FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Oštra kritika upravo ide na slabu realizaciju udarnog trojca prije svega tu mislim na Villu pa večeras je trebalo biti najmanje 5:1...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
5:0 ne 5:1Saurman je napisao/la:Oštra kritika upravo ide na slabu realizaciju udarnog trojca prije svega tu mislim na Villu pa večeras je trebalo biti najmanje 5:1...
Sad si tek nayebaoSaurman je napisao/la:Oštra kritika upravo ide na slabu realizaciju udarnog trojca prije svega tu mislim na Villu pa večeras je trebalo biti najmanje 5:1...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kako nisam vidio,jbte,e to su te situacije koje se trebaju rjesavati.Alves je strasan,ponekad me i nervira ta njegova nesebicnost,jer uvijek zeli asistirati(bas kao i u ovoj situaciji).Ionako je bio u naletu,samo da je raspalio po njoj,zavrsila bi u golu na silu ako trebaizzo je napisao/la:Vidio si onu situaciju kad su Alves i Messi sami pred golmanom (kad im je Xavi izbacio citavom odbranu onim pasom) , Alves može da puca i onda nešto između šuta i asistencije za Messia - nidje vezeono se MORALO zabiti po svim mogucim logikama, ali eto kod nas ni to ne ide u gol
Sto se tice rezultata o kojem pricamo,najrealnije bi bilo mozda nekih 6-0 za Barcu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nema portilo nijednog navijaca da navija duze od 74 dana.. jbg nismo svi ko ti poceli navijati za svoj tim kad su bili 12. na tabeli nego kad su bili najjaci i imali sve "galaktikose" u timu, osvajali sve.. tebi je sigurno tad bio tezak izbor.. to sto sad ne mogu meda, ti stavljas opet kao svoju prednost jer si kao odan... hmm coban
prestani bgt srat' ljudima oko tog navijanja...
ima nas koji navijaju duze za svoje klubove od tebe duplo pa se ne ku*ce tim svakim postom...
ser del barça es el millor que hi ha !
Samo mu treba reci : Jest u pravu si, ja navijam za Barsu od prošle godine, ali meni dobro pravoScof1eld je napisao/la:nema portilo nijednog navijaca da navija duze od 74 dana.. jbg nismo svi ko ti poceli navijati za svoj tim kad su bili 12. na tabeli nego kad su bili najjaci i imali sve "galaktikose" u timu, osvajali sve.. tebi je sigurno tad bio tezak izbor.. to sto sad ne mogu meda, ti stavljas opet kao svoju prednost jer si kao odan... hmm coban![]()
prestani bgt srat' ljudima oko tog navijanja...
ima nas koji navijaju duze za svoje klubove od tebe duplo pa se ne ku*ce tim svakim postom...
A onda cu ja otici na temu Reala i malo ih propitati neke osnovne stvaru u vezi Reala ,a i same Primere - cisto da ih kolektivno obrukam njihovim neznanjem
Na pitanje koga bi zelio u cetvrtfinalu Abidal odgovara: "Lyon, jer sam igrao za njih, a ujedno bi to znacilo da ce Real ispasti!" Koji kralj jbt 
Don't hate what you don't understand.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma Abidal kralj,kako samo volim tog covjeka,nenormalno gotivan lik.Beton u odbrani,a uz to i pravi onaj mangup.Veceras Van Persie glumi nesto,dobro je i prosao,mogao ga je Abi trehnuti dobro.I kasnije se zali Persie "joj sudija,ovaj me za vrat uFati'o kmeee"

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
xaviesta je napisao/la:Na pitanje koga bi zelio u cetvrtfinalu Abidal odgovara: "Lyon, jer sam igrao za njih, a ujedno bi to znacilo da ce Real ispasti!" Koji kralj jbt
al' tako će i biti
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
hodža je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Na pitanje koga bi zelio u cetvrtfinalu Abidal odgovara: "Lyon, jer sam igrao za njih, a ujedno bi to znacilo da ce Real ispasti!" Koji kralj jbt
![]()
legenda
al' tako će i biti
ako Lyon bude podcijenjen ko prošle godine (od kladionica )hoćemo odigrati dvicu ili X2
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Robovlasnik
- Kontakt:
Imate par stranica prije kada sam lijepo rekao da ce jedan covjek da odluci utakmicu INIESTA
i kao sto rekoh ...
