FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma mogao ih je Rozman ostaviti do zimske pauze pa tjerati. Svakako ih Mirvic placa, nista ga nije kostalo da ih ima tu za svaki slucaj...
Ali realno bezveze su se dovodili i placali mnogi igraci. Samo bas sad ih tjerati nakon cetvrtog kola je malo nezgodno
Ali realno bezveze su se dovodili i placali mnogi igraci. Samo bas sad ih tjerati nakon cetvrtog kola je malo nezgodno
A realno bio je smor na forumu, previše nekako mirno 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Dobro ja sam svoje misljenje izlozio, a pametan niko nije pa ni ja, samo kazem kako ja mislim pametni vi meni budite lp za sve
04.10.2009 !
A ako bude kakva ozljeda sta onda ?? Potpuno mi je nelogicno prodati najboljeg igraca i golgetera na pocetku sezone . Hajde ove sto je otpisao nit smrdi nit mirise , ali Renan je bio u svim kombinacijama .PeppermintSA je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:34sad mi je jasno zašto Čatakovića gura. On će ti biti napadač.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Lakše je Mirviću Rožmana otjerat nego finansirat prohtjeve ovog stručnjaka, našo od Sarajeva Domžale pravit, ma bjaž.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Bog da neka izdobri ovo sve.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa kakve ja veze imam sa tim, **** ti mater po sred ****.
Joj Janeza jest umislio da je Jakir 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- PeppermintSA
- Kontakt:
ja bih sve to mogao shvatiti, ali Zeljkovića i Viverosa jok. Dakle, tjeraš Šerbečića jer je polovnjak a ganjaš Đurića - ok, kapiram. Tjeraš Baltu jer je nekako nedefinisan igrač, nemaš puno od njega. Mogu shvatiti. Ikića tjeraš jer je realno dečko višak, ok. Ali dovedeš Kolumbijca za kojeg platiš masno obeštećenje i ponudiš mu više love nego Sheriff, a otjeraš ga prije nego što je odigrao i jednu utakmicu, ne kontam. O Zeljkoviću tek da ne govorim. Još ako se ispostavi istinitim da Renana prodaješ, ne znam.Bosniak10 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:44- Zeljkovića istjerat je ravno ludilu, najbolji igrač dosad
- Ikić ok, nije dovoljno pokazao
- Viveros enigma, ne zna se ni koliko su para dali niti kakav je igrac
- Balta pokazao koliko i Vrancic dosad ako ne i vise
- Serbecic jedini dobar stoper kojeg imamo, jos placen 400k km
Daj Boze da ovaj zna sta radi
Od izrazito potentne navale, poimenično ubjedljivo najjače u istoriji lige, ti ćeš spasti na mrtvog konja Čatakovića kao jedinog špica, te Kyeremeha, Ziljkića, mačka u vreči Hasića i za sad polumrtvog Penerandu na krilima. Prethodno si se riješio Guliashvilija.
Sad sam se čuo sa momkom koji je usko vezan za klub, iskreno to ne radim često - ali morao sam provjeriti da li je istina ovo što se piše. Nema potrebe za brigom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Veoma smjelo od Simona Rozmana. Nadam se da ce ovo uroditi plodom, jer pitar nema vremena i razumjevanja. Ako ga ne budu pratili rezultati kao jucer, ocekujem na zimu novog trenera sa vizijom 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
i sve mi ovo tukne na Ješića br.2. Ko poznaje moja pisanja ovdje zna da nikad ne pljujem po trenerima, branio sam Mirzu kad su ga svi pljuvali. Ko god bio trener Sarajeva, braniću ga, ali ovo mi mnogo tukne. Otjeraš pola ekipe i dovedeš pola ekipe iz prethodnog trenerovog kluba koji je pri tom ispao od **** Balzan i ti ih demolirao na pripremama.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 22 avg 2023, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
E vala ako si Mirzu branio.. dalje ne trebas govoriti nista.PeppermintSA je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:56i sve mi ovo tukne na Ješića br.2. Ko poznaje moja pisanja ovdje zna da nikad ne pljujem po trenerima, branio sam Mirzu kad su ga svi pljuvali. Ko god bio trener Sarajeva, braniću ga, ali ovo mi mnogo tukne. Otjeraš pola ekipe i dovedeš pola ekipe iz prethodnog trenerovog kluba koji je pri tom ispao od **** Balzan i ti ih demolirao na pripremama.
Sva trojica mogu pomoci ekipi, serbecic, samir i balta. Pogotovo serbecic koji je jos mlad i zeljkovic koji je polivalentan i dobar igrac. Ne vjerujem bas da je ovo istina, ako nista zeljkovic bi trebao ostati, dobar igrac i pokriva dosta pozicija.
Ako je čistka poslije tanke pobjede, sta ce biti kad izgubimo 
Inace I portali se uspalili, 2 vezane pobjede, odlična atmosfera, vidi se da odmah nekome ne godi, bilo ovo tačno za odlaske ili ne.

Inace I portali se uspalili, 2 vezane pobjede, odlična atmosfera, vidi se da odmah nekome ne godi, bilo ovo tačno za odlaske ili ne.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: adoado, Armija1987, Bing [Bot], boki86, Cwirek, dark44, galia95, Hilmo123, HordasDolacMalta, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, Muki53, N3R3D, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Pitar6785, Posejdon, Riziko, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, strahmeipomisliti, Tarapi, TETRAPAK, UltraSa46, VensanKasel i 173 gosta.