Pa dao je evo, glasao je za ove EU zakone od kojih su neki iz 14 EU prioriteta. Jest da mi nije jasno zbog čega se njemu mora dati finansijska vertikala da bi on glasao, jer će i RS imati koristi od event. ulaska u EU ali eto, drugačije ne može izgleda.VensanKasel je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:04Dodik im nešto mora dati , definitivno . On je za pare spreman sve da uradi . Šta misliš , šta ide u našu korist ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
41:34
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma od Dodika očekuj neočekivano , sutra da ga vidim da klanja džumu bilo bi mi sasvim normalno .BenWhite je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:12Pa dao je evo, glasao je za ove EU zakone od kojih su neki iz 14 EU prioriteta. Jest da mi nije jasno zbog čega se njemu mora dati finansijska vertikala da bi on glasao, jer će i RS imati koristi od event. ulaska u EU ali eto, drugačije ne može izgleda.VensanKasel je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:04Dodik im nešto mora dati , definitivno . On je za pare spreman sve da uradi . Šta misliš , šta ide u našu korist ?
Ja sam vazda govorio , Evropa ga je i postavila Evropa će ga i skloniti . E sad ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ASD
- Kontakt:
Da li je iko slao e-mail bookingu?
Iznajmio sam neki smještaj (ako postoji
), dobio sam check-in datum, ali ne i tacno vrijeme check-ina.
Iznajmio sam neki smještaj (ako postoji

E cuj jel postoji smjestaj 
Sad da mu objasnis kako se booking koristi, petorica bi dosla da ti kazu da si glup i nisi u zivotu bio dalje od travnika.
Ne pises bookingu, vjerovatno si vec dobio poruku od domacina/hotela sa svim detaljima (logiras se na booking, pa gornji desni ugao gdje ti je profil, bice notifikacija). Ako nisi, nadjes njegov kontakt I onda njemu pises. Njegov kontakt ti je sigurno naveden negdje na rezervaciji na bookingu. Skini app, logiraj se u njemu, bice ti jednostavnije.
Ako dolazis izmedju 15 i 22 ne moras plaho ni razmisljati ako je hotel. Ako je privatno, onda kad god dolazis, svakako potrazi kontakt da mozes s covjekom da se dogovoris da te ne ceka cijeli dan (mada je bas zbog toga on tebi garant vec poslao poruku, ili ce je pravovremeno poslati).
U svakom slucaju, ne brini postoji li smjestaj

Sad da mu objasnis kako se booking koristi, petorica bi dosla da ti kazu da si glup i nisi u zivotu bio dalje od travnika.
Ne pises bookingu, vjerovatno si vec dobio poruku od domacina/hotela sa svim detaljima (logiras se na booking, pa gornji desni ugao gdje ti je profil, bice notifikacija). Ako nisi, nadjes njegov kontakt I onda njemu pises. Njegov kontakt ti je sigurno naveden negdje na rezervaciji na bookingu. Skini app, logiraj se u njemu, bice ti jednostavnije.
Ako dolazis izmedju 15 i 22 ne moras plaho ni razmisljati ako je hotel. Ako je privatno, onda kad god dolazis, svakako potrazi kontakt da mozes s covjekom da se dogovoris da te ne ceka cijeli dan (mada je bas zbog toga on tebi garant vec poslao poruku, ili ce je pravovremeno poslati).
U svakom slucaju, ne brini postoji li smjestaj
- ASD
- Kontakt:
Iznajmljivao sam sto puta preko bookinga. Ovo je prvi put da iznajmljujem na par mjeseci i prvi put vidim da se tu može smještaj objaviti samo za 1 osobu.
Da tebi pošaljem link, tebi bi pisalo error. Jedino ja mogu otvoriti link.
Piše mi check-in datum, ali nema u koliko sati.
Ne dogovaram ništa s vlasnicom stana jer je ona našla agenta na toj stranici da dogovara sa mnom zato što se nalazi na trosedmičnom putovanju na brodu gdje nema konekcije. Ugovor potpisujem s agentom i on mi predaje ključeve.
Sad mi je problem što ne znam kada trebam otići do tog stana (stan je ne hotel, isto kao da mi ti rentaš svoj), jer ne piše tačna satnica. Ne vjerujem da će lik u tom stanu biti 24 sata.
Ne dogovaram ništa s vlasnicom stana jer je ona našla agenta na toj stranici da dogovara sa mnom zato što se nalazi na trosedmičnom putovanju na brodu gdje nema konekcije. Ugovor potpisujem s agentom i on mi predaje ključeve.
Sad mi je problem što ne znam kada trebam otići do tog stana (stan je ne hotel, isto kao da mi ti rentaš svoj), jer ne piše tačna satnica. Ne vjerujem da će lik u tom stanu biti 24 sata.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 avg 2023, 19:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Barem nisu dnevnice zarađene na člancima o Nizaminoj smrti.