)) Adio djeco
Samo sam ofulao rezultat 5 : 1 al' et blizu sam bio
Sljedeci protivnik hmmmm Real / lyon - Milan ili Manco

Samo sam ofulao rezultat 5 : 1 al' et blizu sam bio
Sljedeci protivnik hmmmm Real / lyon - Milan ili Manco
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Naravno da se Arsenal ima pravo ljutiti , nisu igrali uopste...
Kao prvo u ovih 180 minuta Barca je duplo vise ostecena....
Sjetite se Messijevog gola , bilo bi 2:0 mozda na kraju i 5:0 , sjetite se na 2:1 za Arsenal onog igranja rukom Arshavina koje je bilo ocigledno....
Sjetimo se smjesno ne dosudjenog penala nad Messijem kad ga je Diaby pokosio...????
Ono za RVP je diskutabilno, ali to je moglo biti 2gi zuti a moglo i ne biti...On je bio bezobrazan citavu utakmicu , imao je zuti , par ispada , i naravno da je cuo zvizduk i naravno da je vidio da su Abidal i Biskvit stali kao i Valdez...
No to nije toliko ni bitno.... Barcelona je duplo bolja ekipa od Arsenala, obrukali su ih posteno , dali su ljudi go , tako sto ni sami nisu mogli vjerovati...Mogli su primit sigurno jos 6 golova, ali losa realizacija i dibro postavljanje golmana....
Arsenal moze biti prezadovoljan, jer svaki objektivan covjek koji je sagledao 180 minuta moze zakljuciti da je Barcelona hladno pokradena, medjutim kad je na Emiratima se desilo sto se desilo , mi smo se pomirili sa tim , to je tako, to ej fuddbal....Vjerovali smo da smo mnogo jaci i bolji... sto smo i demonstrirali....
Zaljenej na ovo ono moze se okaciti macku rep, jer nismo djeca ljudi... svi mi imamo iste oci i vidio sve gotovo isto...Naravno da ce ljudi koji vole Arsenal reci da su pokradeni a ljudi znaju ustvari da ih sudije guraju svih 180minuta....
Ona valjutanja na sred terna i golmana i igraca su presmjesna zaista...
Arsenal gotivim ali su zaista samo dobra ekipa...
Barca : Danas je moj covjek Andres Lujan Iniesta pokazao zasto je daleko najbolji vezni igrac planete...Toliko je pokretljiv , toliko prodoran, toliko nepredvidiv, toliko dobar pas ima, toliko elegantan, toliko spretan, toliko voli Barcelonu i toliko se zalaze...On je jednostavno Iniesta i misljenja sam da je on , naravno uz pomoc ostalih magionicara presudio ovu utakmicu....
Odusevio me Mascherano, jer kad su Romarioooo i ostali idoli sa ovog foruma govorili i svrstavali ga kao otpadak ja sam znao da je taj igrac izrod i nevjerovatnih kvaliteta...kad ga jedan Messi nahvali koda je on, onda znate o kakvom je igracu rijec...Toliko je borben i toliko jak i inteligentan....Pasovi su mu postali jaca strana i njegov mozak..
Messi na nivou...
Podbacio mi je malo David ali nista strasno , odigrao je solidno, mogao je zabiti 2-3 gola ali desi se....
Jednostavno kada su nam igraci ovoliko motivirani , nema tima koji ne moze biti pregaze...
