koji je ovo portal?Kockoglavi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:57https://****.ba/mobile/clanak/Fudbal/653944
Sprdaju se sa nama, s.ource
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naš je Rožman Alex Fregusooooon
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mi tragali za stoperom
U 2 dana dodjose još 2 krila i ode stoper
Očigledno je da opasna faca potpisuje uskoro
U 2 dana dodjose još 2 krila i ode stoper

Očigledno je da opasna faca potpisuje uskoro
NEMA NAZAD
Morto ponovo anketa sa istim pitanjem ima nas koji smo se zafrkali u odgovoru.
Tačno tako. Svaka tebi čast, al u fudbal se ne razumiješ.Zastone je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:58E vala ako si Mirzu branio.. dalje ne trebas govoriti nista.PeppermintSA je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:56i sve mi ovo tukne na Ješića br.2. Ko poznaje moja pisanja ovdje zna da nikad ne pljujem po trenerima, branio sam Mirzu kad su ga svi pljuvali. Ko god bio trener Sarajeva, braniću ga, ali ovo mi mnogo tukne. Otjeraš pola ekipe i dovedeš pola ekipe iz prethodnog trenerovog kluba koji je pri tom ispao od **** Balzan i ti ih demolirao na pripremama.
The saddest thing in life is wasted talent.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Daj nek mi neko kaze da ovo nije istina. Da sam na Zeljkovicevom mjestu sve bi pare trazio, dosao momak borio se ko lav i onda te ovako neko pljune nakon 2 mjeseca...
Nikad ovako mi ozbiljan klub necemo biti!
Nikad ovako mi ozbiljan klub necemo biti!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kockoglavi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:57https://****.ba/mobile/clanak/Fudbal/653944

Znači ako čovjek ne računa na igrače igra se FM? Zašto nisu pisali kad je Jakirović to uradio u Zrinjskom, Rijeci? Ten Hag u Man Utd?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Kockoglavi
- Kontakt:
S.ource.ba obrisi tacku izmedju S i OPeppermintSA je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:00koji je ovo portal?Kockoglavi je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:57https://****.ba/mobile/clanak/Fudbal/653944
Nikad od nas ozbiljnog kluba
Otjeraj njih 10,dovedi isto toliko i tako u krug
Otjeraj njih 10,dovedi isto toliko i tako u krug
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:21Bojim se na kraju da ne zavrsimo tamo 6, 7 mjesto, izgleda da sve najbolje neko trazi, ili ovi ciste #samokazem#

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ceraaaj ga
Vracaj Husaa
Hocemo amatere iz Amerike...
Vracaj Husaa
Hocemo amatere iz Amerike...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Ne do Bog da smo izgubili..10 bi otjero covjek..ovako sreca dobismo i samo 4 fasovase.
Pa nek stisnu i izgube ako smiju...
Pa nek stisnu i izgube ako smiju...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Apsolutno. Rekao sam da cak ako ni Evropu ne izbori - opet podrska ove godine. Nakon Kodre ovo je prvi trener koji donosi nesto potpuno novo za nase uslove i zato takva podrska ima smisla.
Mirza nas je zavalio sa svojim pajdasima bas da valja. Selektiranje i priprema ekipe mu je bila katastrofa. Uzece ovo vremena da se stabilizuje. A Sabra i prosutih +13 su nas doveli do Mirze. Sve je to "sliding doors" i butterfly efekti kombinovano. A raja hoce potpunu promjenu za 10 dana.

Neki dan mi pade na pamet ideja da bi Rozman mogao otjerati i Penu i Viverosa ako mu se ne pokazu. Ipak sam odustao da je to previse skupa ideja.
Ko zna i da li su ove info tacne, a svi odmah skacu.
Nase "istrpiti" traje 3 sedmice i vec frka.
Rozman preferira igrace oko 22-23 godine, sa odlicnom kondicijom i finom tehnikom koji mogu realizovati njegove zamisli. Imamo mi jos igraca koji se nece uklopiti u njegov sistem.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pazi kome lajes keruLucas je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:51Pa kakve ja veze imam sa tim, **** ti mater po sred ****.
Pa ce te bas biti strah i pomisliti
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 22 avg 2023, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma mogli smo standardnu pricu Hus za protiv
Stadion ostat novi pravit..
Al eto nije ni ovako lose
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, AuroraBorealis, bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, feniksptica, fks74, galia95, gh0stHZ, Hajdeee, James1987, Kaunas, kogmagie46, Kyle88, macahz, martineli, mercurial, mosarajvosa83, Pantelija, Pena, Pitar6785, TETRAPAK, tutankamon1905, USB, Velaxsa, ŠTA_JE i 234 gosta.