41:34
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam slao smjestaju poruku u bookingu, kao neki chat. A nakon rezervacije sam dobio mail rezervacije da mogu pokazati na granici itd.
Nekada su mi skinuli odmah preko kreditne, nekada platio na recepciji. Uglavnom booking je 100% pouzdan za placanje i rezervacije.
Ove godine nisam jer sam skontao da je direktna rezervacija na stranici hotela bude jeftinija, cak i kada mi Booking da discount.
ma ja od 1 do 3 .. a out 10

- numanumaye22
- Kontakt:
Kad uzmes u obzir 30 dana (radnih) godisnjeg, vikendi, praznici (15 samo u Bayernu) plus malo uzmes koje bolovanje, od 12 mjeseci, aktivno se radi nekih 9. Dakle 3 mjeseca luftas i hladis jajasca.alemsa je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:26Mit zbog drzavnih uposlenika, tesko dobijes otkaz a ne radis/trcis plaho (obicno).Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:17Mislim da BiH zapravo ima jako malo državnih praznika koji su neradni dan iako vlada mit da se kod nas "samo leži" dok se kod Švabe samo radi, a svako iskustvo svakog radnika kojeg sam ja čuo jeste da je rad u Njemačkoj/Austriji banja u poređenju sa radom u BiH.
- AshburtonG
- Kontakt:
To mi izgleda vec kao scam, kojim se koriste prevaranti i ovdje po Njemackoj. Nekad su na putovanju brodom, nekad su poslom van drzave, pa ti traze podatke i uplatu kaucije, nekad ce ti njihov radnik kao predat kljuc i slicne gluposti.ASD je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:52Iznajmljivao sam sto puta preko bookinga. Ovo je prvi put da iznajmljujem na par mjeseci i prvi put vidim da se tu može smještaj objaviti samo za 1 osobu.
Provjeri da li se uopce radi o pravoj booking.com stranici, pogotovo ako je neka too good to be true cijena. Imas li adresu? Provjeri da li stan tj. apartman uopce postoji. Ako se radi o agentu, onda je to preko neke agencije i ta vlasnica uopce ne bi imala priliku komunicirat s tobom. Nista ne placaj unaprijed, jer bi mogao pop.usit novac, a pogotovo ne preko neke platforme van bookinga. Sto se tice bookinga, on je kao paypal, uvijek ce se odlucit u korist "kupca", ako si makar malo u pravu.
Eto, ja te fino upozorim I ti sam sebe iskljucis s foruma trajno. A bio sam spreman da trpim tvoje botovanje bar jos godinu. Sad cu se natovariti, posto svakako nemas puno fanova na forumu, kad god te skontamo bices iskljucen.BenWhite je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:52Barem nisu dnevnice zarađene na člancima o Nizaminoj smrti.![]()
Bogami ni meni to ne zvuci kao booking, Ja bih to dobro provjerio, razumijem sto te strah.
Ne ostavljaj broj kartice ni slucajno, ni ono bez da ce ti naplatiti vec samo kao security
Ne ostavljaj broj kartice ni slucajno, ni ono bez da ce ti naplatiti vec samo kao security
Sviđa mi se novi admin.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AshburtonG
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Mislim da je prevara.
Preko ovog sam iznajmljivao smještaj prije.

A ovo mi je poslalo e mail

Zato pitam, ako možete poslati e-mail od Bookinga ako imaju?
Preko ovog sam iznajmljivao smještaj prije.

A ovo mi je poslalo e mail

Zato pitam, ako možete poslati e-mail od Bookinga ako imaju?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 avg 2023, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pa šta ti nije jasno 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ASD
- Kontakt:
Ovo tek sad viđoh. Inače je sve perfektno. Čak i lokaciju sam posjetio.
Od priče, opisa mjesta i svega.
Nisam uplatio na sreću, ali bih volio e-mail od Bookinga da se samo malo raspitam kako je moguće da ih ovoliko ljudi skinu.
Od priče, opisa mjesta i svega.
Nisam uplatio na sreću, ali bih volio e-mail od Bookinga da se samo malo raspitam kako je moguće da ih ovoliko ljudi skinu.

Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 avg 2023, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Drug imamo jos jednog bota sto je jos iritantniji od ovog. On lize cunu Vucicu, komentatorima Arene i BH Telekomu plus mu je jedno 120. profil.admin je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:13Eto, ja te fino upozorim I ti sam sebe iskljucis s foruma trajno. A bio sam spreman da trpim tvoje botovanje bar jos godinu. Sad cu se natovariti, posto svakako nemas puno fanova na forumu, kad god te skontamo bices iskljucen.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 22 avg 2023, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.