Ovo je fudbal koji nikad niko nece igrati jer ovi ljudi su jednostavno fenomeni.....Svaki igrac je psihicki i fizicki stabilan , svaki igrac zna igrat lopte , poceo od Valeza koji cesto igra prenosioca ili Libera , pa do Stopera koji igraju veznjake...To je jedini tim koji trci 90 minuta pressing a da na njima ne vidis trunku umora -......Dokaz da su fizicki predominantni...
Tim koji svojom igrom tjera druge da budu bolji ida uce, a na kraju krajeva i da se dive...
Magija je ponovno krenula ,nadam se da Abi i masche nisu ozbiljno povrijedzeni....

Sjetite se Messijevog gola , bilo bi 2:0 mozda na kraju i 5:0 , sjetite se na 2:1 za Arsenal onog igranja rukom Arshavina koje je bilo ocigledno....
Sjetimo se smjesno ne dosudjenog penala nad Messijem kad ga je Diaby pokosio...????
Ono za RVP je diskutabilno, ali to je moglo biti 2gi zuti a moglo i ne biti...On je bio bezobrazan citavu utakmicu , imao je zuti , par ispada , i naravno da je cuo zvizduk i naravno da je vidio da su Abidal i Biskvit stali kao i Valdez...
No to nije toliko ni bitno.... Barcelona je duplo bolja ekipa od Arsenala, obrukali su ih posteno , dali su ljudi go , tako sto ni sami nisu mogli vjerovati...Mogli su primit sigurno jos 6 golova, ali losa realizacija i dibro postavljanje golmana....
Arsenal moze biti prezadovoljan, jer svaki objektivan covjek koji je sagledao 180 minuta moze zakljuciti da je Barcelona hladno pokradena, medjutim kad je na Emiratima se desilo sto se desilo , mi smo se pomirili sa tim , to je tako, to ej fuddbal....Vjerovali smo da smo mnogo jaci i bolji... sto smo i demonstrirali....
Zaljenej na ovo ono moze se okaciti macku rep, jer nismo djeca ljudi... svi mi imamo iste oci i vidio sve gotovo isto...Naravno da ce ljudi koji vole Arsenal reci da su pokradeni a ljudi znaju ustvari da ih sudije guraju svih 180minuta....
Barca : Danas je moj covjek Andres Lujan Iniesta pokazao zasto je daleko najbolji vezni igrac planete...Toliko je pokretljiv , toliko prodoran, toliko nepredvidiv, toliko dobar pas ima, toliko elegantan, toliko spretan, toliko voli Barcelonu i toliko se zalaze...On je jednostavno Iniesta i misljenja sam da je on , naravno uz pomoc ostalih magionicara presudio ovu utakmicu....
Odusevio me Mascherano, jer kad su Romarioooo i ostali idoli sa ovog foruma govorili i svrstavali ga kao otpadak ja sam znao da je taj igrac izrod i nevjerovatnih kvaliteta...kad ga jedan Messi nahvali koda je on, onda znate o kakvom je igracu rijec...Toliko je borben i toliko jak i inteligentan....Pasovi su mu postali jaca strana i njegov mozak..
Messi na nivou...
Podbacio mi je malo David ali nista strasno , odigrao je solidno, mogao je zabiti 2-3 gola ali desi se....
Jednostavno kada su nam igraci ovoliko motivirani , nema tima koji ne moze biti pregaze...
Ovo je fudbal koji nikad niko nece igrati jer ovi ljudi su jednostavno fenomeni.....Svaki igrac je psihicki i fizicki stabilan , svaki igrac zna igrat lopte , poceo od Valeza koji cesto igra prenosioca ili Libera , pa do Stopera koji igraju veznjake...To je jedini tim koji trci 90 minuta pressing a da na njima ne vidis trunku umora -......Dokaz da su fizicki predominantni...
Tim koji svojom igrom tjera druge da budu bolji ida uce, a na kraju krajeva i da se dive...
Magija je ponovno krenula ,nadam se da Abi i masche nisu ozbiljno povrijedzeni....
