Balta. Za Šerbečića smo iskihali pare, dočekali ga da se oporavi sad kao ćao niđe veze. Za Ikića mi je jedino razumljivo.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ne mogu da za Baltu vjerujem ako je to istina. Odmah da mu se nahebem famije za takav potez.
-
- Kontakt:
Nesto ne vjerujem u ove navode...
Ovo mi lici kao pokusaji udara iz vana.
Jucer ljudi igrali a danas ih otjerao nema logike
Ovo mi lici kao pokusaji udara iz vana.
Jucer ljudi igrali a danas ih otjerao nema logike
Ma mi nemamo cilja.Mi ga imamo u 6 7 mjesecu , od 8-10 mjeseca nam je cilj samo da se ne raspadnemo i trenera ne promjenimo.Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:52Sve potpisujem, pogotovo ovo za Zrinjski.Samo se nadam da ce nam neko iz kluba uskoro javno reci jel ove sezone cilj titula ili Evropa (odnosno Konferencijska liga koja nam nista osim mrvica nece donijeti).Suki46 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:48Jako racionalno odluka.Dovesti momka prije mjesec i pol i onda ga maknuti.Sad ide priča neka iz naftalina kako zabušava na treningu ha hu , gluposti čiste.Jedan od razloga što nam je Zrinjski miljama pobjegao već.Nema opravdanja za ovu odluku ako se ispostave tačno.
Ali pazi ovo Traku ostaviti i neotpisati a maknuti Samira i Besima

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jedina obješnjenje da trazi veznjake koji znaju igrati lopte i koji su tehnicki dobro potkovani,vidimo i da Buljubasica koristi na zadnjem veznom iako nije po nekoj prirodi to,ali zato nemamo problem da iznesemo loptu sa njim,kao npr sa Baltom(dajem primjer nekog "razbijaca"). I Zeljkovic je veznjak koji je više okrenut defanzivi nije neko ko ce "igrat lopte".ElCartel11 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:50Ne znam sta radi u ovoj grupi Zeljkovic momak do sad odigrao sve sasvim korektno. Ostali mogu ici sto se mene tiče vec sad.
Vidjet cemo,Sanel(autor texta) je bio jucer dole na tekmi pored terena možda zna nešto više

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 avg 2023, 17:59, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bitno je da se yebe familija, a yebo to je li se nešto desilo što mi ne znamo.Kockoglavi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 17:54Ne mogu da za Baltu vjerujem ako je to istina. Odmah da mu se nahebem famije za takav potez.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa naši igrači i generalno igrači u ovoj našoj ligi ne znaju šta je takmičenje. Igraju rekreativno, onako kako se na poligonu igra. Nema tu puno igrača. Pitanje je samo da li može naučiti da igra ili ne. Da zna - ne zna skoro nijedan.
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 22 avg 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nista, nadati se da ce Rožmanov i Ibricicev pulen Hasic sa 65 minuta igranja u nogama u zadnjih skoro godinu dana (pola toga u prijateljskim utakmicama) sto prije proigrati.
E cuj da prekrizi Zeljkovica, decko najspremniji igrac u ekipi i dosao je prije dva mjeseca. Mislim da je clanak glupost i nadam se da ni za Baltu nije istina.
- f0rest1946
- Kontakt:
I opet placati raskide ugovora..
Napustit ce par igraca ali za Zeljkovica nesto ne vjerujem
Napustit ce par igraca ali za Zeljkovica nesto ne vjerujem