Samo da se složim i podcrtam ovo.Andres je napisao/la:Naravno da se Arsenal ima pravo ljutiti , nisu igrali uopste...
Messi na nivou...
![]()
![]()
![]()
![]()
Iniesta je bio kljucni covjek utakmice sa svojim prodorima i vizijom ,kod sva tri gola je ucestovao u akciji (cak i u akciji kad je bio penal nad Pedrom)...on je zlatni decko Barcelone i najbolji veznjak svijeta
Mascherano je nenormalno borben i fizicki prejak igrac, veceras je odigrao odlicno i obavio besprijekorno sve svoje zadatke na terenu (kao i nekoliko zadnjih utakmica) malo mu je trebalo vremena da se uklopi u sistem Barce ali sad se uveliko pokazuje o kakvom se pojacanju i igracu radi...nije on tek tako kapiten Argentine.
Villa je promašio 3 mrtva zicera
Sanchez_8 je napisao/la:Gotivim Barsu vise nego Arsenal ali mi je drago sto je Arsenal uzeo prvu tekmu jer ce veceras biti demonstracija sile Barse , ocekujem jedno tri razlikehendikep na Barsu 1/1 sve je to poklon danas
Barcelona je jedan i jedini favorit za osvajanje Lige Prvaka.
Svi drugi su tu i igraju se ali, da je neko drugi osvoji je skoro pa nemoguce. Bilo bi to veliko iznenadjenje.
Drago mi je sto se prva tekma igrala u Engleskoj jer da se igrala u Spaniji, sve bi vec bilo gotovo nakon prvih 90 miniuta. Ovako je bar rezultatski bilo neizvjesno svih 180 minuta.
Svi drugi su tu i igraju se ali, da je neko drugi osvoji je skoro pa nemoguce. Bilo bi to veliko iznenadjenje.
Drago mi je sto se prva tekma igrala u Engleskoj jer da se igrala u Spaniji, sve bi vec bilo gotovo nakon prvih 90 miniuta. Ovako je bar rezultatski bilo neizvjesno svih 180 minuta.
ljudi moji, svaka cast svima sinoc, i Messiju i Iniesti, ali da ne bude Mascherana u onoj prilici Bendtnera, danas bi mi tugovali:)...jos jednom, Bravo Barca, a Arsenalu vise srece dogodine.. 
Volim te Bosno!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dobar ovaj omladinski pogon za sudije u vas,sve bolji od boljeg,kazu odbili ste od Citiya 300 mil za bussacu
sad se okrecu Ovrebu 
Rođen s tobom da budem
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Svi pisu o lakrdiji koji je ostetio Arsenal, a sta reci onda za nedosudjeni penal u 1.polvr.. za Baru, tj. u Londonu penal + regularan gol ccccccc 
Arsnal je mali engleski klubic..
Barca zasluzeno u 1/4 finala.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Znaš i ti prcati Barceloniste na ovoj temi,ali za ovaj komentar kapa dole.Los_Blanos2 je napisao/la:Svi pisu o lakrdiji koji je ostetio Arsenal, a sta reci onda za nedosudjeni penal u 1.polvr.. za Baru, tj. u Londonu penal + regularan gol ccccccc
Sve si istinu napisao i drago mi je da tako misli navijač našeg najvećeg rivala.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Slabo sam ja ovoj temi tj.neprcam kako to neki rade na nasoj temi.Sajoni je napisao/la:Znaš i ti prcati Barceloniste na ovoj temi,ali za ovaj komentar kapa dole.Los_Blanos2 je napisao/la:Svi pisu o lakrdiji koji je ostetio Arsenal, a sta reci onda za nedosudjeni penal u 1.polvr.. za Baru, tj. u Londonu penal + regularan gol ccccccc
Barca zasluzeno u 1/4 finala.![]()
Sve si istinu napisao i drago mi je da tako misli navijač našeg najvećeg rivala.
Mrzim Barcu ali realno samo, a isto RVP je sam sebi kriv kad je debil
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 mar 2011, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.